Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jo tohle taky moc nechápu nicméně jinak je hra v pohodě, více než v pohodě zábavná jen to chce vychytat matchmaking... abych nemusel vždyt prohrávat 12:11 když mám samozřejmě největší skoro počet Zabití -.-

    Pak když se vynoří nějaké děcko co nadává to taky moc nepomáhá noo...

    Tohle prostředí mi velice vyhovuje, a to CS mě nikdy nic neřeklo ale v téhle formě s abilitkama to má hned jinej význam. Jo je to blbost aby nějaký Anticheat běžel na pozadí a když se vypl tak se znova sám zapl... to fakt smrdí něčím nepěkným nicméně třeba od toho upustí... mělo hodně lidí problém se spuštěním kvůli nějaké té aplikacvi co jim to bolokovala ani mě se napoprvé a po restartu nespustil a pak by to chtělol dodat vs ai mode

    Abych nemusel odekmlé hrdiny zkoušet ve hře a kazit ostatím hru protože mi to samozřejmě nepůjde no. Jinak se rád vrátím ale je to dost otrava nebo aspon před týdny byla když se nedal dohromady ucházející tým. Poslední co chci Carrynout celou hru, opravdu nejsem ten typ co si rád na tom mastí své ego :P

  • Nářek kvůli tomu, že hra dostane oprávněné nízké hodnocení. Tak to je masakr. Čínský spyware, nebo podobný software na sběr dat je zcela validní důvod pro nulu, a to i bez vypisování se proč je to špatně (to snad ani není potřeba vysvětlovat, ne?). Když k tomu přidáme laciné provedení hry, tak moc není o čem...

    Tady by spíš bylo zajímavější řešit jak tomu mohou recenzenti nacpat tak vysoké hodnocení, než brečet kvůli tomu, že se hráči opováží vyjádřit nespokojenost. Nebo právě to, že se následně objeví mraky článků ve stylu " How dare you !?" Od herních médií. 

    Přijde mi, že většina her, za kterými je nějaký větší kapitál, nemůže dostat méně než 70% nehledě na to jak mizerná nebo odfláknutá věc to je. 

  • Morlang

    OK, veci kolem Valorantu jsou trochu shady (vanguard, ripoff, tencent), ale ukazte mi jinou taktickou slow-paced HS hru, krome CS. O zadne nevim... Takze s kamosema, se kterymi jsme hrali CS, hrajeme ted Valorant. Nekteri hrdinove jsou vic OP nez ostatni, ale to je u her s hrdiny uz takovy standart. Vykrystalizuje META, tvurci vydaji nerfy a buffy a vykrystalizuje nova. 

    Me se naopak libi, jak je Valorant hezky odladeny, jak je vsechno prehledne a user friendly. A taky ma jeden z nejcistsich voice chatu.

  • KrPa

    Bohuzel, Riot se vydal cestou Blizzardu. Uz nejake neumi nic noveho/prevratneho vymyslet, tak potrebuji udelat podobne kopie uspesnych e-sportovych her a udrzet si hracu u sebe, ne konkurence. Z tech nove ovznamenych her me fakt nic nezaujalo.


  • Hrál jsem betu a zahrál jsem si to i teď. A musim říct, že nechápu
    jak chtějí s něčim takovým zaútočit na e-sportovní svět...přijde mi to
    bezduché, jako nějakej polotovar, nebo trochu i jako indie hra.
    Prakticky jedinej rozdíl mezi betou a současným stavem je že přidali
    jednu mapu a jednu postavu jinak nic a to je zatraceně málo. A možná mi
    přišla i beta lepší, asi kvůli nové postavě která mi přijde hrozně OP
    víc než ostatní. Jediné + (plus) je, že se to celkem dobře hraje, hra má
    tempo a je rychlá ale jinak nic.. Navíc se chlubí tím anti-cheatem, ale
    už jsem tam potkal i evidentního cheatera...a taky to často odpojuje
    lidi, takže se často stává hra nevyváženou a hraje se 4v5. Celkově bych
    řekl, že v současném stavu to žádnou velkou díru do herního světa
    neudělá a momentálně chápu i ty hatery...

  • Ta hra je tak nápaditá, že jsem už viděl části, které silně připomínaly reskinovanou část jedné mapy z Team Fortress 2. Už vůbec nebudu řikat, že podobnou shodu jsem našel i s CS. Nejhorší je, že já opravdu nevidím nic, do čeho by autoři dali kus sebe. Je to prostě bezduchá omeleta z několika velmi úspěšných her.

  • Už jsme zase u té novodobé sněhovločkové společnosti a specifického herního trhu. Všechno musí být pozitivní, pak je to ok. Pokud se vyjádří nespokojenost nebo poukazuje na nekvalitu je to špatně. Pokud jsou hráči se hrou spokojení a hodnotí kladně, tak je to ok, pokud jsou nespokojení, tak jen to hned review bombing.

    • Hidden

      To neni pointa. Nikdo nema problem s tim, pokud se hra hodnoti spatne (tedy krome jejich autoru a vydavatelu). Problem je s tim, ze se hra hodnoti neobjektivne kvuli nejake specificke vlastnosti a vrazi se ji nula a dostava tak zcela neodpovidajici vysledne skore. Samozrejme, opacny extrem je davat maximalni hodnoceni, z opacnych duvodu. Vysledne uzivatelske hodnoceni pak nevypovida vubec o kvalite hry, ale maximalne tak o tom, jestli ma dostatek hateru/white knightu.

      Tim to myslim obecne, nejen na Valorant.

      • Derp_1337

        Valorant nedostává negativní hodnocení kvůli nějaké jedné negativní vlastnosti (navzdory tomu co přehnaný nadpis článku říká). Ta hra je prostě velmi špatná, laciná (,čínská) kopírka jiných úspěšných her.

        Valorant si to nízké hodnocení zaslouží.

    • Ono je totiž rozdíl mezi kritikou a kritikou. Lidi, všeho věkového rozmezí, mají od přírody potřebu brblat a brblat, bez nějakého oprávněného důvodu. A to rozhodně není něco, co by měl kdokoliv, aspoň trošku soudný, podporovat. 

  • Já nevím, ale přítomnost čínského (nebo jakéhokoliv jiného) spywaru nebo PUA by se určitě měla promítnout do hodnocení každého slušného média.

    Takže kauza spíš ukazuje, jak se recenzenti a média vzdálily realitě a hráčským potřebám v ní...

  • MalyZeli

    No tak vetsina hodnoceni co sem videl nemelo nic spolecneho se spywarem, ale s druhym bodem v clanku, a to grafika, bugy, tempo, atd... ale clanek  "Hráči review-bombují Valorant kvůli technickým problémům, zastaralé grafice a nudném gameplayi" asi nenalaka tolik lidi. Osobne je mi to uplne jedno, tyhle hry nehraju, a na twitch nekoukam, ale byl sem prekvapenej po tom co to melo takovej hype vsude...  skoro jako by to byl umelej hype sponzorovanej na twitchi, kdo by to byl rekl.

    • Derp_1337

      Cože? Ty naznačuješ, že streameři na Twitchi nejsou čistokrevní bojovníci za svobodu projevu a nezávislost na pěnezích??

      Nechce se mi vůbec věřit, že by ti rebelové na Twitchi propagovali sebevětší blbost jenom protože jim za to dal někdo trochu peněz! 😱


      /s

      • Jakým způsobem si došel ke korelaci svobody projevu a nezávislosti na penězích? 

        • Derp_1337

          Kde jsem někde něco takového tvrdil?? Píšeš o myšlence, kterou jsem nikdy nevyslovil.

          Já mluvil o jednom konkrétním případě (tj. streameři na Twitchi) a ne nějakých všeobecných pravidlech a vztahu dvou veličin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit