Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Blood for the Blood God! Skulls for the Throne of Khorne!

  • Nikdy jsem nepochopil, jak v tomhle světě lidi můžou přežít 😁

    • Veskoslav

      Jednoduše. Chaos potřebuje lidi:)

  • Derp_1337

    Snažím se odolat a nepřidat se do rozjetého hype train, ale moc se mi to nedaří 😀

    Očekávání pro TW:W3 jsou opravdu vysoká a doufám, že to Creative Assembly nějak nepokazí.

  • Veskoslav

    Není tam nějaké divné skloňování? armáda boha Khorna? Nějaký bohapustý češtinář, co nám to osvětlí?

    No jinak Exalted Bloodthirster je i Skarbrand. Celkově jich je 8 a svatá trojice nejmocnějších z nich jsou An'ggrathKa'Bandha a  Skarbrand. Ti jsou dále tzv. První hostiletelé nebo chcete-li First Host. 

    Osobně si myslím, že od Václava zmíněná druhá "frakce" generálů bude součástní tzv. Eighth Host. Ti vedou armády Khorna ve světě smrtelníků a jsou vybaveni kombinací Sekery boha Khorna a biče boha Khorna, který své oběti připraví o kůži, krev a následně duši.

    Jinak Bloodcrusher bych spíše bral jako základní a defacto jediné aktivní démonické jezdectvo Khorna. Skullcrusher sice mají stejná demonická zvířata jako Bloodcrusher, ale pořád jsou to jenom smrtelníci. Něco jako má mocný Setha základní jezdectvo. K ničemu a drahé:) Gorebeast Chariots už můžete vidět teď v TW II, předpokládám, že modely zůstanou zachovány. Skullcannon stejně jako juggernout jsou prokleté duše zakleté do mohutného stroje. Flesh Hound of Khorne bych rozhodně nepodceňoval (kdo si vzpomene na lovení trpaslíků v Zabíječi démonů), tak dokážou teoreticky zlikvidovat celou základní jednotku nepřítele. Fúrie Chaosu si myslím budou podobné jako netopírské legie u Upírů nebo vyschlé troudy ptačího masa u legií Setha. Sould Grinder bych trošičku upravil popis. Nejedná se o mrtvé démony, démona nelze zabít. Pouze zničit jeho fyzické tělo, jedná se spíše o smlouvu zmrzačené démonní duše, co je následně zamknuta do "mlýnku na maso", který se vyznačuje tím, že nikdy nenajdete dva stejné:)


    Jinak Khorna jako bůh je podle mě nejnudnější ze 4 mocných božstev Chaosu. Příliš přímočarý. Já si počkám na velkého Přeměňovače:) To bude pošušňáníčko.

    • Oni démoni jdou zabít, jen ne tak snadno. Ve 40k to dokážou mocní psykeři, například Císař to umí docela snadno. Ve Fantasy bych řekl, že to dokážou mocní mágové, případné nějaké silné magické předměty.

      • Veskoslav

        Ne. Nelze je zabít. Pouze zničíš jejich fyzickou podobu, jejich duše se vrátí zpátky do područí Chaosu, kde vyčkává na návrat. Proto když Gotrek například zabije jednoho z nejmocnějších démonů, co se vyskytoval v zemích smrtelníků sekerou přímo na to určenou (jedna z nejmocnějších runových zbraní ještě ze Zlatého věku Trpaslíků), tak když "umíral", tak mu jasně řekl, že si na něj počká. Neplést si démony a démonické postavy. Toto platí pro Sigmarův svět Warhammeru. 


        U 40j je to jinak. Zaprvé se to odehrává v naší realitě a za druhé.  Císař? Mrtvá loutka ovládaná Astartes Mechanicus. I padlí Magnusové, co jsou teď princové Chaosu, se nedají zabít. Jenom "vrátit" do víru Chaosu. A roztrhat duše démona umí skutečně pár nejmocnějších psycherů a i ty by to nejspíš zabilo.

        • Derp_1337

          Ale jasně, že jdou zabít. Ačkoliv se najdou démoni, co si (mylně) myslí, že jsou nesmrtelní, ale to je jenom díky tomu, že ještě neměli tu čest poznat Doom Slayera (Doomguy). 😎

          "The Only Thing They Fear is Him!"

    • vaclav.pechacek

      Nemělo by "First Host" znamenat spíš "První vojsko" než "První hostitelé"?

      • Veskoslav

        To je právě těžké. Protože první démoničtí princové jsou skutečně první hostitelé démonů (nádoby), protože démon ve fyzické podobě může být pouze tam, kde jsou silné proudy Chaosu ať už přírodního původu (Pustiny Chaous) nebo umělého vpád Chaousu a například bitva o Praag před 200 lety. Ale jestli to byli i první vojevůdci, co vedli vojska. Takže netuším, jestli to znamená první smrtelná vojska Chaosu vedená prvními démony nebo skutečně první hostitelé mocných démonů.

        • Tady to bude určitě ve významu vojsko, armáda a ne hostitel. Jednak kdyby to byli hostitelé, tak je to v množném čísle, hosts, a jednak jsou všichni vyjmenovaní čistí démoni, nikoliv lidé posedlí démony, nebo Daemon Princes.

          • Veskoslav

            Problém je, že jsem našel jak Hosts, tak Host. Kámoš, co to hraje klasicku, tak mi psal, že je zmíněno Host, takže se to skutečně bude vztahovat k armádě, jak psal Václav a ty:)

      • Veskoslav

        Dík:) Protože v knihách je právě ta první možnost, tak mě to překvapilo.

        • JamesFaith

          Není zač.

          Jak jsem psal, je to čistě o tom, co ti sedne víc, a dnes spousta lidí to -e raději vynechává. 

          Na druhou stranu jméno Francis Drake by bez -e skloňoval asi málokdo. 



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit