Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
  • Dobrý! Poprvé za mužskou postavu to přežiji i bez románku s Judy. Panam (Tristin Mays) je sympatičtější...

    • Thanquol

      Panam a nomádi to je moje. Škoda ze tam je tak málo posezení u ohně a vůbec sbližování se s gangem v a mimo mise. 

      • Snad bude nějaké pořádné postapo dlc....

        • Thanquol

          Přesně taak. doufám ze je to po jejich zaklínači a jejich přístupu k dlc jistota. 😼

          No jistota není nic dnes, ale budu věřit.


  • Já myslím že romance s Judy za chlapa bylo to nejlepší co jsem za poslední léta ve hrách viděl. Spousta z nás se v tom určitě našla.

    Člověk za ní běhal jak pejsek, snažil se ji utěšovat a být chápavý a trpěl její emocionální výlevy. Questy jsem plnil k její spokojenosti v rozporu se zdravým rozumem a vlastnímu přesvědčení a to vše jen kvůli příslibu soulože a možná i budoucímu vztahu.

    A když po těch všech eskapádách už mělo přijít na věc, řekla že jsem strašně fajn, ale má mě ráda jako kamaráda a šla pryč :D

    Byť to ve hře nebylo ztvárněno, hlavní protagonista si po tom určitě otevřel pivko a pustil P.


    • Maxianimal

      Tak pokud je někdo schopný se bavit s opačným pohlavím je kvůli potenciálnímu sexu, tak si označení simplord prostě zaslouží :)

      • Thanquol

        To je příroda a chemie. Tomu ty nemůžeš rozumět vzhledem k tomu jakej jsi “hrdina” :) 

        V reálu tyhle věci proste oboustranné a  neoddělitelne vyplynou z vlastního žití, ale tomu ty nemůžeš rozumět. Hodnotis situaci na první dobrou z vlastní zkušenosti a tou je “bavit se jen kvůli potencionalnimu sexu”. 

        • Maxianimal

          Á, pán s komplexem z malýho. Tady jde krásně vidět, jak víš o věci úplný kulový a jakmile vidíš ženskou, tak ti teče červená z nosu. Neboj, třeba ti dá některá sáhnout, já ti věřím! A taky věřím, že spousta lidí se stejně jako já dokážou bavit s babama normálně :)

          • Ilusiveman

            slušná sebeprojekce. 

            • Maxianimal

              Nic jinýho tě nenapadlo, tak jsi použil moje slova? To je slabý i na tebe :)

      • Derp_1337

        Spousta lidí hraje hry, protože tam můžou dělat věci, které by v realů dělat nemohli.

        Bavit se s holkama a nemít s nima sex? To lidi dělaj neustále v reálu a nemají zájem si to opakovat i ve hrách 😉

        • Thanquol

          Trochu s tebou souhlasím. Dnes je divná doba a vůbec žívot mimo byt je celkové naruseny a omezený, tak proč se nevěnovat hrám, kde člověk muže snít tak, jako to děla člověk ve vězení.

          Chodíš do kolečka v cele, dokud nepadnes únavou do snové rise, kde můžeš běhat po louce, lyžovat etc.

        • Ja to vidim podobne, coz je trochu v rozporu s tvym komentarem na muj nize.

          Prestrelky s demony ci mutanty, implantaty, zbesila jizda autem ci letadlem, urbex v rozpadajicim se Rapture (ted pisu o hrach obecne, ne CP), to vse je v realu bud nemozne, nebo mozne jenom jednou a to jeste ne tak jak by si clovek predstavoval, pripadne neunosne riskantni a ve vysledku vlastne i neprijemne az desive.

          Seznamovat se s devcaty (nebo ostatnimi gendery dle libosti kazdeho) je i v pripade castejsich neuspechu vlastne neskodne a nic nebrani zkouset to znova a lepe a zazitek z uspechu je nesrovnatelny s virtualnem.

          • Derp_1337

            Haha

            Samozřejmě to byla nadsázka. Člověk hlavně chce zabíjet démony, létat letadlem, zběsile driftovat autem, atd. atd.

            Najít dívku je spíš takový bonus, který patří k příběhu. Podobné příběhy nás ovlivňují odmalička. Pohádky typu Popelka, Sněhurka, Hloupý Honza šel Do Světa, atd. vždy obsahují jakýsi vztah muže a ženy. Poté co si hlavní postava prošla nějakými problémy či dobrodružstvím, tak za to získala nějakou odměnu a partnera k tomu.

            Není to jenom ústředním tématem v pohádkách, ale v normální produkci pro dospělé jedince. Třeba akční filmy jsou typické v tom, že hlavní hrdina porazí padouchy a získá dívku svého srdce.

            Když to vidíš všude okolo, tak to člověk často začne brát jako nedílnou součást příběhu.

            • Ja jsem blbec. V poslednim odstavci misto

              se s devcaty 

              melo byt:

              se v realu s devcaty . Proste jsem chtel rict, ze zrovna toto je praktictejsi i prijemnejsi ve skutecnosti. Ve hre z toho jaksi ehm nic neni.

      • Tak v rámci herní náplně nebyla možnost vést rozhovory o poezii a při pohledu na všudypřítomné reklamy na sexuální služby a povalující se uspokojovadla (viz robertek veterinárních rozměrů coby close combat zbraň) by člověk ani nic jiného než soulož neočekával :D

        • Maxianimal

          No já nevím, zrovna s Judy si myslím, že tam bylo spousta relativně normálních rozhovorů.

          • A kdo říká že byly nenormální. Normální herní romance. Seznámení s postavou, pár keců o sobě a o životě, série side questů kdy se postupně budujete vzájemnou důvěru a cestu k sobě a pak velké finále ... které se nakonec nekonalo. To mi právě přišlo vtipné a originální.

            Moc se v tom šťouráš.

    • Skoda ze ve hre neni spolecnost Incelu :D

  • ALHAZRED

    Teraz vlastne rozmyšlam, či je uvod Cyberpunku skvely, alebo uplne napikaču, lebo viem iba to, že som nomad, ktory opustil svoj kmeň, ale neviem prečo, a čo mam robiť ďalej a načo vlastne. Možno by to chcelo na uvod filmeček, namotavku, motivaciu, zatial som hral hodinu a velmi ma to nevtiahlo...škoda.

    Tak vravite, že tam budu hole baby ??😍

  • Nekdo skutecne ty virtualni vztahy ve hre proziva? Nereknu to nejak odklikat v ramci pribehu, ale az tak?

    • Derp_1337

      Proč ne?

      Spousta lidí považuje vztah mezi mužem a ženou za běžnou (nebo přímo důležitou) součásti příběhu.

      Od mala nás totiž vychovávají pohádky typu Popelka, Sněhurka, atd. atd. , kde vztah mezi mužem a ženou je nedílnou součásti příběhu.

      Podobné trendy najdeš napříč všemi médii. Např. spousta akčních filmů končí tím, že hlavní postava zabije všechny padouchy a získá dívku svého srdce. Atd.

      • tuco

        Tu spoustu bych chtel videt, spoustu muzu co miluji romanticke filmy a pribehy, ale ty jsi mi dukazem, ze takovi skutecne existuji ;)

        • Derp_1337

          Za 1.) Kdo něco říkal o romantických filmech??

          Zmínil jsem třeba akční filmy. Hlavní hrdina tam často porazí padouchy a získá dívku svých snů.

          Do téhle kategorie spadají filmy jako třeba Total Recall. Na konci filmu hlavní hrdina Douglas Quaid skončí s Melinou. Ty chceš tenhle film označit za romantický???


          Za 2.) Co je špatné na romantických filmech?

          Osobně tenhle žánr nevyhledávám, ale jednou za čas to zvládnu s přítelkyní. Taková guilty pleasure. Ale dívat se na tom sám by bylo divné, o tom není pochyb... 😇

          • tuco

            Zminil jsi Popelku a Snehurku, tedy romanticke pribehy.

            Reagoval jsi na dotaz o .. prozivani. To je takovy to - jestli si pamatujes -, kdyz pri manaskovym divadle zly kasparek ohrozuje princeznu a deti krici: Princezno zachran se! To je podle mne prozivani, ktere je vlastni predevsim detem.

            Ze vztahy jsou soucasti mnoha pribehu, filmu, basni ci pisni, nerika nic o prozivani ve smyslu popsanem vyse. Nechci to tady rozebirat, urcite na to nejaky teze (proc a jak) jsou a ja o nich povedomi nemam. Na filmy se moc nedivam, ale muj dojem je, ze zeny v nich byvaji krasne a kdyz neco poodhali, tim lepe ... nejsem si vubec jist, ze to ve filmech je kvuli Popelce a Snehurce. Mozna je to v nich kvuli uveritelnosti, nevim, jak jsem psal, urcite na to nejaky teze jsou.

            Na romantickych filmech, stejne tak jako na jinych filmech, spatneho nic neni. Ja bych jen chtel videt tu spoustu muzu a kluku co romanticky filmy prozivaji tak jako jejich partnerky s kteryma na to do kina chodi. Mozna, ze jich spousta je, ale opet, ja o nich nevim. 

  • Nevím jak Vám, ale mě je Judy strašně protivná.

    • LessPh

      Jestli je to ta z cover obrazku, tak by se dala zklatit bez ohledu na to jestli je strasne protivna nebo ne:D

      Ja jsem proste zamerenej na vysledek:DD

      • Derp_1337

        To není jen tak oklátit Judy. Ona tě donutí projít si velkou hromadou questů, než vůbec začne zvažovat si něco začít s V. 😛

        • Jediná pravda však zůstává. Jako Kohák Erazim, já jí ho tam zarazim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit