Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak to bude kompatibilní s lokalizacema?

• Baldrick

asi jako jiné mody do her .. bude to povětšinou anglicky bez lokalizace

• Realtoltek

Cyberpunk 2077 už nikoho nezajímá... je to mrtvá hra.

• Veskoslav

Mrtvá hra, co má 45 000 hráčů právě teď jenom na Steamu? K tomu GoG a Epic, takže nějakých 70-80k jenom na pc? Mrtvá hra. Jasně:)

• Realtoltek

To jsou většinou noví hráči. Já co znám lidi co si to koupili tak to dohráli a odinstalovali a pozitivní na tom celým bylo to, že teď maj více místa na SDD :)>

• Takže v ničem jiné, než jiné hry? :-D

• Veskoslav

A co by si asi tak chtěl dělat dalšího po dohrání? Znovu? Takových lidí je minimum. Většina to znovu nahraje, až vyjde větší DLC a obsah.

• Úměra ti v matice nic neříká .? Čísla byly dřív v milionech , teď to nehraje ani 100k, což je pár fanatiků. Tedy tohle číslo je proti prodejům naprosto zanedbatelné....ty GoGu 😂🤦‍♂️

Na to jaký ta hra měla marketing... pff zoufalost.

• Veskoslav

Je to SP hra. Co chceš asi tak dělat po dohrání? Jet to znovu? Matematika mi něco říká, ale tebe logika obešla velkým obloukem...I já mám více jak měsíc neaktivitu v té hře. Není důvod zatím znovu zapínat. Hlavní příběh má dohráno na GoGu více jak 30 %. Což je úspěch, když Zaklínače po X letech dohrálo například jenom 25 % hráčů.

A 100k považuješ za fanatiky, tak si akorát hlupák...

• Tohle řekni hrám jako Witcher 3, RDR2 atd které lidi hráli daleko daleko déle. Obsahově na to hra má. Jenom ta kvalita je trochu jinde.

• Veskoslav

Teď čísla: 

Zaklínač 3 - 14 000

RDR2 - 19 000

Co tam máš dál? Klidně ti pak dám i večerní čísla...Takže RDR2 po roce z X miliónů vlastníků, kdy prodeje na Steamu jsou okolo 3 miliónů to hraje 19 000. Není to dle tvých slov tragické? Ne, není to tragické. Naopak jsou to skvělá čísla pro hry, které se soustředí čistě na SP. Horší u RDR2 bude, jestli se tam počítá i její online část...

• Reakce na příspěvek:

Já se tu bavím o situaci kdy po dvou měsících tu hru nehraje ani 100K ty po roce a přitom to prodalo dvakrát více jak zaklinac 3( bavím se tu od vydání po dobu dvou měsíců, tedy zhruba do teď ), zakliance 3 po 3 měsících hrálo skoro přes 250K RDR 2 ještě více přes 300 a to byl prodej jen na konzole.

Tak ze nevím, co tu plácáš zase za blbosti. Ty číslo 😂😂😂

Ps a to hra má ještě víc obsahu jak zaklínač 3

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

A můžeš mi dát nějaký odkaz na ty tvoje čísla tahaná z klobouku? Ony konzole někdy ukazují počet hráčů naráz, co jsou online v dané hře? Kde to prosím tě najdu.

• mousekrup

Nicméně pořád je C2077 na Steamu druhá nejprodávanější hra ;). Takže mrtvá? Neřekl bych.

(nevím teda jak Steam ty žebříčky vyrábí)

• Tak bylo by smutné kdyby ty prodeje byly nízké , největší marketing v historii videoher. Super bowl,time square, tam teda  snad nikdy žádná hra reklamu neměla.

Proto říkám, že když se prodalo přes 16 mil ks a i kdyby PC prodej byla polovina( což je vyšší) , tak je to přinejmenším na uváženou , aby to hrálo teď necelých 100K

• mousekrup

Odvádíš diskuzi jinam. Mrtvá hra to není... to je celé co jsem tím chtěl říct.

• Veskoslav

GTA V měla. Stejně tak SW TOR, stejně tak TLOU II například.

• cumpi3

Má Games po redesignu jeste nejakou diskuzi, kam lide mohli psat, jak to drive bylo u bleskovek?

• Inquisitor

Ne. Tady už se jenom maže.

• Myslim ze ne. Bohuzel

• Mohla by CDP koupit Bethesda a rozsirit pribeh o vytvoreni garazoveho startupu, jeho prerod na obri korporaci UAC, objev Argentovy energie, prichod "mortally challenged", postupnou devastaci mesta a ukoncit jej poslednim questem - odvysilat volani o pomoc na Fortress.

• victor

Chainsawbolter - Brutal Cyberpunk ....Ajjj já ten nový lore dooma nemůžu furt nějak ukousnout ... Oč horší byl prostý mariňák proti pekelným hordám :/ 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit