Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18

    Milujem mass effecty, presiel som ich snad sto krat, ten svet je neskutocny bohaty aj napriek tomu ze je hra linearna . Chcel by som ale pocut tvoj nazor aj na andromedu. 

    Btw existuje nejaka podobna hra co ma taky zijuci svet prepracovany ? trebars dragon age? 

  • Houdini

    ME je srdcovka😍

    P.S: Betka je tu pekne nalíčená.

  • Okami

    Fajn nový formát, doufám že vydrží... a zapojí se i ostatní ;) A díky za video, je rozhodně podnětné - objevil jsem ME teprve letos a úplně mě to zaskočilo svou kvalitou, tak jsem dumal nad tím čím vším to vlastně je...

    Jinak, je vtipné jak se člověku změní "projev", když má odříkat text, který je promyšlený a nachystaný dopředu. =D Nic proti tobě Bětko... Jen obecné konstatování.

  • Ilusiveman

    Lol. Tuhle "expertku"  rád kdykoliv vynechám. 😁 S Vavrou vyjdou asi nastejno. (: 

    Úroveň diskuze zde taky kolísá mezi 3-5 IQ body. Asi souvislost s cílovým publikem a nabídce odpovidajici poptavce 🤷‍♂️ 

    • Sierra117

      Úroveň diskuze se ale v intervalu <3-5> IQ bodů pohybuje až po tvém příchodu. Příště prosím tě udělej něco pro sebe i cílové publikum a buď na místo trapnýho povyšování se nad ostatní / ponižování ostatních, napiš něco co má hlavu a patu, nebo to rovnou zabal :) Myslím, že "experta" tvého formátu kdykoli rád vynechá ale úplně každej.  :) 

  • Inquisitor

    Pěkný a zajímavý formát. Zrovna si dávám Mass Effect znovu a pořád je to skvělá hra. Svět je opravdu dobře vystavěný a má tu svojí originální atmosféru, kdy opravdu hned ME poznáte. Jak podle obrazu, tak podle pár tónů výborného soundtracku.

  • malachi

    ..velmi dobre sa "to" počúva a ešte lepšie sa na "To" pozerá..:) ...so všetkým o ME súhlasím...geniálna séria...zásadne to hodnotím ako celok..nie ako časti..treba to hrať spolu zaradom.:)-hudba tiež genialna.:)

  • Preed

    Akoze nie, ze by to nebola pravda, ale hlavna chyba Anthemu je proste a jednoducho, ze nemal obsah, nemoze sa hra tvarit, ze je "game as service" a nemat PVP a uplne zalostne mnozstvo PVE, to je podla mna vsetko. BTW ked som hral posledne destiny (rok 2018) mala ta hra podla mna uplne zufaly lore ktory zil len kvoli komunite, v hre nebolo takmer nic a nic nevysvetlovala a prave Anthem mi prisiel, ze sa ASPON snazi a napriek tomu je Destiny uspesne a preco? Pretoze ma obsah...

  • ico.crook

    Dobré, moc dobré...

  • kaermorhen

    Solidně zpracované a podané! 🙂

  • LadaVanBar

    Trojan ve forme, palec nahoru.

    Jsem zvedavej co s tim Anthem jeste vymyslej, jsem rad, ze to jeste uplne neodepsali, dobrejch sci-fi her je potreba. Treba to po roce dalsich uprav konecne bude ke hrani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit