Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

    Blood Money je naprostý vrchol, vše potom byl jen pokus navázat na dokonalost. Dodnes si pamatuju konec Blood Money, Ave Maria, rakev. Ten konec byl tak epický, že to lepší být prostě nemohlo. O to víc mě zklamalo Absolution a pak ty dva snadboxy. Chci zase story heavy Hitmana. Ale to H3 nebude.

  • Corvus

    Není to moje srdcovka, ale velmi pěkný článek, díky za něj. Jinak Hitmana bych si v otevřeném světě dal, to zase jo.

  • Snad nejlepší stealth série vůbec nabízející obrovskou volnost. Hlavně snad jediná (?), která nabízí i pořádný systém převleků a možnosti se schovávat přimo na očích. Takže to není jen o tom plížení kanálama.

    Tady ta nová série s velkými sanbox levely to pak už jen dotáhla k dokonalosti a třetí díl se fakt těším.

  • Jarisko84

    Jedotka bola tiez fajm uz ttm ze to bolo daco ine do teraz si pamatam misiu myslim ze to bola hned prva na streche so sniperku ...

  • Jack1947

    Hrál jsem od dvojky všechny ( snad i ten Hitman go na mobilu joo to jsem hrál :D)

    Contracts se mi tehdy moc nelíbilo přišlo mi to asi dost akční, za to Blood money je asi jeden z nej dílů užil jsem si i ten proklamovaný/zatracovaný Absolution i když to byla dost lineární procházečka příběh o partě zabijáků byl zajímavej a bavil( na X360) si pamatuji že docela dali zabrat nakonci v epilogu ty PRotheáni. Nový 2 Hitmani zase zaujali rozličnými způsoby likvidace což už nakouslo Blood money... zamrzelo že byli na jedno zahrání jen asi 8 hodinové. Nevylepšili to ani přídavné mise. Na trojku se těším, zajímá mě kam se příběh bude ubírat.

  • JohnyTheZik

    Pekny shrnuti, ale komentare k dilum, kdyz je Adam nehral, pusobej celkem vtipne.

    "Hra se jednoduše vydala kontroverzní cestou: Úrovně nebyly dostatečně
    flexibilní, hlavní slovo měla linearita a podivná „filmovost“ a prostě
    to nebylo ono." Jak to vis? :D

    Uz jsem par dilu (nejen Hitmana) taky takhle predem odsoudil a spis jsem pak zpetne byl prekvapenej, kdyz jsem si je zahral. Tim nerikam, ze je Absolution spica, ale rozhodne to neni spatnej dil.

  • palcov

    Mě Absolution od dalších Hitmanů odradil. Ano, velmi podobné s tehdejším Splinter Cellem. Už se vytratila ta unikátnost a adventurnost PC hraní, když se to dalo v pohodě dohrát jako cover shooter. Posledními levely už jsem se jenom prostřílel, bylo to rychlejší a zábavnější. 

    • LiarForHire1

      Absolution je pro mě hrůza, ale Splinter Cell mi zase tak nevadil. Bavilo mě tam to větvení skillů a přístupů.

  • Inquisitor

    Hrál jsem všechny díly, kromě nejnovějšího, už na to nemám stroj:). Ale pro mě je nejlepší díl Blood Money, spolu s Contracts. Dobře vyvážený poměr příběhu a svobody řešení.

    • Jack1947

      Cože ty si nehrál

      HITMAN™ 2??! Vřdyt to je stejně náročmnéjak jednička, jinak to docela prohloubilo příběh doporučuji já to dohrál bez savů ( nešli mi ukládat v Levelu)

      • Inquisitor

        Jedničku jsem taky nehrál, já to beru s dvojkou jako jeden díl.

        • Jack1947

          To jsem si myslel no :P co máš za střep že neutáhne nebo si rezignoval na hraní úplně ( Konzoli asi tuším fakt nemáš lool)

          • Inquisitor

            Jo kamaráde, když ti zbývá každý měsíc pár stovek, tak máš jiný priority:)

            • Jack1947

              Takže bez práce? ale nechápu i já mám střep grafiku a Hitman jel +-60 fps na maximum. Nerad bych se zasmál, ale skutečně v které době si zakotvil co Cyberpunk 2077, aspon příští rok bude možná upgrade ? ne docela mne to zajímá co to. Já si tady připadám, mnohem hůře. Ještě navíc když si vezmu že Hitman je z roku 2016! to už je docela dávno.

  • Shodou okolností jsem se do Hitmana z roku 2016 zrovna tento týden pustil. A je to opravdu skvělé.

  • Jarisko84

    Hitman je moja srdcovka. Hral som kazdy diel vsetky boli super az na abslotion ten mi moc nesadol... co sa mi nepaci je zmena hrdinu. Hej vyzera skoro rovanko ale stary sa mi pacil viac.... Co by som si zelal aby sa to zas dakam posunulo lebo keby okolo mna presiel holohlavy chlapik a za pol hodinku by bol prezleceny za policajta tak nemusim byt agentom fbi aby som vedel ze sa daco deje a su to rovnake osoby...kazdy nech si hovori co chce ale ta ai je strasne tupa aj na najvysej obtiaznosti... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit