Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Kovid co jiného najednou bylo více času, kupovat srajdy...

  • Tak vzhledem k tomu, že hráčů neustále přibývá, tak je to samozřejmost, v opačném případě by to zančilo pěkný průšvih. Asi jako když EGS porovnávalo Metro s digitálními prodeji skoro 10 let starého titulu a ještě jen elektronické prodeje v době, kdy ještě vládly krabice. Už z toho lze usuzovat jaký průšvih to byl.

  • Grimsy

    No, kdyby víc kopií jak minule neprodali, byla by to katastrofa. Just sayin

  • malachi

    ...nejsilnejší čo?...nejsilnejší čo?...launch.. meat...či?...😬...😐

  • Pro mě osobně je to zatím zklamání. Zatím pro mě vede na plný čáře Odysea. Ale teprve sem přistál v UK, tak se to třeba zlepší.

    • sankuri

      Pribehove je Vallhala daleko slabsi nez Oddysay, taky tam chybi jakekoli sidequesty a zakazky. Jinak ostatni mechaniky jsou vesmes velmi dobre

      • nightborne

        Zakázky tam jsou, postav na ně příslušnou budovu =). Se sidequesty máš nicméně pravdu, nepočítáme-li mikropříběhy rozházený po mapě, vyloženě vedlejší questový linky ve Valhalle prakticky nejsou.

        • sankuri

          Ja myslel zakazky ala Odyssey, to co je tady jako by nebylo. Spoustu dobry veci dali pryc. Napriklad gear system v Odyssey byl temer genialni, tady je to uplne onicem, zadny minmaxing, vubec nemusis resit build, i na nejvyssi obtiznost jsem to rezal az trestuhodne snadno.

          Ty world eventy jsou fajn, neopakujou se, ale mely by byt jen jako doplnek k normalnim questum, ne je nahradit. Odyssey nebyl pribehove zadny Witcher 3 ale az po Valhalle jsem si uvedomil ze byl set sakra dobry a Kassandra mi narozdil od Eivor prirostla k srdci.

          • nightborne

            No, každýmu, co jeho jest, ono pokud sis ten gear systém v Odyssey užíval, pak tě provedení ve Valhalle muselo nutně zklamat, to je fakt. 

            Mě ale třeba naopak potěšilo, líbilo se mi, že se můžu věnovat světu a hraní a ne čekat na level 48, abych mohl sejmout příslušnýho žoldáka a přehodit si na Prométeův meč perma oheň z toho jedinýho palcátu, na kterým byl, aby mi fungoval Agamemnónův fire build =/. 

            • sankuri

              Ja jsem teda nikdy v Odyssey nemel problem s tim ze bych nemel na neco level, ale vim ze si na to lidi stezovali.

              Ja ten gear system miloval, mi zabralo skoro 1000 hodin and 4x new game+ nez jsem dokoncil muj perfektni build s 100% crit sanci a 100% melee resistem, byla to proste lahudka. Ve Valhalle mas gear hned a nemas se moc pro co snazit nebo tesit.

              Jeste jsem hru na 100% nedohral ale uz se musim skoro nutit abych ji zapnul abych byl uprimny, to se mi u Odyssey nikdy nestalo.

              Prozkoumavani sveta a novy combat system jsou fantasticke, ale ten zbytek me zklamal.

  • vonTossis

    Proč ne. Je to dobrá hra. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit