Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    To je sice pravda a svet pane Tolkiena je v nekterych ohledech ponekud plossi a mene vhodny na adaptaci do Bannerlord, ale pro sve az naivne romanticke kouzlo mu stejne vzdycky dam prednost. Prepad na Kosatcovych polich? Obrana Osgiliath? Valka Posledniho spojenectvi? Beru vse bez ohledu na vek a rozsah. :)

    Edit: Melo byt v reakci na Vaska.

    • problem je, ze Bannerlord se tak zatim pouze tvari...realne nic poradne nefunguje a bude trvat jeste hodne dlouho nez a jestli to odladi do takoveho stavu, aby ty mody vypadaly tak, jak si prejeme

  • Hidden

    Zapadozemi vzal cert, ale Stredozem! K tomu uz netreba vice dodavat. ;)

    • Já Středozemi taky rád, ale ty konverze mě přišly takové podivné. Holt mi nesedly a raději jsem valil Perisno a Prophecy of Pendor. Ty mody mě přišly dotažené a bohaté.

    • vaclav.pechacek

      Já mám Středozem taky radši, ale nějak mi přijde, že ta struktura M&B se prostě naprosto geniálně hodí na ty Trůny. Feudální politika, bandy oportunistických mordýřů... to ve Středozemi moc nenajdeš.

      • Bonsaimancer

        jj, uz jsi to zminoval v nejakem gamesplayi nebo fightclubu - PP je relativne jednoduchy v oznacovani co je dobro a zlo a nic mezi tim moc neexistuje, ale presto mi vstavala husi kuze jako u niceho jineho, kdyz jsem za Rohan najel svoji jizdou za hudby z obrany Minas Tirith do obri skuruti armady....to je proste k nezaplaceni a nejake pletichy (ktere stejne zatim moc nefungujou) vzal cert :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit