Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knedla

    Cyberpunk ani ze sté osoby.

  • Jack1947

    Tohle je zrovna věc kterou CYBERPUNK potřeboval NEJMÉNĚ!!!

    No fakt ta hra funguje jako fps dobře, není to holt zaklínač jak si mnozí mylně myslí stále. Těch oprav by bylo potřeba více a dodělávek, 3rd person by bylo tak na nějakém spodním místě, tím neshazuji práci jen by mohla vzejít na něco více postrádaného.

  • Johnny

    Strašný.... fakt. dyt to vypada příšerně

  • malachi

    ..ale takýchto hráčov my v podstate potrebujeme...😉..ako v dobrom!...aspon poopravujú na základe ich stažností-vyladia -čo sa opravit a vyladiť dá..a za rok si to kúpim a zahrám..😎-zo všetkým naraz čo tam za ten rok pridajú🙂..zatial musím stihnúť .deus ex HR+MD...začal som kompletku falout4...popri inom...a iné menšie resty.:)...

  • Tak teď ještě změnit fungování Netrunneru (obrana jednotky vůči quickhacks), detection time NPCeček, Provázat skupiny tak aby fungoval Sonic shock a vůbec varovali se když někdo odpadne, poladit balance obtížnosti, Zlepšit AI, přidat resistence na quickhack (Asi všichni nemají argumentovaný zrak, že? Zvlášť některé gangy). Upravit stun granáty (Proč tam proboha vůbec jsou?) Přidat dílny na výrobu součástek, aby super cool high tech zbraň člověk nevyráběl na koleni u stánku s proteinovými tyčinkami a přidat některým NPC termovizi (První věc co bych si nechal zabudovat do zraku kdybych žil v Night City) aaa asi by člověk mohl pokračovat dál - Rozhodně třetí osoba mne trápí nejméně na to abych se k té hře s chutí vracel i za tři roky od vydání (Jinak parádní hra to je o tom žádná).... :-)   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit