Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PCMR

    Hlavní je, že kvůli nim neosekali grafiku. 

    • iSpirit

      naivko.

      https://www.youtube.com/watch?v=WW-gLVYI1uk

    • Všechno bude! Podobné to bylo i u zaklínače.

      • PCMR

        Zaklínač není CP2077 (logika 101) a nevidím moc velký rozdíl mezi tím, co ukázali před lety a teď NAROZDÍL od Zaklínače, kde to postupně downgradovali. Vaše paralely tudíž nefungujou. Nedávné ukázky z gameplaye vypadají kvalitně. Nějak se mi nechce věřit, že by downgradovali těsně před vydáním, zvlášť když je tu next-gen. Ale uvidíme.

        • victor

          Gameplay není z oldGeN ;)))

  • KronosDeret

    Ech jasně že konzole, retardér herního vývoje. 

    • A to je jen dobře. Chci hrát hry, ne kupovat každý rok nové PC, jak to kdysi bejvávalo, než do toho konzole, zaplaťpánbůh, hodili vidle. Jak padlo, tak atto vydaj pc only, nebo series X turbo only. Ale ale, to se jim nechce, penízky by chtěli. Tak at odkládaj a optimalizujou a neremcaj.

      • walltar

        No nevím... ale neznám nikoho ve svém okolí kdo by dnes ještě kupoval každý rok nové PC... V tomhle musím konzolím poděkovat. To že hry vypadají o trošku hůř je mi šumák, ale to že mi PC vydrží pomalu i 5 let je super.

        • Však na to narážím, zaplaťpánbůh za retardéry. Jinak konzole vydrží 7 let, ale PC má aspoň výhodu, že na nějaké nenáročné indie může vydržet i mnohem déle, zatímco konzole jakmile končí, končí, proti tomu nic.

      • unicz

        PC je modulární (tedy desktop) a pro zvýšení výkonu rozhodně není třeba kupovat nový stroj. Může bez potíží stačit i jen dílčí upgrade. Výhoda modularity😉

        • victor

          Jasně a upgraduj s Intelem ;D

        • Takže hardwarové DLC pořád a pořád, zatímco konzolista koupí jednou za 7 let a má vystaráno. Župr.

          Nový PC má výhodu, žestarej PC se dá někam dát ještě. Komponenty se dají jen prodat pod cenou nebo vyhodit.

          • Duchino

            Pokud se držíš komponent s vysokou výhodností poměru cena/výkon, tak tohle doopravdy každý rok řešit nemusíš. Např. loni jsem si koupil rx570 8G za 3 tisíce, můžu hrát všechno ve středním nastavení a FHD. Za dva roky si koupím další kartu zase za 3 tisíce, to by mohla být třeba rx 5700, před tím jsem měl gtx 760 atd. Pokaždé jsem starou kartu navíc za pár stovek prodal. Procesor měním až když doopravdy nestíhá, aktuálně mám čtyřjádro něco přes 3 roky a zatím to na upgrade nevypadá. U konzolí to bohužel je tak, že si ze začátku zahraješ velice slušně, ale postupem času jsi rád, když to drží 30 fps a low-medium nastavení. O nějaké údržbě (výměna pasty, čištění od prachu), která je prevencí hlučnosti zařízení ani nemluvě. Neboli na PC si zahraješ zhruba za stejné peníze, ale pohodlněji (ve vyšších frekvencích a nastavení) a o cenách SW na konzole vs. PC se snad nemusíme bavit.

            • Pokud dobře počítám vaše propočty, tak za upgrade dáte v průmeru okolo 7000 za 6 let (+-). To je cená nové konzole (s gamepadem), s tou vyjímkou, že stará konzole zůstane na staré hry, darování, multimediální centrum, hack -> homebrew + emulátory, zatímco vy stále máte jen to jedno PC a musíte s v něm hrabat.

              • Duchino

                Reakce na příspěvek:

                To už je záležitost preferencí. Mám raději doma jedno zařízení, které stále používám. 

  • Za odklad můžou slabé kecy vývojářů..Tak ať to vydaj jen na PC a PS5 a ledničku od MS

  • No myslim ze tyhle reci si mohli odpustit. Jsou dost hloupe... Proste nestihaji a tak bych to nechal

  • Jarisko84

    Je to uplne jedno bude ked bude rad si pockam...

  • iSpirit

    další lži a polopravdy. Hra je vyvíjená už pár let, museli počítat s aktuálním výkonem konzolí. Mohli vývoj ukončit/zrušit/odložit a vydat to pouze na PC a později na nové konzole. Nic z toho neudělali, naopak shrábli peníze za předobjednávky od hráčů PS4/X1 a teď mají drzost se vymlouvat. 

    " Cyberpunk 2077 označil za next-genový titul, který narazil na boj s velmi starým hardwarem."

    Prostě jen marketingov žvást non plus ultra. Hra oznámena v roce 2013, kdy ještě ani současné konzole nebyly na trhu, hra vychází o sedm let později a odklad je kvůli současné generaci. Určitě :)

    CDP je mi čím dál více odpornější.

    • Hidden

      Pokud dane tvrzeni prohlasujes za lzi a polopravdy, doloz, proc to neni pravda a jaky je tedy skutecny duvod. Tim skalopevne netvrdim, ze rikaji pravdu a nic nez pravdu (mohou, ale take nemusi), ale hned nejake prohlaseni oznacovat za lez bez realnych argumentu a dolozitelnych faktu je ponekud.... rekneme kratkozrake. ;)

      • Anon-ym

        Vždyť to celkem vysvětlil, proč si to myslí. Důkaz samozřejmě má asi někdo těžko, ale ty argumenty nejsou úplně mimo. Tu hru museli začít vyvíjet s ohledem na současnou generaci. Z hlavy, kdy dostali developeři první developer kity nových konzolí, tak rok zpátky?

        • Hidden

          No, proti tomu je ovsem tvrzeni vyvojaru, ze zacali finalni, kompletni hratelne verze hry skladat pozde a ze to byla chyba. To take dava smysl - ruzne tymy pracuji na ruznych castech a systemech a navzdory nejakemu naplanovanemu a dodrzenemu budgetu na zdroje se proste muze stat, ze jakmile das vsechny casti dohromady, zjistis, ze treba na nekterych mistech a za urcitych podminek to proste nejede uplne jak ma a tak dale. Je to dost uveritelny a realny scenar a tak nemam uplne duvod pochybovat, ze CDPR nerika pravdu. Tezko jim lze dokazat lez, pokud nejsi primo u zdroje a tak mi podobna narceni proste prijdou velmi nepodlozena. Ze to byla jejich chyba je neoddiskutovatelne, ale to jeste neznamena, ze lzou. :)

    • Derp_1337

      Taky bych to označil za takové PR marketingové kecy, ať uklidní hráče a investory.


      Ale osobně bych to neoznačil za "odporné". Prostě normální PR u firem se kterýma se obchoduje na burze. Propad akcií nechce opravdu nikdo a proto je potřeba tenhle damage control. Ze středně velkého studia se pomalu stává typický korporát, ale dokud budou vydávat dobré hry, tak hráčům to může být úplně jedno.

      • To že je to normál, neznamená, že to není zklamání, že CDPR z původních good guys sklouzávaj do standardu EA, Ubi...

        • Derp_1337

          Tak do standartu EA to má fakt ještě daleko.


          A nevím, proč jsi zklamán. Vývojový cyklus herních firem v kapitalistické společnosti má celkem jasné trendy. Každá firma skončí jenom dvěma možnými způsoby: buď stagnují a následně se propadnou do úpadku a eventuálně je zavřou... a nebo se začne tak rozrůstat, že je někdo buď odkoupí do většího korporátního celku a nebo se sami stanou novým korporátem. V tom procesu je ještě potřeba počítat s různými komplikacemi či comebacky, ale v zásadě všechny firmy směřují těma dvěma směry. Liší se to jenom v tom, jak dlouho to trvá. Někdy pár let, někdy celé dekády.

          • Nejsem zklamán cyklu, jsem zklamán z korporativistické průhledné lži, místo férového odložení, protože nestíhají. Vemte si N, které se nebálo přiznat (a omluvit se), že hru vylili a jedou ji odznova a kvůli tomu naberou pár let a nikdo ani necek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit