Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, než tam přišel Activision, tak to bylo v pohodě a žádné problémy.

    Je vidět, kdo za tím stojí. :) 

  • No. Osobně mám rezervovaný přístup k podobným obviněním, přecejen občas mi příjde, že jde především o senzace.

    I v tomhle článků mám pocit, že jsou některé formulace zavádějící. Např.: "z něhož vyšla najevo celá řada skutečně otřesných skutečností". Zavádějící je to, že prozatím se jedná "jen" o allegations, tzn. obvinění a teprve soud se bude zabývat tím, zda to jsou skutečnosti.


    ALE!:

    Četl jsem originál té zprávy (protože jak říkám, media občas trošku přidávají a občas trošku ubírají) a doufám, že za každé tohle obvinění, které tam padá a které bude prokázané budou velice citelné následky jak na osobní/personální úrovni u "pachatele", ale i to citelně postihne společnost jako takovou. 

    A taky doufám, že se výsledku soudního řízení bude věnovat stejná pozornost, ať už dopadne jakkoli.

    • jinak tedy "skutečně otřesných skutečností" je takové velmi skutečné :)

  • To se jako nemůžou sebrat a jít z otrokářského korporátu jinam? Asi ne, řešením je zdá se hodit si mašli a game over, upracovat se k smrti nebo se zbláznit. Tohle prostě nepochopím. Stejně tak s tím obtěžováním. Když mě to štve, jdu pryč, hodím to policajtům a je to. A předpokládám, že hanbaté fotky asi taky nevyfotil proti její vůli nějaký paparazzi (navíc i tohle šíření bez svolení se dá řešit soudem). 

    Všichni ti, kteří se tohoto systému účastnili jej samozřejmě pomáhali udržovat při životě bez ohledu na jakém konci potravního řetězce stáli. Což je teda dost pikantní, když to činili i z pozice obětí. 

    • sikanovani byvaji vetsinou slabsi jedinci s nizsim sebevedomim atd...a takovi maji problem dat vypoved uz jen ze strachu, ze treba nesezenou praci

      • Ano, navíc jinde to může být větší problém, než u nás. Třeba v USA je systém úplně jiný. Závidím, že někdo má tu povahu, že prostě sekne s prací a může si dovolit riskovat, že třeba dlouho nic nenajde. Já jsem na to nikdy neměl a vždy sem to pečlivě plánoval dopředu.

        • Tak pokud se nepletu, tak v USA je tohle normální, že se končí z minuty na minutu bez udání důvodu, ne? Jestli by na to někde měli být zvyklí, tak tam.

          • Jenze v USA je taky normalni byt zadluzeny od auta po barak a stehovat se za praci treba do jineho statu. U nas ma nekdo problem prestehovat se za praci z Prahy do Brna (nebo naopak) blbych 200km, tam jsou trochu jine vzdalenosti. Navic clovek pred tim musi treba prodat barak co si prave koupil a na ktery vzal hypoteku, decko breci ze nechce do jine skoly atd...proste ne vzdy to muze byt tak snadne jak to vypada. 

            • Derp_1337

              Naše země je oproti USA v úplně jiné situaci. My máme strašný problém s nemovitostmi.

              Naše úřady jsou velmi neochotné vydávat nějaké povolení ke stavbě a to vede k nedostatku bytů a následný neskutečný nárůst cen nemovitostí. V komplikovanosti stavebních povolení jsme prý na 3. nejhorším místě z cca 180 zemí na světě!!!

              Spousta vlád s tím chtěla něco dělat, ale reálně výsledky nejsou. Vysoká cena nemovitostí je dobrá pro lidi ze stavebního průmyslu a ti to podporují svými lobbisty, kteří dávájí "příspěvky" těm správným ministrům.

              Dokud se něco nezmění, tak stěhování za prací nebude žádná sranda.

              • LessPh

                Reakce na příspěvek:

                A proto mam investicni byt v krajskym mest, na realitach v cechach proste dneska nemuzes prodelat, je to zlata horecka a vazne by me zajimalo jak to vsechno skonci.. ja jsem v pohode, ale pro mlady lidi to proste neni udrzitelny.. viva la revolution!!

  • species

    Yikes, to zase nekdo nekomu podrzel dvere :x

    • DennisMoore

      A co se stalo vám?

      • Narodil se.

      • Je hloupý i podsouvat co se skutečně stalo, když to nevim. 

        Originální post je poněkud (čti ku*va hodně) bagatelizující, ale na druhou stranu je otázka proč se dotyčná zabila.

        Blizzard se k tomu vyjádřil, že to s tím nemělo co spojeného (což jim samozřejmě můžeme i nemusíme věřit).

        Co je známé je, že s dotyčným nadřízeným měla intimní vztah a údajně někde kolovala fotka vag*ny...

        Nakolik to spolu souvisí ale zatím nikdo neví, nebo se to neví veřejně. 

        Ale ano z článku to takhle mohlo být pochopeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit