Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    tyto plnohodnotné remaky jsou dobrá věc... kecy že se jen přeplácne a přeskinuje grafika pramení z čiré neznalosti a nevědomosti problematiky, popřípadě nepochopení elementárních rozdílů mezi termíny remake a remaster. Demon souls na prvním místě je naprosto právem.

  • PreidaQ

    Black Mesa.

    • J.V.Stalin

      To, že Black Mesa měla být v první trojce snad nikdo nepochybuje. Bohužel games má jen ten mainstream tunelové vidění, kdy pro ně něco tak propracovaného nemá význam.

      Pamatuju si tady dokonce i článek, ve kterém se tomuto úžasnému remaku vyčítalo, že nemá autoheal a podobné nesmysly...

    • MaxHovado

      Přesně!! Kompletní vydání Black Mesa i s poslední kapitolou Xen + poslední úpravy grafiky všech kapitol, aby i po těch letech vývoje vše působilo stejně svěže, bylo pro mě tím nejlepším remakem letošního roku na PC!! Pro PS ale určitě souhlasím s Demon Souls.

    • Derp_1337

      Cože? Black Mesa nakonec vyšla?

      Ten fanouškovský port byl ve vývoji asi 12 let a už jsem opravdu přestal věřit, že to někdy dodělají. Jsem pozitivně překvapen, že to nakonec vyšlo.

    • uaxpk

      Přesně tak.

  • Nerozumím. V předchozí nominaci řekli, že Tony Hawk je jeden z nejlepších remaků a teď je žebříček jiný. :D Ale tak třeba je až na 4. místě. Kdo ví. Osobně tohle téma mě moc nezajímá.

  • LessPh

    Zatim obe publikovane kategorie super a souhlasim, i kdyz jsem ze vsech titulu lital jen MSFS..

  • KrPa

    U me to vyhrali CaC, ti nejsou ani zmineni?

    • Derp_1337

      Kompletní Remake se asi hodnotí o stupeň výš než pouhý grafický Remaster.

      Osobně taky hodnotím Remake FF7 a Demon's Souls lépe než Command and Conquer Remaster Collection.

      Ale o kvalitách Mafia: Definitive Edition se dá dost diskutovat. Někomu se to líbilo, někdo to považuje za průměrný remake.

      • JohnyTheZik

        No ciste technicky, pokud vim, tak Demon's souls je taky jen remaster. Nic se ve hre nezmenilo, je to vlastne jen grafickej update. Stejne jako CnC remaster.

        O kvalite DS se moc diskutovat neda, nicmene CnC je na tom podobne. Navic prihodil spoustu bonusovyho materialu, coz osobne hodnotim asi trochu vys. Plus moznost prepinat do puvodni grafiky je vzdycky lahudka, ackoliv je mi jasny, ze zrovna u DS bych to nepouzil nikdy.

  • Layton

    Upřímně, Mafii jsem čekal jako velkej prů*er, ale celkem mě remake (mluvím pouze o prvním díle) mile překvapil a navzdory tomu, co předvedli Garážníci u Mafie III, to i celkem fungovalo.

    Přesto bych to ani já na druhou příčku neviděl. Objektivně tam asi mělo být FF VII a jako třetí pak Mafia.

    První místo je u mne bez diskusí, tam souhlasím na 100%

  • Femto

    ta Mafie je totální vtip na druhém místě, ale to je fuk. Chci jen napsat, že když vynechám průměrnou Mafii, tak ty dvě hry jsou i zároveň jedny z nejlepších her roku, což je poměrně smutné a smutné na druhou je, že se vyrovnají i nejočekávanějším hrám posledních deseti let TLOU2 a CP2077 a to se mně obě hry líbily.

    • Derp_1337

      Ono tak nejde hodnotit. Udělat remake pro legendární hru je podstatně lehčí než z ničeho nic vytvořit novou legendární hru.

      Vem si kolik dílů Final Fantasy vyšlo, ale dodnes spousta hráčů označí FF7 za nejlepší díl vůbec. Je to prostě legendární hra. Vývojáři vzali tu výbornou zápletku, k tomu upravili grafiku a gameplay, aby to odpovídalo současným standartům, a máš z toho legendární hru v novém kabátě. Je to jednoduchý recept na úspěch.


      A jako hráč původní FF7 musím říct, že FF7 Remake má své vlastní problémy. Tam kde v původním FF7 byla krátká pasáž, tak v Remake najdeš často nudné side questy nebo zdlouhavé koridorovky plné generických nepřátel, kteří zbytečně natahují hratelnost. Obzvlášť první část hry ve slumech byla místy fakt dost zdlouhavá a nudná. Naštěstí 2. polovina hry už se více soustředila na hlavní dějovou linku a už to utíkalo mnohem lépe a hráč se do toho více vžil.

  • triptich

    nabitá kategória a to sa ešte pro skater odlifroval k športovým hrám. tu by som rovno udelil tri prvé miesta. všetky tri hry sú spracované precízne a skvelo a záleží len na preferenciách toho ktorého hráča, ktorú hru uprednostní ako tú "lepšiu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit