Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    totální ztráta času, fakt nevím, co v sony blbnou (tedy asi tuším), ale toto byla fakt bííííída. Nevím jestli je to kvůli covidu, ale tento start generace konzolí je fakt šílený. Ono se vůbec není na co těšit. Zatím mám napříč VŠEMI platformami asi tak 5 her co mě docela zajímají a z toho u dvou ukázali jen teaser. No kde to jsme??????

  • 0011

    Normálně bych byl naštvaný, že jsem kvůli tomuhle ukrojil svůj spánek, ale "naštěstí" jsem v karanténě. Vy jste byli 100x zajímavější než prezentovaný obsah i když jste se bavili doslova o prdu.

    • martinbucek

      Ma prekvapuje, ked sony ohlasi, ze nic nove neukazu, len male tituly co uz boli predstavene, ze sa dokazes nato nahnevat....aj tak tento rok nic velke koli korone nevyjde, okrem cod a pes-ka....mozno este bf6, takze budeme dohravat starsie hry, mozno na novych konzolach

      • 0011

        Já naštvaný nejsem mě obecně zajímají informace z herního světa ale Playstation nemám, ani 4 ani 5, takže osobně mě tyhle informace netankují, píšu, že to bylo o ničem na čemž se se mnou shodne většina internetu, ale žíly mi to netrhá. S tím že Sony slibovala, že nic neoznámí ale nemáš pravdu viz oficiální oznámení: "State of Play broadcast will serve up new updates and deep dives for 10 games coming to PS4 and PS5, including new game announcements and updates on some of the third-party and indie titles you last saw in June’s PS5 showcase." Je to lišácké prohlášení, protože tím vlastně nic neřekli a teď se na to můžou vymlouvat, ale pusť si záznam streamu libovolných herních žurnalistů a na ten moment na konci "cože to bylo jako všechno?!" narazíš všude. Můj oblíbený Spawn Wave napsal na twitteru že SoP měl o 25 minut víc než bylo nutné, já s ním nesouhlasím - myslím, že informace k jednotlivým hrám mohli v průběhu měsíce postnout na twitteru, takhle zbytečně vytvořili hype a naštvali spoustu fanoušků.

        • martinbucek

          Lenze hovorili, ze to budu mensie tituly alebo updaty na ps5 a to aj splnily.... Tak ked uz citas info z herneho sveta, zvlastne ze, toto ti uniklo, mozno by si mal sledovat aj konkurencny kanal, kde to interpretovali takisto a upozornovali rovnako, ze ludia od toho nemaju nic ocakavat, to iste sony na twitteri

          • 0011

            Rád si ten tvůj neexistující tweet přečtu, pošli na něj odkaz, jak twitter Sony tak Playstation nic takového netvrdili. Taky by mě zajímalo o kterém konkurenčním webu píšeš, protože hrej píše, že nemáme očekávat novinky akorát o hw, na sector, doupě ani konzolistovi ani zmínka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit