Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo je mrtvá hra doufám že taky tak dopadne Diablo IV. Co se týče sesazení Krále diablovek tak to už udělalo Path of exile.Co se týka Path of exile tak že jsou hráči neschopní v měřítku: 40% hráču není schopna se hru naučit a dalších 40% hráču se nelíbí grafika radši mají rádi omalovánky jako je Diablo 3 ostatních 20% hraje Poe.Že tady píše Anarcha kterému se poe nelíbilo protože jak citoval grafika stojí za prd radši budu hrát diablo.Co se týče Wolcenu je to takové Poe pro začátečníky doba dohraní wolcenu 20hodin do max urovně.

    • Anarcha

      a na max úroveň se nedostaneš do 20 hodin herního času .To je holej nesmysl.

    • Anarcha

      až na to , že jsem ti mimo jiné řekl , že kromě grafiky mi u POE vadí časová náročnost , ale krátká paměť holé neštěstí .

  • Anarcha

    Diablo bylo po vydání poměrně dlouhou dobu rozbyté a taky to dobře dopadlo nějak nevidím důvod proč by to tady nemohlo taky dobře dopadnout , ale chápu , že o tomhle se redakce radši ani slůvkem nezmíní jelikož se jí to asi nehodí do krámu.

    • Offline verze je pouzitelna, online verze je totalne rozbita a napriklad ranger se ani neda poradne hrat. Kdyz k tomu pripoctu vsechny ostatni bugy, nefunkcni pasivky atd....je to mazec

  • reakce na JamesFaith

    Osobně bych se nedokázal rozhodnout jestli je lepší Grim Dawn nebo Titan Quest, podle mého tak nastejno. Herní mechaniky mají velmi podobné. Titan Quest se odehrává v antickém světě a je takový slunečnější, Grim Dawn má mnohem temnější atmosféru a tím víc připomíná Diablo. Ale jinak jsou si dost podobné. V obou hrách je první obtížnost jen takové zahřívací kolo a skutečná hra začíná až s druhou obtížností. Grim Dawn jsem nedávno dohrál na nejtěžší obtížnost (ultimate).

  • a co Titan Quest a Grim Dawn? To nejsou kvalitní diablovky? Podle mého srovnatelné s Diablem 1 a 2 a lepší než D3
    • kkING

      Nejak neverim, ze existuji lide co by se vraceli k D2 po tom co hrali D3. D3 je ve vsech smerech lepsi a zabavnejsi ... snad, az na pritomnost pvp, obchodovani ...

      Jinak souhlas, ze Titan Quest  rozhodne neni jen klon a perfektni hra ...

      A nezapominal bych na Path of Exile ... coz je v podstate poracovani D2 mnohem vice, nez D3. Tedy alespon co se tyce online prvku a interakce hracu (MMO)

      • dworkin

        Nejak neverim, ze existuji lide co by se vraceli k D2 po tom co hrali D3 《

        To myslíš vážně, nebo to byla ironie? Konzolovitost D3 spousta hráčů D2 nikdy nepřekousla.

        • kkING

          smrtelne vazne ... jsem jeden z tech co hraval D2 opravdu dlouho. D3 je proste zabavnejsi 

          - grindovani neni tak monotoni jako v D2 (expeni Baal run, farmeni Mef run)

          - gearovani take neni jen o + skill vecech a invetarich plnych charmu

          - pocit ze hry kdy grafika, animace, zvuky, plynulost, ... pri kazdem zasahu nejakeho moba je proste o x let dal v D3

          a tak by slo mozna jeste pokracovat ...

          Jedine co mi schazi je PvP treba to s HC postavama byla opravdu silenost. S tim souvisejici obchodovani s runama a chatovani na battle.netu ... v tomto D3 neni zase takove zabavne

      • malachi

        ..a predsa existujú.:D...D3 nestála ani za dohratie..radšej D2..alebo Path of Exile..!

      • Murlock

        Na PoD si měl za posledních sedm dní skoro 11 tisíc aktivních lidí. Řekl bych že to pár lidí ještě hraje. 

    • JamesFaith

      Ke Grim Dawn jsem se ještě nedostal, ale Titan Quest považuji za nejlepší klon Diabla 2, který jsem hrál.  Navíc díky svému grafickému stylu a menší narozeninové úpravě téměř nestárne, což se třeba o ve stejné době vydaném Dungeon Siege 2 říct nedá. A nečekané datadisky mnoho let od vydání jsou příjemný bonus navíc. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit