Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Henry Cavill je jako Geralt dobře obsazený... 

    • Marcelskrc

      Mads Mikkelsen ho měl hrát.

      Ještě dodám že by to bylo moc fajn natočit to v duchu Logana.

      • Mikkelsena furt lidi na netu papouškujou.... Pokud jde "o podobu" tak jo, vypadá k světu, ale je mu 53 let. Mohl by hrát třeba Vesemira, ale na Geralta je prostě starej. Tady musel být někdo mladší, kdo může v případě úspěchu seriálu a odklepnutí dalších řad ten seriál dál táhnout a v akčních scénách se nespoléhat hlavně na kaskadéra. Ten bude sice potřeba i u Cavilla, ale on je trošku blázen, tu postavu má rád a myslím, že co půjde, to udělá sám.

    • Maxianimal

      Já nevím, já si nějak nedovedu představit, že na něj kolemjdoucí budou řvát, že je to stvůra, mutant a nečlověk. Cavill je na to moc velký fešák.

      • Say10

        Já si úplně nemyslím, že vzhled (fešák nebo obludka) je u nadávek do stvůr, mutantů a nelidí ten hlavní faktor. V zaklínačovi jsou tyhle nadávky formou rasismu lidský rasy oproti všem zaklínačům, elfům, trpaslíkům atd... a je jedno jak vypadají. Trpaslíci můžou být klidně ti největší prcáci, ale stejně jim většina bude do stvůr nadávat. Je to stejný jako všude jinde na světě. Můžeš mít černocha, asiata atd... co bude mega fešák a holek bude mít jak šlupek, ale stejně spousty lidí si budou si budou myslet jak odporně vypadá a nadávat mu do opic atd.. jen kvůli tomu, že vypadá jinak než oni. Prostě jde o rasismus a ne o vzhled, takže Geralt klidně může být fešák a nadávkám o mutantech to nijak nebrání.

      • A ten herní Geratl je hnusnej? :D Toho tam taky chce kdejaká zatáhnout do chalupy... V tomhle směru si fakt poškám na to, jak budou Zaklínači sepsaní ve scénáři a dějově prodaní. Plus se tyhle nadávky nemusí ve 100% případů týkat jenom vzhledu, žejo.

    • SalemCZ

      Problém je jenom že mimo Slovanské národy ho znají převážně jenom z her.

      • Proto musí Geralta hrát někdo, koho znají i za mořem... ten seriál není jenom pro Slovany.

        Že ho znají hlavně z her je v pořádku, tady hraje ale problém to, že většině lidí je tam jedno, že celé té věci stála jako předloha kniha.... tím tu pak máme dva tábory. Jeden nadává, že nemá vousy a na zádech dva meče jako ve hře a druhý, že je Cavill dřevo a nehodí se na tu roli a jak byl Zebrowski boží (třebaže ten seriál stál celkově za dvě věci a samce Marigolda tam hrál upocený a pupkatý strejda).


        Přistupuju k tomu s respektem a nechci mít přehnaná očekávání. Pořád jsme viděli kulové a včerejší fotky (nebo kdy to vyšlo) jsou vlastně nejvíc, co zatím je k mání. Já bych si prostě jenom přál, aby se už kolem toho seriálu lidi kua aspoň trochu uklidnili :D 

        • SalemCZ

          jsem zvědavej na trailer. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit