Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíme náhodou estli bude nějaká fyzická sběratelka? Tuhle hru zbožňuji a pomaličku polehoučku kompletuji vše s hrou spojeného. Díky za odpověď. Jo a digitál sem eště nezkousnul chci vše fyzicky 😊

• Takže ani v bance účet nemáš a peníze jen fyzicky? 

• Ne. Mám kámen mudrců takže všechno platím ve zlatě 😉 Ano samozřejmě že mám bankovní účet ale tak snad to bylo jasné že jde o digitální verze her 😊

• Škoda.. Kámen mudrců bych ti přál.. 😀

Já jen nechápu to lpění na fyzických kopiích her. Samozřejmě u nějaké sběratelky to beru, pač položku ve Steamu si za vitrínu nedáš, ale všechny hry fyzicky? - není to kapku zbytečné? - DVD bude stejně za 10-15 let nečitelné stářím, takže mi prosím někdo vysvětlete proč? 

• Hele já taky ne a to myslím zcela vážně. Prostě mám určité nutkání mít fyzickou kopii. Ale zvláštní je že u většiny filmů mi digi nevadí. Ale hry, knihy .(tady jen papír) a hudbu nebo film (samozřejmě jen vybranou) musím mít fyzicky. Asi naka úchylka to přiznávám. U her jelikož hraju jen trochu tak tři hry do roka musím mít fyzicky. A i v době kdy už si krabici nevystavím. Nedokážu ti to vysvětlit i když bych moc rád 😉 Jak sem napsal asi naka úchylka 😁

• sugyn

Jak je to? Jo! Dojit, dojit musime to dojit. Ja chci remaster microsoft flight simulatoru ten lonsky uz je moc stary.

• radim.zaty

Proč dojit? 10 babek za upgrade z PS4 verze je sranda. Já sám jsem rozehrání několikrát odložil, vždy vyšla nějaká jiná zajímavá hra, takže teď si to dám na PS5 v "plné" verzi. 

• Já nevím co se ti nelíbí. Když to nechci tak nekoupím. Prostě buď se to do základní hry nedoatalo protože to mohlo vzniknout v hlavě někoho až později a nebo se to tam nedostalo z důvodu že by se nestíhal termín vydání. Či to bylo na popud komunity. A proč to dojí? No asi aby se zaplatila práce na tom všem. Taky nepracujeme nikdo zadarmo 😉 Nebo se mejlim? A jak sem psal na začátku pokud to nechci tak nekupuji. A že toho je z mé strany. Hraní zdar a Užívejme si toho co se nám líbí 😉

• sugyn

Me fascinuji lidi co obhajuji kazde korporatni rozhodnuti jak vytahnout vic penez ze zakazniku.  Misto toho aby jste si zatukali na celo a rekli "Vy chcete po me dalsi penize jen abych to mohl hrat na novem zelezu? Jste se zblaznili"  tak tomu jednani tleskate a motivujete firmy aby v tom pokracovali. Verte ze vy, tahate za ten kratsi provaz.

• uher

Kdyby to bylo jen lepší rozlišení a víc FPS, tak se pod to podepíšu.

Ale když je tam i přidaný obsah (a vypadá to, že ne málo - i když ruku na srdce, ty závody se tam vůbec nehodí a nechápu proč tam jsou), tak s tím problém nemám. Ale kupovat to nebudu. Mám dávno dohráno a nějak se mi k tomu nechce vracet.

• Nechci se zde dohadovat co je správné a co ne. To bychom mohli rozebírat celý tenhle potrhlý globalizovaný svět. Ono to nebude jen černé, prostě je to černobílé. Musíme to brát tak jak to je. Na jednu stranu chápu tvé rozhořčení, ale také je nutné se zamyslet zda to člověku stojí do toho investovat těch 260kc za update. A jak sem psal je to o tom aby se to zaplatilo. Zadarmo ani kuře nehrabe. Nechci obhajovat nikoho stejně jako na někoho být hned rozhořčený. Jen uvažuji nad tím proč tomu tak je. Mě se také spousta věcí nezamlouvá. A co nadělám. Pokud nechci kupovat produkt od jedné značky třeba potravinu a nebo oblečení tak nekoupím a jdu jinam. Každý přece chce vydělat přeci a nemusí to být korporace. Doufám že si rozumíme a prostě sem chtěl poukázat jak to vidím stejně jako ty 😉

• Gulivera84

Me to prijde jako uplnej bizar teda, hra je to fajn, hudba supr, ale tento pridavek, ten katapult, ja to nechapu:)

• uher

Já nechápu spíš ty závody. Do atmosféry hry to vůbec nepasuje.

• Jarisko84

Cakam ked to bude na plusku...

• mousekrup

Jen pro PS nebo bude Director's Cut i na PC?

• jan850915

Zatím pouze PS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit