Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano Mafia 2 je jediný díl, který žádné změny nepotřebuje a nepotřeboval. Z celé série je to to nejlepší.

    Na druhou stranu Mafia 1 je strašná hra s dobrým příběhem, která pokud si sundáte růžové brýle, nezestárla vůbec dobře a přepracování mechanik od základu si zaslouží.

    A Mafia 3 je na tom právě naopak. Ta si zaslouží přidání tak 4 hodin příběhu, který nahradí tu ohavnost v polovině hry, kdy musíte stále dokola dělat to samé, než vás to pustí dál. Jinak je co se týče gameplaye naprosto v pohodě.  

    • Mafia 3 že má gameplay v pohodě ? Všichni mají z těch generických AAA her tak vymytý mozky, že už ani nevnímají co je na dnešních hrách špatně. Tak třeba x-ray vision, vůbec nechápu, proč to teď musí mít každá hra a co je tak zajímavé na tom že vidím všechny nepřátele skrz stěny. Příjde mi to jako cheatování v SP hře a bere to ze hry veškerou obtížnost, ještě v kombinaci se stupidní AI. Můžete například vyčistit celou lokaci tak,  že budete z krytu pomocí pískání lákat jednoho nepřítele za druhým a vůbec to nikomu nepříjde divné. Další věc je cover system a auto heal. Proč by vůbec někdo chtěl speciální tlačítko pro krytí se za překážkou, je snad tak těžký krýt se manuálně tím že se prostě přikrčím? A to nemluvím o těch generických úkolech které slouží jako výplň a rozhodně to není problém jen Mafie 3. První díl má možná starší animace, grafiku a horší pocit ze střelby ale gameplayově je daleko zábavnější hlavně kvůli obsahu misí.

    • drasta

      Strasna hra je trochu silny slovo :D Nerikam ze nema mouichy ale gameplay rozhodne tak strasnej neni a nebyl.

      • No nebyl tehdy, protože nebyla moc lepší konkurenci a člověk s tím neměl problém.

        Ale konkurence se trošku posunula, člověk je dnes zvyklejší na trošku vyladěnější hratelnost a pokud by dne sněkdo vydal open world hru s gameplayem jako měla M1, určitě by si to moc chvály neodneslo.

  • Joshua

    Dalsi naprosto zbytecny remastr. Mafia achievementy ma a rozliseni si dam taky jake chci. Doufam ze aspon pro majitele puvodni verze (po vzoru Bioshock 1, 2) bude zdarma.

  • Carnage666

    Achievementy ve dvojce normálně byli pokud vím.

  • Radkaa

    To jsou obrázky z původní hry, ne ? 😀


    Žádná změna.

    • Effect

      Tak určitě  se dočkáme srovnávacích obrázků/videí a nějaký rozdíl tam bude, ale ne markantní. Spíš jde o zpřístupnění pro současnou generaci konzolí.

      • Já se těším na srovnávací videa. Ta s 1,2 a 3 jsou super a krásně ilustrují úpadek her. Jen se bojím, že ty detaily, které jsou v 1 a 2 už v remastrech nebudou, protože budou postaveny na 3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit