Ghost of Tsushima: Director’s Cut – recenze
-
Jen doplnim, ze preskakovat filmecky jde i v puvodni hre ale az v new game +. Jinak DLC 25hodin Na new game + vysoka. Skoda ze se tim ale asi posune dvojka.
-
Super hra, ta se na PS5 vyplati. Doma byla PS4 a hned prodano, ani se to dal nehralo. Sice nevypadalo to zle, ale rikam si po spusteni... 1. ta hra by chtela update, proc to ma tak pomalej loading? a 2. proc nesedi Japan zvuk? :) Za tyden koukam aha jdou to vylepsovat :D
-
Zeptám se jak pro blbý - když mám ps4 verzi a koupím update (kterej se ve store prezentuje jako "pro ps4"), tak budu na ps5 mít "stejnou hru", jako bych koupil ps5 directors cut verzi?
(Myšleno s free ps5 updatem?)
Zkoušel to někdo a může potvrdit?
-
-
Nebudeš. K tomu je ještě potřeba zakoupit za 270 Kč upgrade z PS4 DC verze na PS5 DC verzi. Celkem to tedy vyjde na 799 Kč z původní PS4 GoT na PS5 GoT DC. Osobně jsem zakoupil/otestoval.
-
-
Dík, jdu na to ;)
-
-
-
koupim
-
-
Já už přikůpil.
-
-
Těšil jsem se už před přečtením recenze a teď ještě více :)
-
Na tohle se moc tesim, zajima me jestli jde na Iki i pri dohrane NG+. Jinak hra jela na PS5 skvele i pred upgradem, takze ted to musi slapat krasne.
-
Slyšel jsem, že při hraní NewGame+ se zpřístupní možnost přeskakovat cutscény. Může to někdo potvrdit?
-
-
Ano, jdou přeskakovat.
-
-
Ok, díky.
Takže nemožnost přeskakovat cutscény v první hře se dá obejít nahrátím kompletního savu a začít NG+.
-
-