Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schali

    E2 je dobrá hra. Pirane si jednou to svoje, ale to nevadí. Na rozdíl od jiných(bethesda), oni měli ten herní systém už od G1 dobře udělanej a funguje i v této hře.

  • D3sert

    Docela by mě zajímal názor Patrika, vím že se na to tešil a s preview verzí nebo co to hrál byl spokojen.

    • vsak uz nazory trousil, kudy sel

      gamesplay elex 2

      nebo posledni fight club

  • Zjednodušeně řečeno: první díl ѕhit, druhý díl bullѕhit.

  • iSpirit

    Recenzent to píše dobře. Chtělo by to malou komorní hru řešící osobní věci na menší mapě a jak píše kolega dole bez pirátů a mimozemšťanů. Pak se dostaneme třeba i na osmičkovou či devítkovou hru. 

  • Beep_Beep_I_am_Jeep

    A teď prosím další "Gothic" nebo "Risen bez pirátů".

    Gothic si občas zahraji znovu, stejně jako Risen I, který pořád měl tu atmosféru starých Gothic.

    Elex jsem zkoušel několikrát, ale nikdy jsem nedohrál. Snad už opustí téma pirátů a sci-fi a vrhnou se zpět do fantasy "středověku". Kéž by!

  • Elex 1 byl pro mě otevřený, ale strašně prázdný svět. Už ani nevím zda jsem to dohrál, ale bylo to strašné zklamání. Než se to rozjelo, tak hra skončila :D

  • Firingo

    Elex 1 jsem dohrál. Pro milovníky Gothicu se jako obvykle jednalo o solidní hru, kterou jsem si  celkem užil ale jednalo se po všech ohledech o průměrnou, zastaralou hru (6/10 pro milovníky Gothicu, pro ostatní 5/10) se spoustou problémů. Zmínil bych hlavně otřesný balanc kdy plamenomet a plazmová puška srazili nepřítele po každém zásahu na zem a takhle šlo uspamovat jakéhokoliv soupeře. Druhá věc bylo otřesně nepřehledné a zastaralé UI. A spousta dalších drobných problémů co se opakují s každou jejich hrou. 

    Dle recenze se opět nikam neposunuli a stále vaří podle 20 let starého receptu a dokonce nevyřešili ani největší problémy Elexu 1, které jsem zmínil. Asi koupím někdy ve slevě a zahraju si, ale jsem zklamaný. 

  • Jestli to ještě někomu fakt uniko, zahrajte si Chronicles of Myrtana: Archolos.

    Je to free mod na G2, ale je to úplně nová celá hra, skvěle vybroušený, výborně se to hraje, jestli jste fandové gothicu udělá vám to velkou radost. Takle měl vypadat G3.

    Nechápu co teď piraně dělaj, jak píše komentáč nademnou, poslední dobrá hra byl Risen 1.

    • Horst_Fuchs

      Slovo vybroušený bych nepoužil. Jako mod pro trpělivý fandy G1a2 je to nadprůměr, jako samostatná hra by to neobstálo. 

           Questy mě tam baví, s nima si dal někdo práci, fajn je i vylepšený crafting. Pokud jedete čistě questy a nezkoušíte každý kouzlo a nešplháte všude jako já tak to nejspíš ani nerozbijete.

           Ale chybí mi tu solidní průzkum krajiny a hor, mapa je naoko velká jenže převážně chodíte koridorama. Když už se dá vyšplhat na odlehlý vyvýšený místo tak tam není zpravidla vůbec nic, maximálně pár holých stromů, jindy vás  průzkum zavede do lokací kam se máte dostat až v pozdějších kapitolách (autor mi přímo napsal "you shouldnt be there")a způsobí to pár zádrhelů v questech. Mapu zachraňuje jen to pěkný hlavní město.

           Občas chybí titulky (dabing je polský), nekonečně dlouhý nahrávání v kombinaci s pády během savování,  hromada menších bugů a řekl bych až příliš nízká obtížnost. A k tomu žalostná rychlost hry.

           Bez DX11 modu (i na steamu si ho musíte manuálně stáhnout a nainstalovat do hry) je hra na průměrným stroji tak pomalá až je nehratelná (RX580-8GB). S modem se to ve městě rozjede na těch 30FPS, a to je ještě nutný počítat s glitchema který DX11 přináší.

    • Derp_1337

      Co Piraně dělají? No nechali se zavalit svými hardcore fanboys, kteří budou do nebe vychvalovat kdejakou blbost... a úplně zapomněli na zbytek (absolutní většinu) RPG-pozitivních hráčů, kteří se u toho budou nudit.

      • Maxianimal

        Trošku jako ultra HC fanboys From Software, co? :)

        • Derp_1337

          Haha

          Přesně tak nějak.

          I když DS série na tom ještě není tak špatně a From Software aspoň trochu vylepšilo některé věci, i když jádro hry je pořád víceméně stejné. Což se nedá říct o Piraních, které vaří podle 20 let starého receptu.

  • Piraně by měli dávat k těm svým hrám slogan "Pojďme se přenést zpátky do roku 2010".

    Ryzen 1 byla poslední hra od nich co mě bavila a dohrál jsem jí. A už to bylo výrazně slabší než starý dobrý Gothic. 

    Nedávno jsem si zase zahrál dvojku a čekal jsem, že vystřízlivím a myslel jsem si, že jsem se na to díval nostaligicky, ale je to furt super hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit