Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aja1984

    Největší problém základny hráčů je fakt, že mnoho nových hráčů zkouší rovnou multiplayer a jde proti náhodným lidem. Ze začátku lidé netuší, jak zjistit level a zkušenosti oponenta, takže to ve hře typu kámen-nůžky-papír vypadá tak, že se dokola snaží balit nůžky. V momentě kdy dostanou asolutní rekt od byď jen trochu zkušeného protihráče, tak pochybuji, že u hry vydrží.

  • Svět Wargame jsou dobré strategie. Koupil jsem kdysi na steamu a mám nahráno opravdu hodně a to jak single, tak multi.

    Kampaně jsou dobře stavěné, zábavné a člověk se do nich dokáže vcítit. Úvodní filměčky vždy dobře nastartují atmosféru. Samotný styl taktizace, přesouván jednotek a jejich výběr je super. 

    Co se týká multiplayeru, tak ten je i po těch letech pořád živý a stále to hraje hodně lidí. Není problém hrát. Má to svoji hráčskou základnu, která nejsou děti a tak to má nějakou úroveň. Fluktuující děti mezi padlejma panákama a Furtnajtem zde nenajdete a to je dobře.

    Jediná nevýhoda je ten EPic. Nevěřím mu.

    • Neveris Epicu? :) A co si myslis, ze ti ten zlej epic udela, kdyz si tam tu hru zadarmo vezmes? Prevezme kontrolu nad tvym pocitacem nebo ze ti ukradne dusi? Vazne nechapu tuhle hysterii kolem Epicu, je to steam v blede modrym.

  • Nové hráče už nemají, tak začali s DLC a teď doufají, že si to pár lidí stáhne zadarmo a zaplatím jim alespoň DLC

    • Aja1984

      Začali s DLC? WTF, poslední DLC vyšlo před 4 lety. Samozřejmě, že ta hra se po 7 letech už neprodává, takže vzali drobné peníze od Epicu a dali jim nekonečně licencí. Pokud se prodá navíc jedno z celkem 4 existujících DLC tak to bude jen bonus, na tom funguje jakýkoli "give away" systém a je jedno jestli je na Epicu, Originu, GoGu, HB, nebo Steamu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit