Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Ziju v domeni, ze v esportu - na rozdil od sportu - na pohlavi nezalezi, coz mi mimochodem prijde fantasticky a nemusi se resit problemy s odmenovanim nebo dokonce se zarezenim do spravne kategorie (viz Caster Semenya) .. aha uz to ctu:

     .. která se v roli hráčky Vivian Lee rozhodne opustit univerzitní esportový tým kvůli sexistickému chování svých mužských kolegů. Založí proto vlastní, čistě ženský tým .. 

    tak ok bude to komedie, ale stejne tak jak v politice nebo byznysu to (ne sexismus ale rekneme ne-pratelske prostredi) holky proste musi zkousnout a casem se to zklidni. 

    Jsem docela zvědavý, jak se taková témata dají podat komediálním způsobem, aby zároveň nepřišla o vážnost a sociální komentář.

    Taky su docela zvedavy, ale o tom si jen prectu a zatim se podivam na lulu. Jen skoda, ze nechce soutezit. Jestli v tom neni nejakej hmm rozdil mezi pohlavima v te hmm touze soutezit.

  • BohumilCisar

    Esport je sám o sobě komedie...

    • Dag0

      K čemu teda potom přirovnat český fotbal?? 😂 třeba na úroveň jako teletubbies??

  • Dag0

    Takže něco jako Kokosy na sněhu?? 😅

  • skaven

    existuju nejake zenske esportove timy? ci to ma byt aj fantasy? Bude Ellen hrat gay, teda samu seba? Je le-sexismus tema na komediu? Su nerdi le-sexisti, alebo len uzavreta komunita, ktora nevie komunikovat so zenami? ...odpovie snimok aspon na zopar otazok? ci to bude len variacia na zensky ghostbusters?

    Preco je le-sexismus, zakazane slovo? je pouzite aj v clanku.

    • Carnage666

      ano jsou ženské esportové týmy, a to esport ani nesleduju.

      • skaven

        Asi to sledujes, ja to fakt nesledujem, a neviem ci su, alebo nie.

        • Carnage666

          Ne opravdu nesleduju, jen hraju OW a bohužel když člověk někde lajkne stránku hry nebo něco tak se vám snaží tyhle esport blbosti cpát a zaznamenal jsem že existoval nebo existuje tým holek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit