Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GodofBar

    🤪🤪🤪

  • Dle videa to vypadá jako kolejnicová střílečka a tedy vypadá dost špatně. Asi bych zde ani nesouhlasil, že by to nemohl být větší průšvih než DN Forever. Ten nakonec nebyl úplný odpad, akorát byl strhán kvůli značce.

  • x_ander

    No, video mě teda vůbec nezaujalo, vypadá to hrozně.  Ale je škoda, že je Duke už 10 let u ledu. Když se na vysluní v moderním kabátu dokázal vrátit třeba Shadow Warrior, Doom i Wolf, kdy se ukázalo, že o starou dobrou akční hratelnost v moderní podobě je zkrátka zájem, tak proč tyhle staré značky hnijou? Co bych dal za noveho Duka, za Unreal 3, za Quake 5...

    • Carnage666

      Duke dneska v hyperkorektní době prostě nemůže fungovat.  U Wolfa např. stačilo udělat docela zajímavej příběh a hezčí vizuál a herní mechaniky atd. Ale Duke? grafika vypadá celkem dobře i dnes u Forever, ale ty hlášky, prasárny a prsa by dneska asi byli velký špatný a to byl tak nějak už nebyl Duke. Bojím se že i další GTA už se vyvaruje jakýmkoliv kontroverzím díky kterým byli slavní.

      • Derp_1337

        Proč by to nemohlo fungovat?

        S vyjímkou rasistických vtipů by to fungovat mohlo (přes rasismus teď v Americe nejede vlak). Jen se musí připravit na to, že to bude mít ten nejvyšší možný rating "Adult" a tak si to nebudou moci koupit puberťáci pod 18 let (I když to má třeba i GTA a rozhodně to nezabránilo puberťákům si to sehnat).

        A taky by to chtělo mít připravený tým právniků pro případ, že by nějaká dotčená americká matka měla potřebu je žalovat. 😎

  • Cha cha, tak tohle opravdu pobavilo. Aneb když 25 staré originály vypadaly a hrály se nesčetněkrát lépe.

  • Gulivera84

    Takhle nevkusne zprznit Rage against Machine.....😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit