Fanoušci upravují remake Mafie. Mění grafiku i obtížnost
-
Kromě výše uvedeného (původní soundtrack, odstranění kosočtverců, jízda tramvají a nadzemkou) mi extrémně vadí nemožnost trvalého zapnutí chůze. Přepnutí na chůzi se po zastavení ihned resetuje opět na běhání, což je fakt trapné.
-
Mód který mi zruší rádio a přidá původní hudbu vázanou na lokaci i mimo auto.
-
Mód, který dá ,, ikonickou,, melodii z intra do úvodního menu. Originál to měl.
-
-
A pak taky nějaký mód na jízdní model. Hraju na klasickou obtížnost a jízdní model simulace. Jedu 25 mil v hodině s nakladakem a v zatáčce chytnu hodiny a otacim se jak káča.
-
-
Jenom doufám že na moddery take 2 nepošle zase soukromý detektivy...jakmile v tom vidí potencionální zisk tak už vyhrožujou žalobou.
-
-
Mafia 3 měla taky spoustu modů tohle není Bethesda která ruší každej mod co vypadá lépe jak originální hra a že jich bylo.
-
-
Já jsem nenáročnej, takže by mi stačil mód, kterej by citlivě zakomponoval původní soundtrack, odstranil ty debilní UIoviny typu kosočtverec,
přidal možnost jezdit nadzemkou a tramvají, vrátil všechny ty
chybějící jízdy v misích a plnohodnotný mise s Lucasem, odemykání aut u
Ralphieho a přepsal závěr zpět na původní včetně obnovení hudby.Jak říkám, nenáročnej :)
-
Mód který mě zbaví zlatého čtverečku.
-
Hra se mi moc libi, ale doufam, ze nekdo odsrani navigaci ve forme dopravnich znacek. Classic obtiznost se mi moc nepaci, ale je to jedina moznost, jak hrat bez toho. A prepinat obtiznosz pri prestrelkach a rizeni je pro me trochu otrava :)