Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kaunmann

    tak teď si nejsem vůbec jistej jak to myslej...bude ta hra zadarmo jen první den na vyzkoušení nebo jí dostanete napořát ? 

  • Derp_1337

    Povím vám mou zkušenost s Epic Store:

    Epic je eshopový odpad. Pár měsíců zpět zavedli při registraci novou a "revoluční" Captcha!! (takové to ověření, že jsi skutečně člověk a ne bot)

    Je to tak "revoluční", že přes 90% lidí si nedokáže úspěčně vytvořit
    profil. Co vím, tak minimálně 2 měsíce to zabugované ověření neopravili. Normální eshop by si něco takového prostě nedovolil. Stupidní Epic Store ano!

    Osobně jsem u toho strávil 30 minut a málem jsem rozmlátil myš!! Nakonec jsem stránku Epic Store naštvaně zavřel a dodnes nemám profil.

    Ta stupidní Captcha byla o rotaci obrázků zvířat do DOKONALE "vodorovné"
    polohy. Jenže problém byl v tom, že na obrázku bylo jenom vyříznuté
    samotné zvíře a nebylo tam žádné pozadí podle kterého by se dala
    zorientovat vodorovná poloha. Některé obrázky se dali snadno uhodnout,
    ale v momentě kdy použili fotku zvířete focené z divného úhlu a nebo to
    zvíře mělo pokrčené přední/zadní nohy, tak v tom momentě byl problém.
    Celé to bylo zkomplikované tím, že jsi musel správně natočit VŠECH 30
    obrázků (!!!) a ještě k tomu jsi na každý obrázek měl krutý časový
    limit. Např. u obrázku č.28 ses trošičku zamyslel a v tom momentě ti
    vyskočila hláška "You didnt solve this image within 6 seconds, you failed."
    a musel jsi začít úplně odzačátku. Navíc ten jejich STUPIDNÍ program vás
    nechal dokončit všech 30 obrázků a pak vám teprve oznámil, že 1. obrázek
    máte špatně!!! OMFG!


    PS: Neví někdo, jestli Epic Store konečně opravili to jejich stupidní a nefukční Captcha ověření??

  • untentrauer

    Posranej Epic...už zase...To mám mít rozdělenou sérii na dvou platformách? Zase rok budu čekat, jako na Metro....Sakra kdyby ten Epic aspoň fungoval bezproblémů….Nikdy jim nezapomenu na to, jak mi nefungoval Borderlands od nich koupený řešil sem to s jejich indickou podporou 14dní!!! Fakt mě tohle štve

    • Navzdy_vyvoleny

      Proč posranej Epic? Oni nikoho nenutí tam vydávat své hry. Pokud už někoho musíš obvinovat, tak spíše vydavatele. 

      • Tak on mne tam taky nikdo nenutí nic kupovat. Restů mám tolik, že než bych se k tomu dostal, tak už to stejně bude na Steamu/GoGu.

      • untentrauer

        To je tvůj liberální názor? Fajn nenutím tě číst můj příspěvek a už vůbec tě nenutím na něj reagovat....Takže asi tak...

        • Navzdy_vyvoleny

          Boha v klidu, dej si cukřík :D 

  • redicius

    Nikdy jsem žádný díl ze série nehrál, takže konečně možnost vyzkoušet.. ;)

  • Navzdy_vyvoleny

    Tak aspon je to zadarmo no, když už přicházíme o workshop. Oni vědí že si to pak stejně všichni koupí znovu na steamu. :D . Spíše se teda bojím o kvalitu té hry. 

  • wxyz

    Ne, děkuji. Ani zadarmo a dobře naostřenou halapartnou.

  • Nevím přesně o co se tímto SEGA snaží. 

    Poslední devblog ohledně Troye nebyl přijat zrovna s nadšením a tahle exkluzivita a rozdávání zdarma rozhodně nepřidává na jistotě (je taky dobré pamatovat, že tahle hra není vytvořená týmem CA v Anglii ale jejich Bulharským týmem a tato hra je jejich prvotina).

    Sega nejspíš nemá ke hře důvěru a tak se snaží aby to Epic zaplatil než aby ztratili peníze.  Ale stojí to za špatné PR? Je jasné, že s WH3 se to nestane, protože za to by je majitelé předchozích dílů upálili zaživa. 

    Epic se snaží získat nové zákazníky ale silně pochybuju o tom, že fanoušci Total War k nim přejdou.  S přechodem na Epic ztratí Total War workshop, podporu linuxu a Mac a taky část hráčské základny. Spousta fanoušků jsou hardcore PC hráči pro které je Epic sprosté slovo.

    Já se Epicu obloukem vyhýbám. Ještě jsem s u nich žádnou hru zdarma nevyzvedl protože jsem je buď měl nebo mě nezajímali. Tady ale váhám. Nejspíš do toho půjdu. Stejně to zacvaká Epic a já si u nich v obchodě stejně nic nekoupím.

    • redicius

      jaké prosím špatné PR? Epic store jako čerta - to už snad řeší jen ti poslední zabedněnci ne? proboha ...

      • Derp_1337

        Epic je eshopový odpad. Pár měsíců zpět zavedli při registraci novou a "revoluční" Captcha!! (takové to ověření, že jsi skutečně člověk a ne bot)

        Je to tak "revoluční", že přes 90% lidí si nedokáže úspěčně vytvořit profil. Co vím, tak minimálně 2 měsíce to zabugované ověření neopravili. Tohle by si normální eshop prostě nedovolil. Stupid Epic Store!


        Osobně jsem u toho strávil 30 minut a málem jsem rozmlátil myš!! Nakonec jsem stránku Epic Store naštvaně zavřel a dodnes nemám profil.


        Ta stupidní Captcha byla o rotaci obrázků zvířat do DOKONALE "vodorovné" polohy. Jenže problém byl v tom, že na obrázku bylo jenom vyříznuté samotné zvíře a nebylo tam žádné pozadí podle kterého by se dala zorientovat vodorovná poloha. Některé obrázky se dali snadno uhodnout, ale v momentě kdy použili fotku zvířete focené z divného úhlu a nebo to zvíře mělo pokrčené přední/zadní nohy, tak v tom momentě byl problém. Celé to bylo zkomplikované tím, že jsi musel správně natočit VŠECH 30 obrázků (!!!) a ještě k tomu jsi na každý obrázek měl krutý časový limit. Např. u obrázku č.28 ses trošičku zamyslel a v tom momentě ti vyskočila hláška "You didnt solve this image within 6 seconds, you failed." a musel jsi začít úplně odzačátku. Navíc ten jejich STUPIDNÍ program tě nechal dokončit všech 30 obrázků a pak ti teprve oznámil, že 1. obrázek máš špatně!!! OMFG!


        PS: ví někdo, jestli tohle stupidní ověření opravili/odstranili??? Vůbec nemám chuť lézt do toho prokletého E.S.

        • redicius

          takže špatné PR je, že u tebe jsi neprošel captchou ... nic proti, ale já ten problém neměl, takže neposoudím, naopak jsem dostal několikrát neskutečnou slevu a i za nový hry jsem utratil směšný částky ..

          ale jak říkám, pokud tvůj problém je captcha, že o ní napíšeš A4 naštvanej komentář, tak to beru, ale nepovažoval bych to za PR, spíš možná záměrně blokovali trola :D (sorry, přišlo mi to jako vtip dobrý :D)

  • Radkaa

    Děkuji.😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit