Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obiwan

    Portal s i málem obsahu je fun. Dá se tam vyřádit s tou kombinací. Ale víc obsahu by bylo ještě víc dobré.

    Hazard Zona je super, nečekal jsem od toho nic a naopak je to super mod. Chybí ale voice chat, který snad přidají.

    Samotná hra hlavní. Ořezaná bída ala BFV a live service. Mají to před ksichtem že to byl Fail a hrnou se do toho znova. Nechápu proč všechno co dělalo BFkem dali pryč, a mysleli si že to hráči BF her budou asi žrát. Uplně opak. Operátoři mi nevadí ba naopak. Co mi vadí že nejsou dedikované classy a rozdělené strany a customizace, squad mechaniky, destrukce, zbraně, leader ability, profil statistiky, score, voice. To co dělalo BF BFkem..Když si ted zapnu po letech i tu blbou 1 tak je to prostě mazec. Neskutečný rozdíl a co potom když si hráči zapnou 4 z podobné doby?  Year kontent uplně chabí, tohle přece nemůžou myslet vážně že to je jednoroční kontent co tu bude ještě v roce 2023. To jsou uplně vymaštěný? A ještě posunou Battle Pass o x měsíců? Ty se uplně z bláznily. Jak už se někde psalo hra se prodala a to bylo hlavní záměr. Tohle není pro hráče protože poslat do světa o 50% ořezanou hru no EA asi muselo hodně tlačit na vydání. Tohle klidně půl roku mohlo být v továrně. 


    Ale i tak jsem tam našel víc zábavy než v té sračce od Sledgehammeru která nedává smysl už vůbec v herním světě a je to jen parodie a paskvil na hru :). 

    • Maxianimal

      Tak to mě teda Vanguard alespoň v mulťáku trošku baví, BFko je pro mě absolutně nehratelný a nekoukatelný.

  • MishKonn

    Jsem rád, že EA mělo alespoň rozumu ohledně tohoto dumpster fire of a game, a i když jsem nesplnil podmínky pro refund, refundli. 

    Je to hrůza. 

  • Jarisko84

    A co zvuk? Battlefield mal vzdy paradny zvuk... u mna top bad company 2...dufam ze nespravia trojku lebo tymto stlom to iba pokazia...

    • Hidden

      Nemam presne srovnani, ale subjektivne mi prijde horsi. Zvuky samy o sobe dobre jako vzdy, ale mix je nejaky divny a ma vyslovene i velke boty, jako treba ze casto prijizdejici vozidlo slysis az kdyz je pet metru od tebe. I kdyz nutno uznat, ze nasledny naraz kapoty na tve telo uz je slyset dobre. ;)

  • cNNk

    Skoda no. Pavel ma aspon to CoD, ale co my ostatni? :D

  • Jarisko84

    Najlepsie bolo ked predstavovali cenu hry... strasne si verili s tymto paskvilom... budu radi ked sa to bude predavat alebo free to play... 

  • Na hre jsem si nejvic uzil ze jsem stihl refund:)

    • Preeeeesneee :)

  • Maxianimal

    Tahle hra je bezprecedentní fail.

  • Rohlikator

    Recenze naprosto on point, nemůžu víc souhlasit. Je to fakt smutná story, nicméně odraz dnešní doby. Rychlej zisk, maximum potenciálu k dojení peněženek rodičů nešťastnejch hráčů, fejková inkluze. Battlefront 2 byl proti BF2042 v době vydání skvost. 

  • Hidden

    Jen bych dodal k tomu Portalu - ackoliv "oficialni" predpripravena nabidka je chuda, v Portal se da vytvorit ledacos. Jsou tam i TDM, Rush, jsou tam zachovane tridy z predchozich her, jejich zbrane, lze nastavit pocet hracu, herni pravidla a tak dale. Navic je tam i scriptovaci editor pravidel, takze se da spousta veci jeste dale prizpusobit. Napriklad dnes jsem zahledl nejaky vytvor inspirovany Squid game, kdy na zelenou lze jen behat, na cervenou se musi stat, ale zase se da strilet. Takze vyblbnout se tam da, at uz chce nekdo udelat "klasiku" ze starsich her nebo neco ujetejsiho. Jen ta nabidka map mohla byt sirsi.

    Jestli bych neco ale vytkl predevsim (pres nesporne chyby a nedostatky, ktere se daji ale opravit a vyresit, byt by v takovemto stavu hra rozhodne vychazet nemela), tak je to rozpolcenost a ztrata identity. Na jednu stranu predstavuji pomerne temny svet budoucnosti jako omacku na pozadi, ale na stranu druhou ho hned ve hre rozbiji cringe hlaskama specialistu, stylizaci nekterych veci a vubec prvkama, ze kterych vyslovene rve "musime to udelat trendy a zmonetizovat". Nejokatejsi jsou napriklad melee takedowns z pohledu treti osoby - zjevne tam nejsou proto, ze by to neco pridavalo gameplay (prave naopak), ale proto, aby se pak daly prodavat jine animace v in-game store. I kdyz vzhledem k tomu, ze melee ted obecne spise nefunguje nez funguje, dost pochybuju, ze by si i tak nekdo neco kupoval. ;)

    • twicer

      Portal má rozhodně potenciál, ale to mělo i celé BF před vydáním. :)

      Otom, že se to bude itak prodávat v ingame storu jak rohlíky, bych vůbec nepochyboval. Jedinci na které je tohle zacílené vůbec neřeší užitnost koupeného doplňku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit