Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Realtoltek

Tak jsem zvědav, už se objevují i celkem negativní rezence což je dobře...protože mi poslední dobou přijde, že kdejaká hra dostane 10/10 jen díky reklamě.

• To jo. A myslíš že konkrétně tahle hra dostává vysoká hodnocení jen kvůli reklamě?

• Straka

No teď zpětně s odstupem těch 10/10 bylo určitě přestřelených!

• Straka

Dobrá práce, recenze tahle brzo, to muselo asi opravdu někoho bolet, super je i zvolená forma videorecenze a nejenom psaný text.

• 0011

Chválím volbu Racing Hearts, ve světě royalty free hudby patří rozhodně k tomu lepšímu v žánru synthwave. Určitě je to dobrý formát pro ty, co by si psanou verzi nepřečetli nebo rádi multitaskují. Rozhodně se ale přimlouvám za nějaký obsáhlejší feedback po day one patchi při nějakém redakčním pokecu nebo fight clubu pro případné opatrnější zákazníky než jsme my ostatní co už máme preload 🙂 Nám nezbývá než doufat že ten patch opraví aspoň většinu bugů, ale předobjednával jsem až po embargu a přečtení mnoha recenzí. Po té poslední Šárčině jsem řekl no tak jo sakra tady máte svých baťovských 59,99 € a better deliver.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit