Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ad 1 to jsou vikingové z komixu 

    Ad 2 opravdu ještě někoho baví pobýhání mezi otazníčky a lezení po věžích a havran sova ( a co byla ta třetí ?? ) dron ? vždyt je to pořád to samé . 

    Ad 3 co prosím vyšlo na X- boxu a byla to pecka a nebylo to jinde ??? nepamatuji se .

    Ad 4  kdybych někdy náhodou chtěl něco jiného naž PC tak si koupím PSko .

    Malý měkký by měl začít něco dělat protože celá ta presentace neukázala ani jeden důvod proč nezůstat u PC .

    • Derp_1337

      1.) Ehm, historická přesnost není moc častý jev v mainstream produkci.

      Prakticky žádní "Vikingové" v mainstream hrách nebo filmech nepřipomínají "skutečné Vikingy". Např. nechvalně proslulé rohaté helmy: tenhle stereotyp je výmysl romantismu 19.století.

      2.) Divil by ses, ale série AC si vždy najde svou cílovku. Bohužel mám nějaké kamarády, kteří dohráli všechny díly AC a chlubí se, že každý díl prolezli všechny otazníky (ehm, celou mapu) na 100%.

      3.) Na Xboxu mě napadá jenom HALO a Gears of War.

      (třetí vlajková značka Xboxu závodní Forza zažívá nepříjemný úpadek v posledních letech)

      4.) Souhlas. V současné době PS4 je lepší než Xbox One. Uvidíme jak na to bude příští gen.

      • - K těm vikingům jasně tam je to trága ale ony ty zdroje jsou a vypadá to dost hustě na to aby to ve hře obstálo bez problémů . Jenže seriál vikingové a je to víš kde . 

        - obecně AC zase historicky takový provar není Egypt byl hodně dobrej ( discovery mod ) ale je pravda že jsem spíše kovaný ve staré říši a Římské období je v podstatě blíže Nám než těm kdo stavěli pyramidy . Protože třeba v době kdy vyšla trojka jsem zrovna natáčel v Istanbulu tak jsem si ty baráky proběhl rád i ve hře a jako jo . Obecně ta první trilogie se mi líbila - ale většinou proběhnout město (  něčí odemčený save abych si mohl prohlédnout památky a přečíst si o nich  ) kousek kampaně a konec . (Jako ten souboják se nedal )

        3 )Něco z toho jsem zkoušel na PC Gearsy i Halo a zase tak moc dobré mi to nepřišlo ale špatné taky ne u PC bych řekl že jsou lepší věci v tomto stylu her .  Forza ty jo nevím sem spíše na letadýlka ( nemám volant ap. ) ale to jsem opravdu nehrál .

        4 je a když jsem teď viděl to video PS5  a gameplay té Lary nebo co to bylo tak mám takové tušení že XBX bude zase druhý . A já si možná poprvé koupím konzoli .


  • Johnny

    to je gameplay jaxvin 😂

  • Woooow, presne 0 sekund gameplay, popici

  • CRYPT

    Ja fakt nechapu jak muze nekdo se zdravym rozumem naplacnout do traileru takovou urvanou radoby hudbu.... S laskou vzpominam a dodnes mam husi kuzi i na palcich u nohy kdyz jsem poprve slysel https://www.youtube.com/watch?v=DT8Hmou6rLg


    Toto by se tam hodilo asi 10000x vic

    • Carnage666

      I pokračování Hellblade má super muziku v traileru, takovou... severskou (duh). Ne jak tyhle divný mixy co cpe Ubisoft do hry s podnázvem Valhalla... 😐

    • Jevo83

      Zijeme v preafektovanej dobe...

  • ehm..a kde je ten gameplay? :D

    • sankuri

      Ono prej to nebyl cgi trailer, ale zabery ze hry. Tezko uverit kdyz to ma bezet i na soucasnych kobzolich

      • Spades

        in engine trailer, ale stale neni gameplay

      • jindra.veliky

        Tak je asi jasný, že takhle to bude vypadat na next genu a na současných konzolích hůř

    • Jevo83

      Ja sa na tu hru tesim, ale tento podivny trailer ma skor sklamal... ani to nebolo zaujimavo zostrihane a ani mi tam.z nicoho nepadla sanka...origins sa mi zdal krajsi a ta hudba bola prilis prvoplanovo bombasticka....ale od nas z firmy viem, ze najvacsi blbci su na marketingovom oddeleni takze to beriem s rezervou😁 peace a pozdravujem marketerov celeho sveta😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit