Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Poznámka ke grafice: Jednoznačně nejde o žádný olej, ale úplně normální kresba ve photoshopu příslušnými štětci. Nechápu, kde autor recenze přišel na to, že jde o olejové malby. A pozadí jsou 100% silně upravené fotografie, nikoliv ruční práce. Aspoň ve větší spoustě případů jde o upravené, stylizované snímky...

    • SixThe9th

      Ano vypadlo mi tam slovicko 'evokujici'. Jinak pokud je mi znamo, tak kresba obecne se stetcem spolecneho mnoho nema. :) 

    • Autor už je delší dobu naprosto mimo mísu, navíc blbě nese jakoukoliv konstruktivní kritiku, takže čekám, že Tvůj komentář skončí brzy stejně, jako můj nedávný komentář k jeho účasti na CitizenCon - smazán a jako bonus dostaneš minimálně na týden banán bez odůvodnění.

      • SixThe9th

        Mily Pavle, omyl, konstruktivni kritiku nesu mnohem lepe nez se domnivas, ale holt musi byt konstruktivni a vecna. Co uplne dobre nenensu je zbytecne hnidopisstvi, ucelovy trolling a komentare mimo kontext clanku, coz je mnou nejvice registrovany zpusob 'kritickeho' vyjadrovani v komentarich. 


        A ted ta hlavni, mozna jeste dulezitejsi obecna informace pro tebe a ostatni. Jakozto autor nemam absolutne zadnou moc nad tim, kdo a proc maze komentare pod clanky. Cili dost silne pochybuji o tom, ze pokud by tvuj prispevek byl konstruktivne kriticky, jak pises, zaslouzil by si odstraneni. Ja se k nemu bohuze nedostal, takze netusim, co bylo jeho obsahem. 

        • Derp_1337

          Z vlastní zkušenosti můžu říct, že hodně komentářů se maže, protože u nich někdo klikl na "nahlásit".

          2x jsem omylem kliknul na tlačítko "Nahlásit" (je to hned vedle "Reagovat") a na druhý den tam ty konkrétní komentáře už nebyly. Ty "reporty" prohlíží asi opravdu pro věc zápalený moderátor diskuzí, který maže věci principem "když to někdo nahlásil, tak to radši smažu".


          PS: Ty 2 zmíněné komentáře mi nepřišli nějak závadné. Sice obsahovaly nějakou kritiku, ale ta byla konstruktivní a jednalo se o osobní zkušenosti hráče s danou hrou.

      • Corvus

        Jo jo, banánek už jsem také dostal :-)

        • Rejsek

          Mě tu dokonce pár měsíců zpátky smazali koment, kde jsem se zastával samotného autora článku 😂...... A pak se ti tu budou pohoršovat nad restrikcema proti progamerovi, co si rýpl do tématu Čína vs HongKong. Že zdejší redakční politiky by jeden zvracel 😐 Hlavně že jim "like/koment-only" diskuse zvýšila počet komentářů a návštěvnost, jak psali. Na těch počtech komentářů u článků je to jasně vidět😂

          • Derp_1337

            Za to může hloupá struktura diskuzí. Když se smaže 1. příspěvek ve vlákně, tak se smaže všechno, co ten příspěvek následovalo.

            • Jack1947

              Kéž by ...

  • Jack1947

    Jenom ta taková to zbnytečná výpln před mnohemn lepší hrou ale budííž.

    • Corvus

      To je panečku češtin!

      • Jack1947

        Žádné plus ? obvykle když ocením něčí práci i ji ohodnotím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit