Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Tak je to nejpis Fap game.  Noaco. I Porno má background. Třeba výměna žárovky. Zde to je život streamerky. 

  • Chaturbate DLC kdy? 

  • alladjex

    Vycházím čistě z toho, co je v článku napsané a ze shlédnutí traileru. Úplně nechápu, co přesně je špatně. Valná část příběhů v počítačových hrách je plná stereotypů a klišé. Stačí se mrknou na téměř jakýkoliv díl CoD atp.  V japonské produkci je spoustu simulátorů třeba randění i lehtivějších témat a nikdo soudný by šmahem neodsoudil všechny tituly jako nesmysly. Najdou se tam samozřejmě tituly sázející čistě na ilustrovanou erotiku, ale spousta je i při jejich použití docela komplexními simulacemi.

    Nevím co je nutně špatné na tom, že hra využívá i předností a vnad hlavní protagonistky. Netvrdím, že to je obecná věc používaná všemi streamerkami, ale nadruhou stranu je i nemálo těch, které výhody ženského pohlaví bez problémů používají. Chtěl bych vidět toho, kdo by se pokusil jim to v současné atmosféře aktivismu vytýkat.

    Každopádně mi jde trochu proti mysli, že text se apriori staví k tituly negativně, i když to celé zavání aktivismem a aktivistickou cenzurou. Osobně mi vždy víc vyhovoval přístup gamesů, které se před vydáním hry zdržoval vyloženě kritických hodnocení ... pokud samozřejmě nejde o obsáhlejší a subjektivní formát komentáře.

    Ale je možné, že tomu všemu jen nerozumím dostatečně do hloubky, za což se případně omlouvám.

    • Jack1947

      Jo třeba Just cause4 bylo dost strhaný před vydáním tady. Přitom mě to bavilo stejně jako minulý díl.

      • Thanquol

        Mě méně, Ikdyz tam bylo tornádo. 🤷‍♂️S full setem dlc bych to možná měl raději, ale při vydání jsou jaksi vykuchany. 

        • Jack1947

          Tornado jako zbran bylo úplně nejvíc super! 😎

    • Derp_1337

      Taky si myslím, že článek působil negativně. Jedna věc je informovat, že se našli nějací jedinci, kterých se toho dotklo. Druhá věc je vyvozovat jakési vlastní závěry a zamíchat do článku jakousi SJW propagandu typu "cyberšikana" a "obtěžování streamerek".

      • Thanquol

        Mi čteš myšlenky 

  • Jack1947

    Hmm, Late shift mě docela bavilo FMV protože jich není tolik mají svoje kouzlo nicméně tohle bude asi blbost. Moc se mi podobné hry nechce nazývat hry mohli by to být prostě interaktivní filmy kde je pár konců a pár možností volby.

    (Jsou to předtočené filmy s reálnými hercemi na 90minut) Tohle mi příjde jako krok poněkud dolů i když příběh zajímavej bejt může o tom žádná. Found footage fil  jsem neviděl dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit