Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz budete trpelivi a budete peclive kupovat shark cards dockate se gta 5 i na ps6 

  • HammersmithR

    1 hra na 3 genererace konzolí 😮. Hrál jsem na Ps3 , Ps4, fakt dobrá a zábavná hra, prostě Rockstar, ale na Ps5 jsem už opravdu čekal GTA 6, jako jeden z možných důvodů, proč pětku pořizovat. To nás s novými konzolemi čeká do budoucna opravdu jen remasterování starých her 🤔😏? 

    • uher

      No jako taková hra je sen každýho studia a vydavatele. Vždyť se dodnes skoro pravidelně objevuje v top desítce prodejů za měsíc. To je prostě proti přírodě 😀

    • LiarForHire1

      Hledal bych odpověď někde uprostřed. Ano, chtějí dojit značky co nejvíce, ale covid drtí ekonomiku jako blázen a dotýká se to i herních studií. A skandály jak s obtěžováním, tak s crunchem vytvořily nátlak na akcionáře studií a ti se stávají rukojmími těchto nátlakových skupin a tím pádem se prodlužujou i vývojové cykly.

      • sugyn

        Ja bych hlavne rekl ze po takovych peckach jako Anthem, Fallout 76 a Cyberpunk vsichni sedi na zadku a boji se pohnout aby jejich dalsi hra nestala pokracovanim teto serie “uspechu”.  Radeji sahnou po necem co se libilo lidem pred 15 lety lehce prelesti (mass effect:le) a vydaji to.

        Taky jako problem vidim, ze hry delaji lide bez vizi a vasne. Vlastne soucasny game dev hry ani nehraje a ani se o ne nezajima. Je to 9 to 5 job, odpracovat a sup domu. Neco jako prace ve fast foodu. Management co vyhazuje penize lopatou z okna na nepotrebne veci ale hlavne nastavit delku vyvoje na dva roky.

        Taky chybi podle me nejaka ochrana spotrebitelu.

    • namelesswonder

      Kde je dopyt tam je ponuka. Ale inak súhlasím. Remaky a remastery,  všade kam sa človek pozrie... A nove značky, pripadne pokračovania ( prey 2, hl3, gta6, fifa, nhl,  kopa iných) co by stali za to nikde. 

      Ale pozrime sa kto to hovorí... Alana W.  budem. Hrať určite ( originál som nehral) dead space jakbysmet. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit