Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápem že sa im s tým ešte chce srat.. Podľa mňa nech ju hodia do gamepassu veď aj teraz ju v progamingu kupis za 10e .,,

  • clovicekO

    Hráli jste Fallout 1.5? Je perfektní, doporučuju všem, kteří mají rádi pravý Fallout (1 a 2).

  • Radšej nech presunú sily na Fallout V a TES: VI. 

    Je rozdiel mať niečo každý rok, ako to začali robiť v Ubisofte. Ale raz za pár rokov mať poriadne fantasy RPG a poriadne postapokalyptické RPG, to je proste dostatočná dávka, ak si dajú záležať na kvalite. 

    Žiaľ vidina ľahkých peňazí láka všetkých. Vydať hru za ktorú by hráči platili pravidelne a im by stačil malý tým na jej udržiavanie. Žiaľ to nevychádza, TES On line nebol dierou do sveta, ani Fallout 69, ani drvivá väčšina iných pokusov. Je zaujímavé, že veľký šéfovia vždy musia niečo zničiť a vyhodiť milióny, než prídu na to, čo fanúšikovia vedia už dávno (ako aj teraz posledné vyhlásenia ohľadne TV seriálov). 

  • MMO PVP má smysl jen dobrovolně v arénách/zonach a za jasných podmínek. Hry s prakticky neomezeným PVP a ztrátou věcí jsou dobré akorát pro někoho kdo se hodně nudí a má mraky času. Problém v těchto hrách jsou nejčastěji různí škodiči, kteří podnikají prakticky sebevražedné výpravy, ale počítají s tím, takže vědí co ztratí a počítají s tím, zatímco oběť má pech a může ztratit během pár vteřin postup za x hodin, když přijde o to co má u sebe a troll se v klidu respawne a hraje si dál.

  • Carnage666

    No páni koho by to jen napadlo že lidi co milují Fallout hry které se hrají v singleplayeru už od jedničky nechtějí PVP.

  • BoB.2

    Ty tam překvapilo hodně věcí.

  • Hidden

    Jen poznamka - ty mikrotransakce jsou prevazne kosmetickeho razu a stylem nijak zvlast nevybocuji z podobnych placenych pridavku rady jinych her, takze v tomto neni horsi nez konkurence. To predplatne bylo zavedene pomerne nedavno, a i kdyz jeho styl hre skutecne prilis mnoho nepomaha, na obdobi pri a po vydani hry to na jeji prijeti nemelo vliv. Kazdopadne hra ma kopec bugu stale.

    Jinak k podobnemu poznani, ze urcita skupina hracu nema o PvP prilis zajem dospeli i Rockstar s Red Dead Online. Proste postavit nejaky druh her na PvP se zcela miji ucinkem, protoze pro ne neni (dostatecne velka) cilova skupina hracu.

    • Veskoslav

      Naopak silně ovlivňují hru svou zabugovaností a některé předměty ti dávaly více než jasnou převahu...Takže ne, vybočují....

      • Hidden

        Jmenuj prosim konkretne, ktere predmety z mikrotransakci ti davaji "jasnou prevahu" (tech par uzitecnych funkcnich jako repairy se daji bez problemu ziskat primo ve hre).

        • Veskoslav

          To je jedno, že se dají získat ve hře. Jakmile si je můžeš koupit za reálné peníze, stává se z toho P2W.

          • Hidden

            Ne, nestava, protoze ty repairy ti maximalne jen usetri jednou za cas cestu k workbenchi. Rozhodne diky nim nic nevyhrajes a neziskas zadnou prevahu. Hraci je casto i proste  vyhazuji, protoze az tak bezcenne jsou.

    • twicer

      Nemyslím si že to je o jiné, nebo nedostatečné cílovce, ale když je celý PvP systém chabě postavený, lidi hrající hlavně kvůli kvalitnímu pvp prostě odejdou.

      • Hidden

        V tom je jiste kus pravdy, ale nektery typ her a hernich svetu proste pritahuje vice hrace co se nechteji strilet s ostatnimi a chteji si hrat solo, s kamarady nebo spolupracovat s ostatnimi misto toho, aby se s nimi pretahovali (o cokoliv, byt i jen nejake skore). Kdyz to prezenu do extremu, treba Stardew Valley by take nebyl masivne vyhledavanou destinaci PvP hracu, i kdyby mel spickovy PvP multiplayer. Ta hra proste uz svym celkovym stylem a principy cili na jine publikum.

    • Ano, hra se dá hrát naprosto v pohodě bez mikrotransakcí - já od jejího vydání nevydal navíc ani korunu a Atomů na přikoupení kosmetických věcí  mám stále plnou náruč. Spíše mě štvou ty stále nevyřešené bugy, jako mizící zabitá monstra a s nimi i loot a tak podobně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit