Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Systém už mají vychytaný, takže tohle vidím jako skvělý způsob jak vytáhnout další kačky z fanoušků. Fatshark umí a o oba vermintidy se staral ještě dlouho po vydání takže co si přát víc.

    • Skeleth

      Fatshark Vermintide 2 spíš poslední 2 roky kazil než, aby se o něj staral. Jejich nejnovější beta patch, který má "balancovat" zbraně vyskytující se ve hře již od vydání hry to jen dokazuje. Neschopnější studio, aby člověk pohledal.

      • twicer

        Máš nějaké zdroje jak to 2 roky kazí, nebo mě jen odkážeš na člověka z redditu co to tvrdí? :) Něco jsem zaslechl a četl, ale všechno to byli domněnky a emoční výlevy lidí co nemají rádi změny. Snad ve všech multiplayerech/coop co jsem hrál jsou balanc updaty které jdou v něčem o 2 kroky zpět a v jiném o jeden krok vpřed a jindy zase naopak.

        A že nejnovější beta patch přinášející balanc je nedotaženej, no ta beta v názvu není jen aby to znělo cool.

        Zapnul jsem to teď po roce na pár desítek hodin a nemůžu teda říct že by bylo něco k horšímu, kromě přesílené nové postavy vše funguje skvěle.

        Jestli fatshark považuješ za neschopné studio tak si toho asi ještě moc nehrál, protože jsou na trhu mnohem (ale MNOHEM) větší hnoje s nulovou údržbou.

        • Skeleth

          Fatshark je schopny udelat dobrou hru, ale jak rikam, neni schopny se o ni potom postarat. Pred releasem slibovali dedikovane servery. Par mesicu po releasu road mapu nenapadne vyjmuli z jejich stranek. Takze kdyz se pripojite na server, nahodne to vybere hosta a vy se jen modlite, aby to nebyl ragequitujici dite a mel solidni pripojeni, jelikoz vypnutim hry vas vyhodi do menu(narozdil od Vermintide 1, kde jste se aspon prepojili na jineho hrace z party) Kazde DLC, krome beastmanu co pridali bylo na jeho obsah(par map+1zbran pro kazdou postavu, ktere vetsinou byly OP) naprosto predrazene. Pridani noveho modu na kterem delali rok, jedna se o mod, ktery nikdo nechtel a nikdo ho nehraje, jelikoz je nudny. Nedostatecna vizualni customizace postav. Za dva roky nebyli schopni udelat jediny novy model postav/zbrani (vse jsou to stejne modely jen maji jinou barvu) vyjma helem, ktere nasledne po dvou letech zacali prodavat skrze mikrotransakce. Pridani nove obtiznosti, ktera jen zvysuje dmg/hp nepratel. Od releasu doted prakticky polovina zbrani na vyssich obtiznostech nepouzitelna i pres milion jejich balancujicich patchu. Pridani workshopu s tim, ze je pouzitelne jen minimum modu, protoze je Fatshark musi zkontrolovat a povolit, coz se deje jednou za pul roku. Daily/weekly questy neustale se opakujici se stejnou odmenou - bedynkou, ktera ma sanci 0,00nic dropu na helmu. Vetsinou z ni pada odpad.

  • Jack1947

    To jim dalo práci vymyslet pod název... nicméně ale jo těším se až si to zase sjedu, v free trialu. Vypadá to zajímavě s těma futuristickejma zbraněma až je škoda že tu nebude kampan. Chce to nějakej Worhemr s kampaní jako fakt! 🙂

  • Jestli to pojmou stejně jako Vermintide 2, tak něchť všechny kupující ochraňuje Bůh Císař.

  • Thanquol

    Co to vidí oko mé?! Až se mu můj krysí ocas ztoporil! 

    Zajímalo by mě, jaké budou hratelné classy a nepřítel. Moc bych si střihnul takové Genestealer Cults jako nepřítele. Ti jsou správně zakerni a baví mě tato rasa asi nejvíce ze 40k. 

    Proti Cultum by mohli bojovat všichni od zástupce Gardy  (nejakej Karskin), pres Ordo Xenos po Sestry. 😈😈

    • Thanquol

      Ok. V 0:45 se tam hne namodralofialivej exoskeleton s emzacky vypadající prackou. 😈

      Ono orci by byla nuda, ale hádám že taky budou. Nicméně ten Vermitide styl sedí opravdu nejlépe na Hive Mind Genestealer culty v poslední fázi. - boj o planetu je v plném proudu a Hive fleet na cestě skonzumovat připravenou zivou hmotu. 

      • Meeh

        Budou to plague zombíci od Papa Nurgleho.

        • Thanquol

          Jop. Tak snad bude data-disk s Tyranidy je mé zbožné přaní, pač jsem těžkej Genestealers fanda. Eventuálně by to změnilo lehce hratelnost i kulisy v Hiveworldu. 

          Mělo by se hrát, co jsem koukal screeny na Steamu jen za IG, ale tu miluji též. Těším se a věřím, že laserová puška bude tak kvalitní, jak moje fantazie. Sestry, Astartes, nebo Inquisitor asi nikdy nehrozí.

          Pro obraz Astartes. + Prakticky necítí strach ani bolest. 

          Sestry, to jsou ještě fanatičtější Astartes.. 

          Inquisitor ten by oddělal minimálně půlku týmu, aby zvýšil morálku družstva a zbavil se heretiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit