Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Nebude hotovo ani když bude FULL verze 1,0 nebo spíše 2,0 a to už bude další díl. Teda jestli vůbed bude... když nebude dokončenej ani tenhle 😀

    • walltar

      Tak že to nebude s launchem hotový je prakticky jistý a potvrdili to sami vývojáři... Je to MMO, takže tam slovo hotový nefunguje úplně stejně jako u normální hry. Stačí se podívat na jiné MMO, jako EvE nebo WoW a ty jsou dneska úplně jiné než byly při launchi. Já myslím, že hra při launchi bude hratelná (což dneska ještě moc není) a bude mít základní balík mechanik, ale bude chybět hromada planet a obsahu, který původně slibovali jako stretchgoaly na KS.


      Plus... Už je to verze 3.7 😉

      • Tak zase neni potreba mit 200 planet a na kazde jednu pidistanici, kdyz se ty planety ve hre blizi realnym predloham. Na takove planete muzou byt stovky zajimavych mist a porad bude neprobadana naprosta vetsina uzemi. A co se tyka obsahu, tak doufam, ze si s tim lamou hlavu aspon poslednich 7 let.

      • Jack1947

        No jasně no, za ty léta zmákli už verzi 3,7 !  Zasluhují sušenku a medailu za čestné uznání práce :D

        Ne, fakt, zajímá mě hodně to FPS Story DLC ale když na to tak koukám tak spíše lepší nečekat asi nic noo teda málo a i to málo bude z hlediska té hry hrozně moc. Vždyt tam vyplázli hlavně za známé herce cgi, a už asi nezbude moc na nic jiného tak pár kulis no.

  • Je skoda, ze pak clovek hraje treba The outer worlds, kde ,,lita,, z planety na planetu, ale lod mu slouzi pouze jako teleport, planety samotne jsou pouze nekolik lokaci omezenych neprekrocitelnou barierou a kdyz vstupuje do vetsich celku tak kouka na nahravaci obrazovku.

    • walltar

      Tak úplně škoda to není... Outer worlds je RPG na zemi a podle mě vesmírnej gameplay k ničemu nepotřebuje. Spíš by to v konceptu té hry odvádělo od hlavní náplně hry, nebo by to byla jen nedůležitá vsuvka na umělý prodloužení gameplaye.

      • Netvrdim, ze potrebuje vesmirny gameplay, ale uz me moc nemotivuje zachranovat tech 30 osadniku, kteri tvori veskerou populaci na dane planete. Tohle se dalo brat pred X lety, dneska jsou technologie a moznosti trochu jinde a jde to udelat poradne.

        • Jack1947

          Já naopak jsem rád za každý možný návrat Falloutu.Když jsem hrál naposled F4 a to mi zkazilo hru těmi blbými stvěcími psážermi byl jsem za tuhle rychlou byt vydatnou jednohubku rád ale nejsem zatížen nosdtalgií natolik že ta hra je prostě jen slabší Fallout ale stačí mít podobných her do roka více, nebo několika let.

          • Problem neni, ze tady mame hry jako Outer worlds, ale ze nemame zadne hry jako Star Citizen - mysleno z pohledu novych technologii. 

            • Jack1947

              Oprava Singleplayerové, čistě nebo se pletu ?

            • Bohužiaľ technologický pokrok ako má SC dnes len ťažko uvidíme, SC má veľkú výhodu v systéme financovania, nie je za nimi žiadny veľký vydavateľ ani investor, ktorý by ich tlačil do vydania, naviac je to veľmi efektívne, drvivá väčšina peňazí ide priamo do vývoja, v podstate majú toľko času a financií, aby v kľude zapracovali všetko čo chcú bez ohľadu na to, koľko to potrvá...

              Možnosť pohybovať sa voľne po lodi, zaletieť s ňou na ktorúkoľvek planétu, vystúpiť, vojsť do budovy a následne výťahom do podzemia a to všetko bez jediného loadingu je aj dnes čosi neskutočné...

              Ale je vidno, koľko takéto veci stáli času, energie a prostriedkov. Veľké spoločnosti si to nedovolia, pretože potrebujú projekt čo najskôr vydať vo forme prístupnej čo najširšiemu publiku, ideálne na všetky platformy (čo je sama o sebe obrovská limitácia pokroku).  Súčasné hry sa od 5 a viac rokov starých líšia v podstate len post efektami a marketingovými blbinkami typu raytracing...

              Indie projekty by naopak k pokroku aj možno mali vôľu, ale zase bývajú silno limitované prostriedkami.




  • Trochu OT - kokos to tam musí mať každý tú bradu na tom xichte? Až na toho posledného.....keby tam bola žena tak je hádam aj tá fúzatá.....

  • triptich

    vďaka za krásne dojmy. mars vertigo to proste písať vie. po recenzii na Death Stranding druhý článok, čo mi dnes zlepšil náladu.

    • Ilusiveman

      Lol.  Těžkej život ve skladu, co? 

      • triptich

        o tom nič neviem, ale kľudne sa posťažuj.

  • Přes všechny hejty to jednou vyjde, a ač to nebude dokonalé, tak to bude dobrá hra. V detailech určitě pokroková hra.

    Holt to jenom kapku trvá..

  • 23. 11. bude Citizencon, tak jsem zvedavy co predvedou

  • alien5

    Dekuji za pekny a informativni clanek , jen tak dal :) 

  • tomasrippl

    Stř citizen mám, Škoda že stav hry neumožňuje plnohodnotné hrani, mise půlka z nich nejde kvůli bugu splnit a mimo to je to holé

    • walltar

      Je to o dost lepší než to bylo... osobně spíš jako největší překážku hraní vidím různě nefungující UI. Když musím po 5 nastavovat cíl cesty protože se mě zasekne navigace a různě zapínat vypínat loď aby se to zase rozjelo tak to už fakt myslím, že mě je*ne.

      Po každém patchi tomu nějakou dobu dám a zkusím si co je novýho a za poslední rok ta hra opravu ukazuje jakej potenciál by tam mohl být.

      Ale jeskyně se fakt povedli... před vypuštěním tohohle patche jsem je zkoušel a v jedný sem se zasek snad na hodinu a nemoh jsem najít cestu ven. Ještě do toho někdo v jeskyni těžil což zní jako by se to na tebe mělo celý sesypat... to byla paráda.

      Ale jak říká 69... v jednom je to o ničem. Nikdy jsem se tak nezasmál jako když jsem poslouchal kámoše když ho QD vyhodilo přímo před velkej asteroid (bum).

    • SixThe9th

      Hele, je to porad alfa, ze jo. Nejlepsi si najit partu a proste si zablbnout v nejakem tom role-playi. Tech funkcnich misi je tam stale dost na nejaky ty kredit pro vybaveni, ci ted nove na vypujceni lodi. Star Citizen ma vybornou CZ/SK komunitu (FB/Discord). Hrat to solo, je momentalne trochu vopruz pravda. Kazdopadne doporucuji prolezt nejake ty jeskyne a zkusit si treba i to tezeni a pak se vydej treba na sber zmutovnych pomerancu! :)) 

      • tomasrippl

        No zkusim to teď po tomhle patchi, třeba to teď bude pro mě přívětivější👍🏻

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit