Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Díky za komentář. Oznámení hry mě nadchlo, po přečtení Alešova článku/reakcí ve světě jsem zbystřil a čekal na reakci studia, po tomto komentáři mažu hru z wish listu na Steamu. Evidentně budget kaufland kasa hadr typ střílečky... Se závěrem komentáře se absolutně shoduji. Očekával jsem nervy drásající survival - jedna kulka = konec. Tohle je fraška.

    Jinak mě fascinuje fakt, že jsem se dožil doby, kdy lidi v diskuzích nadávají na to, že se na webu objevují komentáře a články... Neuvěřitelná zhovadilost. Nezjímá mě něco? NEČTU, NEKOMENTUJI, NAZDAR.


    Alešovi velký dík za přínosný komentář. Z Fallujah se přesouvám na božsky vypadající Necromunda: Hired Gun. Ano, na nekrocmundu. Protože jestli si mám vybrat tuhle frašku nebo na nic si nehrající FPS z fiktívního světa, raději volím Warhammer. :-D

    PS: Hra mi neskutečně připomíná titul Delta Force: Black hawk down. Vizuálními kvalitami, děsnými zvuky, topornou chůzí, zbraněmi i nezničitelností prostředí...

  • Takže se potvrdilo, co tu psala většina. Hra se nikdy nesnažila o historickou rekonstrukci a chce být jen hrou zasazenou v neobvyklém prostředí. A teď mě opravte, ale opravdu názor obrátili i vývojáři? Já někde četl, že obrátil jen vydavatel (resp. spíš hasil hejty).

  • Anon-ym

    Ač s Alešovým předchozím článkem plně souhlasím a to přepisování historie mi přijde nechutné, tak po shlédnutí videa mě po technické a vizuální stránce hra spíš zaujala. Vizuálně to na mě působí přijatelně a co se týče zvuků a obecně atmosféry přestřelek atd, tak jsem z toho měl mnohem realističtější dojem než z drtivé většiny stříleček (ať už hra se světlem, "pocit" pod palbou atd.). Trochu souhlasím s ostatními, že tady se spíš hledá hůl na psa.

    Hru hrát nebudu, protože z principu tomuhle nechci dávat peníze, ale kdybych hru soudil jen na základě toho videa, tak mám rozhodně pozitivní dojem.

  • DeathFish

    Souhlasím s Alešem 🙂 To, co říkají a to, co ukazují na videu, jsou dvě odlišné věci. Já myslím, že jde o dobrý komentář a upozornění pro případné lidi, kteří očekávali realistické nebo realitě aspoň velmi blízké vyobrazení bojů ve Fallúdži.

    Tvůrci by neměli dělat lživou reklamu a pokud ji dělají, je třeba na to upozornit. Takže díky Aleši 🙂

  • feihung

    u mad bro

  • Vojtzech

    Asi to nebude zrovna hra roku, ale taktických SP akcí poslední dobou moc není, takže nebudu ofňovat nos.

  • „ ... kvality naznačené ve videu ukazují, že pravděpodobně půjde o podprůměrnou hru, které by se neměla věnovat žádná pozornost.“ Tak se tím doporučením zkuste sami řídit:D 

    Nic ve zlém, ale ten článek (komentář) vyznívá jako ublížená reakce na předchozí kritiku v komentářích („Vidíte to? Já říkal, že to bude kravina!!!“). Tu původní kritiku chystané hry jsem si s chutí přečetl, byla tam spousta zajímavých informací. Držím palce, ať se dál daří psát články na úrovni!

  • Pěkný clickbait nadpis. Ta hra nebude tím, čím autoři tvrdí že bude. Je to ale potřeba pořád do nekonečna rozmazávat? 

  • SlavicBes

    GAMES robi recenzie uz z videí? Akože chápem, že hráč môže mať názor na to, čo videl vo videu, ale hneď to takto napísať v pomerne dlhom texte...

    • celoush

      nahoře není napsáno "recenze", ale "komentář"... tak asi tak

      • SlavicBes

        vsak jasne ze je to komentar, ale spravit taky komentar z jedneho videa to je moc uspechane

  • Hidden

    Nechci byt zbytecne kousavy, ale recenzi hry delanou z gamesplay videa muzeme ocekavat kdy? Pri vsi ucte, tahle hra pusobi, jako by Alesovi slapla na kuri oko a tak se ji to dava pri kazde dobre prilezitosti sezrat navzdory tomu, jaka pri vydani bude nebo nebude jako finalni produkt... ;)

    • vaclav.pechacek

      Samozřejmě to není finální verdikt ani se to za něj nevydává, ale pokud tvůrci zveřejní nějaké video, které má reprezentovat záběry z hraní, no tak musí počítat s negativní reakcí, pokud ty záběry stojí za starou belu nebo v nich zaznívají otevřené lži. A tohle je myslím daleko hodnotnější, promyšlenější reakce, než jakou člověk dostane, kdyby ji hledal někde v komentářích na YouTube.

      • Hidden

        Pochopitelne to za finalni verdikt ani nepovazuji. Spise jsem chtel jen poukazat na skutecnost, ze se teto hre dle meho subjektivniho vjemu venuje temer az obsesivni pozornost a nevynecha se prilezitost, kdy ji radne a do detailu zdrbat (v porovnani s ostatnimi nevalnymi hrami) a ze ze sestrihaneho traileru/videa se delaji nejake casne zavery o finalnich vlastnostech hry, ktere pak slouzi jako argument na podporeni kritiky. To mi neprijde uplne stastne. Tim ovsem jinak nekritizuju autorovu praci jako celek, jen zrovna pripad Six days mi prijde jako takova "osobni libustka", vcetne patricneho zaujeti, ktere obcas muze zpusobit trochu jednostranne videni. ;)

        Ja treba z dane ukazky mam ponekud rozpacity dojem, ale na druhou stranu tam vidim i potencial navazat herne treba na Full Spectrum Warrior, ktera sveho casu nebyla uplne spatna. Pokud se autorum hry podari nastavit herni systemy tak, aby podporovaly patricny styl a zanr hry, proc ne. Ono i takticke akce lze hrat jako s prominutim trotl a na videu uplne zkazit cely dojem (i kdyz v pripade oficialnich prezentaci by se to dit zrovna nemelo).

        • Kdyby to Aleš napsal jako Tweet, ale tohle vydávat jako článek mi přijde celkem neprofesionální.

          • Hidden

            Jestli to je nebo neni profesionalni si neodvazim posoudit. S kritickymi clanky obecne nemam problem (vlastne i naopak, celkem je i vitam). Jen se mi prilis nepozdava ta az zaujata jednostrannost a na tu jsem si dovolil upozornit. Nic vice, nic mene, zadne dalsi zavery z toho nevyvozuji. Samozrejme, je to stale jen ciste subjektivni vjem jednoho ctenare. :)

        • SlavicBes

          Obsedantna pozornost je dost prisilne konstatovanie.

    • Upřímně, ostatní se taky netvářil zrovna nadšeně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit