Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Tak PŘESNĚ TOHLE jsem na Invexu nikdy nezažil. Natěšen, v metalové, onášivkované džísce, jsme vyrazili z Kateřinek do Brna. V autobusu "žabák", který jezdil naposledy někde za hluboké normalizace. S řidičem byla sranda. Celou cestu pochlastával pivo přímo za volantem, já byl ponořen do článku o death metalu ve Sparku, učitelka na občanskou výchovu a chemii se celou cestu velice pravděpodobně modlila. Když jsme dorazili na místo, řidič tu partu pubošů vysypal a šel (asi) vyzkoušet brněnské výčepy. Po zcela liduprázdných uličkách na veletrhu nikdo nekorzoval. V halách bylo asi 10 vystavovatelů na čež se vyjeval ona tragická pravda. Všichni jsmeočekávali, že když s námi jako dohled jede nejen učitelka chemie, ale i učitel na informatiku, že jedeme lootit na Invex PC hry. Jaký OMYL! Jelo se na představovačku průmyslových technologií se zaměřením na truhlářství... Tudíž si z veletrhu pamatuji tři věci: prázdné haly, nalezenou peněženku, ve které nebylo nic a Level s Barbarem z Diabla II na obalu, který jsem si tam koupil asi za 50 korun u nějaké osamoceného stánku, který tam zbyl... A to se psal rok cca 1998-2000. Smutný zážitek :-)

    • tripsi

      Pěkně kecáš. Byl jsem v roce 2000 na Invexu S Bohemia Interactive, kde jsme měli tank a lidí tam bylo jako sraček. My jsme měli stánek venku, v hale jsem byl jednou, kde jsem potkal Aliho a milion lidi, tak jsem tam raději už nechodil. To byl můj první a poslední Invex.

  • exoslav

    Jo Invex. Pamatuju, jak mě tam moderátor vybral na 1v1 v Counter Strike, mapa ice_world. Já k*kot si vzal AWPčko, abych se celé hale předvedl, jaký jsem s ním machr. Dostal jsem 3:0 a šel se postavit zpět do první řady bez výhry :D Ale jiný rok jsem zase vyhrál notebook snad v hodnotě 40k. Invex byl supr :)

  • KamilZm

    Off-topic: Co že se poslední dobou na Games objevují tyto delší články od Ondřeje Šváry a Ladislava Loukoty? To je nějaký přeprodej z Levelu? Nebo to jsou nové texty pouze pro Games? 

    Články jsou to super, ale připadají mi spíš styl Level a docela se jim zde divím, lidé neradi čtou delší texty (recenze = číslo a hotovo). 

    Každopádně je dobře, že zde jsou 👍

  • jack

    Vzpomínám na čas, kdy se jakákoli prezentace odehrávala za fyzické přítomnosti diváků. Od roku 2020 se tak dělo pouze on-line.

  • Jj. Vzpomínám jak jsem tam s VR helmou zkoušel Hexena :-D

    A dnešní mladí mají pocit, že VR je novinka :-D

  • Já si vzpomínám jak jsem na Invexu čuměl s otevřenou hubou na Sims 2 :D

     Jo, to byly časy :) 

  • readyxx

    NO jo pavilon Z  a MCR v pc hrach :D  super hostesky  ,hl jedna kocena  z gameparku .hromada lidi a otravnej moderator co nas zasoboval nejen propiskama ale i cd v papirovejch obalech  /2004-2007 skoda ze  rok od roku to bylo horsi a horsi

  • Vzpomínám si, jak byl na spousta místech cítit marihuanový odér, až to kolikrát připomínalo Amsterodamské uličky. Však jsme si to tam pokaždé taky pořádně užili a kvůli tomu tam jezdilo 80% puberťáků. Bylo jaro, byla tráva, byl chlast, bylo krásné sedět venku na lavičce a pozorovat stejně staré slečny v sukýnkách :) Dalo se tam pokecat se spousta vrstevníkama ze všech koutů ČR a i proto tam jezdilo tolik mladých lidí, celé školy atd... Nebylo to jen o hrách a o technologiích :) 

  • ElderMaster

    Vzpomeňte na PC salon. Na Invexu jsem nikdy nebyl, zato PC salon jsem si nenechal ujít ani jeden.

  • cNNk

    Jako je fakt, ze Gamehall bylo peklo, ale pokud to porovnam napr. s Gamescomem, tak to jeste nebylo tak sileny. Me treba zajimaly i ty technologie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit