Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vydržel jsem LA hrát tak hodinu, za mě nekonečně odpornej kus kódu, se vším všudy. Lvl 1 probíhá stovkou mobů a mačka nahodny tlacitka, stovka mobu umira..oh yeah celebrate the hero a pak si dáme prostrih na vodopady a slunicko 🤮 humpl

  • Dotahl jsem to az na ilvl 500 a to jen silou vule, tahle hra se v endgame stava absolutni bullshit, abys raidy a chaos raidy, cube, tower, vlastne vse co end game nabizi je naprosta katastrofa, vsechmo je jen porad dokola, ano muzete cestovat lodi k objevovani ostrovu, ale to je tak zabavne asi jako vetsina questu, ktere hrac musi plnit, neu se dostane k lodi, jako zadarmo si to vyzkouset ujde to, ale udrzet u tohoto hrace s dlouhodobym hranim je naprosto nudna hra, urcena opravdu jen pro korejce. Kdo to nezkousel, tak vubec nedoporucuji zacit je to ztrata casu. 

    • nightborne

      Teda... až na to, že "až" na ilvl 500 jsi endgame absolutně neviděl =).

      • Maxianimal

        Ale viděl prosim tě, Tier 1 endgame je do 500 ilvl, Tier 2 1100 a Tier 3 1575. Ale nechápu, jak by to někoho mohlo takhle "dlouho" bavit.

        • nightborne

          Prd viděl. Nezkusil jedinýho těžšího guardiana, jedinej těžší abyssal, neviděl legion raidy (což je opravdová endgame) - a LA má asi tak nejpromakanější, nejnáročnější a nejnápaditější raidy, co sem viděl tak někdy od dob Ulduaru. Prohlašovat o nich, že to je "tragédie", když v nich evidentně nemohl bejt, je naprosto scestný.

          Ta hra dělá dost některý věci poměrně nešťastně, jistě, (za ty všudypřítomný timegaty jí ještě dám pár pohlavků, to si můžeš bejt jistej), ale kvalita PvE obsahu to opravdu, ale opravdu není. Naopak to stojí za to hrát právě kvůli ní.

          Jo a ty čísla ti taky neseděj, T1 končí na 600 a hlavně jaksi... T1 vůbec endgame neni, žejo.

          • Firingo

            Ale to je klasický problém proč u žádného MMO nevydržím. I pokud budu věřit tomu jak nightborne popisuje jak zábavný je skutečný endgame tak k tomu se člověk obvykle dostane po stovkách hodin a kolik lidí se na to po cestě vykašle a jde raději hrát něco jiného? Já jsem jeden z nich. Ještě jsem nedostal ani první charakter na level 50 a už se začínám nudit. Grafika je pěkná, souboje zábavné ale obsah monotóní grind a nuda. Každá koridorová mapa kterou navštívím je stále o tom samém. Questy jsou výběr toho nejnudnějšího co nám kdy MMO nabídla. Zeptej se na něco chlápka co stojí támhle přes ulici, utrhni kytku co leží 10 metrů ode mě, zabij 6 hnědých vlků... Příběh to samé, zcela nenápadité tuctové klišé s plochými charaktery.  Pro dokončení lokace na 100% je třeba farmit colletibles kdy ty nejméně vzácné padnou tak z každého 50. monstra a potřebujete jich 25. O těch vzáčnějších raději ani nemluvím. Už po 30 hodinách ztrácím motivaci pokračovat a pudu hrát něco jiného.

          • T1, T2, T3 - vsechno stejny bullshit s tezsi obtiznosti, tolik k to mu tvemu skvelemu endgamu, hra je paskvil, ktery z pocatku zaujme hlavne diky grafickemu zpracovani, ale cim dele hru hrac hraje, tim mene mu nabizi,  LA je snad jedina MMO hra, kde se nedaji ani levlit alti, jelikoz si nedokazu predstavit, ze bych mel znovu prochazet ty hnusne korydorove minimapy a delat ty stupidni questy, ne nadarmo do hry pridalo stronghold s tim, ze se tam alti vevluji sami.  Za sebe rikam, hra je nudna, end game katastrofalni a znovuhratelnost nulova, tato hra opradu nema co nabidnout.     

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit