Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodinku jsem si zahrál.. Jediná zábavná věc je systém těch karet-kouzel. Samotného mě to překvapilo, musíte pořád kontrolovat, jaké kouzla máte připravené a podle toho i najít vhodnou pozici, taktizovat atd.

    Ale zbytek je špatný. I když opraví všechny bugy, tak stejně to bude prázdná hra. Strašně tam chybí trochu interaktivní prvky.. truhly, zničitelné prostředí atd. Nepřátelé reagují na každé požkození stejnou animací. A počase mi grafika přišla strašně nutná, repetitivní..

  • Když se omezím na hry od Perfect World, tak Star Trek  a Neverwinter mě kdysi při jejich startech (bety jsem nehrál) vtáhly do hry a příběhu už během tutoriálů a mnohem lépe než tohleto. Tohle je zatím fakt dost prázdné.

  • Obiwan

    2h a dojmy? Lidi nehrajte to nebo se do té hry více ponořte a pak ty dojmy sdělte ,tohle je pro mě dost nepochopitelné po pár minutách něco psát(A ano sotva 2h je podle mě dost málo), který je vlastně absolutně o ničom. Momentálně mám lvl 20 Beascallera a na nedostatek lootu si fakt stěžovat nemusím :). Dropuji jak vybavení, tak tunu karet které mohu kombinovat, tak materiál k upgradu. :). Začátek té hry je právě takový nic moc nedostanete, ale jakmile se posunete o trochu dál právě ke kombinací decku karet, unlocknutí a upgradu artifaktu nebo skládání gearu či jeho upgradu, tak už je to ta pravá zábava. Ale to není po 2 hodinách co mi přišlo spíš jako tutoriál hry :). Kde Ta hra má naopak problémy, tak jsou pingy a lagy. A totálně šílený DIMITAR PACK v cash shopu kdy assasin classu zamknuli za loot box a RNG!!! To je pro mě neskutečné. Naneštěstí se dá ve hře konvertovat aether na zen pointy nebo Dimitar assasina koupit za goldy, ale chce to trochu grindu. Jak jinak v FT2 hrách že :). Ale i tak prasečina. Za dále Battle pass ve hře je udělám stylem daily questama a weekle questama ale nikde není vysvětleno kde a jaký daily/weekle člověk má plnit? WTF opět. Takže stále i po 20lvl mám battle pass na lvl 1 výborně Perfect world výborně, a nebo se prostě slepý a nenašel jsem to. Stavění kartiček kombinování a classy jsou sami o sobě fun, ta hra je zábavná není to špatné arpg. Ale zatím přijde mi že v pozdější fázi co jsem koukal není takového obsahu, není tam tolik aktivit(6-7), a po chvilce děláte jedno a to samé jen těžší, takové nemastné. Uvidíme kam to nasměrují. Svojí základnu si to rozhodně najde. Za vyzkoušení to stojí vše se dá získat FT2 hraním, cash shop vůbec nepotřebujete. Ale některými tahy jsou teda dost na hlavu. 

  • Hidden

    Necekal jsem od Magic: Legends mnoho, ale ani to malo bohuzel beta nejak nedokazala naplnit. Odhlednu od bugu, obcasnych lagu a podobne, to se da cekat. Ale co jsem necekal je, ze to bude cele takove neslane, nemastne, bez svihu a tahu na branku. Uz pri uplne ukazkove provarenem a az trapnem uvodnim vysvetlovani NPC, ze kdo vlastne ma postava je jsem nevedel, jestli se mam smat a nebo obavat, jaky bude zbytek.

    Mapy linearni a prazdne, nemotivujici k jakemukoliv pruzkumu. Bojovy system a ovladani ponekud toporne. Dojem z pouzivani kouzel prumerny. Na nejakou vybavu a podobne (kterou tam udajne na zadost fanousku dodelali) jsem v uvodu vubec nenarazil. Pomerne se nabizi srovnani s Diablem nebo Torchlight, protoze i pres nektere odlisnosti maji hodne spolecneho a v porovnani s nimi je soucasna beta Magic: Legends jen hodna odzivani.

    Ale tak treba z toho neco jeste vykresou. Treba.

  • "Negativa tak zatím jasně převládají nad pozitivy, ale od toho tady ta otevřená beta je – aby se vychytaly všechny takové problémy před příchodem plné hry."

    Open beta je od toho, aby vývojáři vytáhli peníze z lidí na nefinálním produktu. Velký nešvar poslední doby.  Stejně jako free-to-play model. Netřeba dodávat kam to vede - na mikrostransakce a další zhovadilosti. Ale když to lidi chtějí. 🙂

    • Sylar

      Sorry ale.. kto ich núti to kupovat? Ked je to raz oficiálne open-beta tak to je OK. 

      Iné je ked vydajú nedokončenú hru ktorú ale oficiálne označujú za dokončenú. A potom z hráčov robia nechcených beta testerov (co sa samozrejme tiez deje velmi casto) To je niečo uplne iné ale.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit