Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pavle, mělo by tam být pátek 25. září, ne? Máš napsanou neděli :)

    A na recenzi se můžeme těšit cca ten další týden po vydání? Osobně se trochu bojím, jestli konzolové verze nebudou mít grafický downgrade oproti PC buildu. 

    • Pavel Makal

      Opraveno, díky. Recenze bude v závislosti na tom, kdy se ke hře dostaneme a jaká budou pravidla publikování, jako vždycky "co nejdřív to půjde" :)

    • Maxianimal

      "Osobně se trochu bojím, jestli konzolové verze nebudou mít grafický downgrade oproti PC buildu."


      Tak to je snad naprosto jasné a normální, ne?

      • Tak jde o to, jak moc velká změna to bude. V preview verzi se mi hra moc líbila a chtěl bych z ní mít stejný pocit i při hraní. Je tedy otázka o jak moc to půjde dolů a jestli by pak nebylo lepší si počkat na next-gen verzi, o které se ale zatím ani neřeklo jestli bude, natož kdy.

  • 0tecFura

    Zdar lidi. Na remake mafie se těším jak malej Jarda a hned jak dohraju death stranding tak se na to vrhnu. Ale mimo téma by mě zajímalo. Co právě hrajete? Třeba ggg nebo Jack a nejen oni? 

    • LessPh

      Dobre tema, vcera jsem rozehral Wasteland 3, predtim dohral DLC k Desperados 3 a cekam na dalsi, prubezne hraju Skater XL a cekam na vydani RTX 3080 a novyho ryzenu, abych se konecne mohl pustit poradne do noveho MS Flight Simulatoru... Jinak bych si taky chtel zahrat Death Stranding az bude v nejaky pekny sleve..

      • 0tecFura

        A jakej máš zatím pocit z wasteland? Desperados 3 jsem dohrál asi před 14 dnama a za mě totální spokojenost. Těch 9/10 co to tady dostalo je dle mého názoru naprosto zasloužený. 

        • LessPh

          Jako vcera jsem tvoril pres hodinu postavy a odehral prvni bitvu, takze zatim moc netusim, ale pred tim nez jsem to koupil za plnou cenu, tak jsem to zkousel na gamepassu a v podstate se mi libilo, ze je to Fallout v jinym settingu a ja mam uz asi 20 let chut si zahrat izometrickyho Fallouta:D UI nic moc, ale lepsi nez v DOS, ktery jsem kvuli tomu na steamu vracel (strasne rozpixelovany dialogovy okna), potrebuju mit vsechno v poradku, jinak me to neba. A desperados 3 je presne 9/10, moc me to bavilo, ale jel jsem na hard a obcas ta obtiznost byla moc, na normal bych si to uzil vic...

        • Za mě Wasteland 3 jedno z nelepších moderních iso RPG. Hned za Original Sin 2 a Disco Elysium. Místama je to dost bizár, ale celkově super věc bez zásadnějších hluchejch míst. Jedinej problém je docela dost bugů, včetně rozbitejch uloženejch pozic, neviditelnejch NPC a zamrzání hry. A celkem dlouhý loadingy.

          • 0tecFura

            Tak je to jasný. Objednávám wasteland. Originál sin 2 je skvělá hra. Dohrál jsem to letos, tak to mám ještě v čerstvých vzpomínkách. Ani jsem si nevsimnul zda se to u nás prodává v krabicích. Jak je i podle mého profiloveho obrazku jasný. Jsem ujetej na krabičky. 

          • LessPh

            Z tech bugu mam teda hruzu, jestli budu mit rozbity savy nebo nebudu moc najit nejaky pribehovy npc, tak to u me skoncilo...

            • Co se toho týče, tak já to hrál hnedka po vydání a od tý doby už vyšlo několik patchů. Čili se dá předpokládat, že spousta problémů, který potkaly mě už ze hry zmizela. Jak je na tom Wasteland v tomhle okamžiku úplně nevim, naposled jsem ho hrál 7. září (druhej průchod), a napodruhý už jsem nic, co by tu hru vyloženě rozbilo nezaznamenal. Akorát nevim, jak je na tom coop. Ten byl prej po vydání prakticky nehratelnej a netušim, jestli to už opravili.

    • Já teď hraju No man's sky. A přemýšlím, zda se vrhnout na Metal gear solid V nebo Watch dogs 2. Jo také hraju Fall guys.

      • 0tecFura

        Na MGS 5 se také v dohledné době chystám. Za mě osobně můžu watch dogs 2 doporučit. Oproti jedničce jednoznačný zlepšení. Řekl bych, že z gta like her má ke gtacku kvalitativně možná i nejblíže. 

        • Jj vim. Oboje už jsem hrál. Ale jak to tak bývá ani jedno nedohrál.

    • Maxianimal

      Ghost of Tsushima, ale musím se k tomu nutit. Ty oslavné recenze jsou přehnané. Je to trošku lepší AC z hlediska příběhu, ale souboják, AI nepřátel a bugy to sráží do hlubin mírného nadprůměru.

      • Coffin.Corner

        Mě teda soubojový systém v Ghost of Tsushima připadl výrazně lepší a především zábavnější než ve všech ostatních klonech tohoto typu her. Celkově mi přišla hra mnohem lépe vybalancovaná a nepřeplácaná blbostma, které tam cpou ostatní. Doufám že se hlavně v Ubisoftu chytili za nosy.


      • Ja mam podobný pocit z horizonu. Hraju na pc, tak jsem se do něj pustil az v létě a moc nechápu, co na tom všichni vidí. Musím uznat, že se mi líbí svět a vůbec ti roboti. Ale příběh je tak neuvěřitelně nezajímavý a plný klišé. Nejen vedlejší úkoly, které jsou ctrl+c, ctrl+v přines pět součástek, přines deset kůži.... Ale i ty hlavní úkoly jsou tak předvídatelné a neprekvapive. Jsem teďka tak ve třetině hry, tak třeba je zbytek lepší, ale nevím, jestli se k němu dostanu. A ani ta grafika upřímně není nic moc, na to, jak ji chválili.. 

        Ale musím souhlasit s těmi desperados, které byly skvělé. A teďka se pouštím taky do wasteland, tak doufám, že to přirovnání ke kvalitě dos 2 bude sedět, protože to mě hodně bavilo 

      • 0tecFura

        Kámoš to taky hraje a dá se říct, že z té hry má ty samé pocity jako ty. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit