Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě obrovský překvapení. Tahle hra šla tak nějak úplně mimo mě a až recenze mě donutily zbystřit. Pořídil jsem a nelituji. Naprosto parádní, dobře napsaná, příběhová hra.

  • Epi.Echo

    Já počkal na první recenze, abych se ujistil že to nedopadne jak Avengers a day one jsem bral Deluxe edici. Je to maximální nářez, který se skvěle hraje! Singleplayer her je navíc hrozně málo, takže tady nebylo o čem! Překvapení roku za mě :)

  • Obiwan

    Je to sranda  a překvapilo mě to a myslím že spousta lidí podle hodnocení viz 91% na steamu. Takhle podle mě měli vypadat Avengers. Skvělý příběh, skvěle napsané postavy. Do toho super soundtrack hitu z 80. dobrý combat a zábavný. Já jsem z koupí naprosto spokojený. Jedna z tich příjemnějších singleplayer her. 

  • A ve skutečnosti se z toho vyklube stejný kýbl nudy, jako byl Avengers

    • Carnage666

      Jako člověk co hrál oboje můžu říct že Strážci jsou na tom o poznání líp než Avengers. Avengers sice měli celkem fajn příběh ale místama byl až osekanej jako kdyby neměli dost času dodělat některý části (Hulk vs Iron Man, Thorovo asbence skoro celej příbeh). Prostě neměli čas na to ten příběh pořádně vymazlit a hlavně propojit víc s bohatou předlohou... úplně promrhanej potenciál. (to že možná neměli čas je neomlouvá) .Strážci si fakt hodně hrajou s tím co všechno čerpají z komiksů a výsledek je fakt znát. Osobně si radši zahraju 17 hodin dobrýho příběhu kde je vidět že tvůrci znají látku než mít jako u Avengers 15h jakž takž příběh a pak jenom grind protože "game as a service".

    • Corvus

      Adresu na věštecké koule, prosím.

      • 0tecFura

        Zdravím tě. Nepřemýšlel si někdy, že bys navštívil místní discord? Všímám si, že nejen tady jsi hodně aktivní a tam je přeci jen větší možnost pokecat/diskutovat o hrách s hráčema.

    • dworkin

      Když dá server osmičku, ale popis zní spíš na sedmičku, tak je to poctivá šestka.

      • Thyrmael

        Z toho čo som mal možnosť vidieť to nie je zlé. Postavy sú ( na pomery Marvelu ) fajn, dialógy podobne. Gaficky tiež pekne spracované.  Postavy hláškujú, príbeh odsýpa. Potiaľ dobré - chápem že sa to páči.

        Ale ak by som mal hodnotiť hernú stránku, to už je horšie. Z herného pohľadu, bol by to priemer.  Čisto lineárny príbeh s prvkami hry na jedno prejdenie. Pre hráčov čo chcú od hry viac ako len jednorázový zážitok tam toho veľa nie je. Je to ale ideálne na pozeranie na YT,  príbeh zabaví a herne tam o veľa neprídete.

        Ja by som išiel s hodnotením do tej sedmičky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit