Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro

    V lednu vychází early access kopírka Temtem, na to jsem celkem zvědavý, protože je to i pro PC a Switch nemám. A vypadá to, že se dají tyto tipy použít i na tu hru jak je to podobné.

    • Na PC leze hrát spousta fanmade Pokemon her, které mají stejné jádro a pravidla jako oficiální hry. Navíc se většinou jedná o dospěleji pojaté příběhy, kdy třeba cestujete zamořeným městem, za policistku chytáte rakeťáky a spostu dalších. (na tyhle 2 si zrovna dokážu vzpomenout) 

      • SalemCZ

        Pošleš odkaz na něco takového? třeba i jenom na youtube.

        • Odkaz asi nepošlu ale na googlu lze dohledat mnoho "top" listů. Já naposled zkoušel třeba Pokémon Phoenix Rising a bylo to dle mého lepší jak ty přeplácaniny co vydávají dneska. :)

          • 0011

            A kolik si těch "přeplácanin co vydávají dneska" hrál? Romhacky které se zasekli v éře gameboy advance a které si můžeš zahrát leda na pc bez možnosti vyměňování pokémonů se nemůžou měřit s hrami jako je X/Y ani Sword/Shield protože ty v rpg makeru prostě neuděláš. Navíc většina se nedostane ani do dokončené fáze, ne kvůli "zlému" nintendu, ale protože to většinou ani nedotáhnou do konce, což může být i případ phoenix rising, na kterém dělají přes 7 let a nemají ani druhou epizodu...

            • Spousta jich dokončených je, takže v tom nevidím problém. Naposledy jsem hrál SUN, když to musíš vědět teda.

              Měřit se jim nemohou technicky to ne, ale hratelnostně a hlavně nápadama je kolikrát předčí hravě. :)

              • 0011

                Reakce na příspěvek:

                Vždyť je to kopírka pravidel 1:1 když už chtějí dělat fanmade hru tak by klidně mohli udělat vlastní pokémony. Já z minulé série hrál moon a ultramoon, teď hraju sword a bavím se stejně jako u moon, možná víc. Nemám nic proti fanfikci, ale pokémon nikdy nebyl o "dospělých" tématech vždycky to byly hry pro všechny, pro mě to bylo vždycky o skvělém gameplay a chytrém leveldesignu, zkoumání všech zákoutí a skvělé hudbě, na podvodní track z alpha saphire nikdy nezapomenu. Příběhy jsou ok, ale kvůli nim jsem pokémony nikdy nehrál. Co mě mrzí, že končí global link, v moon jsem díky němu poprvé dodělal kompletní pokédex a dostal jsem se i k pokémonům, kteří nejsou pro dokončení potřeba. Navíc se nechci vracet k 2d grafice v téhle sérii, naopak doufám, že příští díl se jim podaří lépe optimalizovat tak jak se to povedlo na 3ds se sun/moon, které ždímalo výkon 3ds co to šlo a narozdíl od pana Součka a jeho článku je považuju za skvělé hry, ale nejraději mám alpha saphire, i když je to remake gba hry a má docela dobrý příběh.

                • Reakce na příspěvek:

                  Je spousta fanmade her s vlastníma pokemonama...prostě si stačí vybrat. Já nechci říkat, že jsou lepší nebo horší, ale mě prostě už ty nový officiální nebaví a proto jsem začal hledat v těchto vodách. Navíc jsou prostě hratelné na PC a to byl hlavní důvod to zde zmínit jako reakci na prvotní komentář. 

                  Moje nejoblíbenější offiko je a asi už vždy SoulSilver, takže tak. :)

          • SalemCZ

            dík, doma se na to podívám


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit