Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    The Last of Us už jsme v podstatě zfilmované viděli - The Girl with All the Gifts - a trhák z toho nebyl. Tak uvidíme. Hra je fantastická, ale příběhové scény fungují kvůli kvalitnímu gameplayi - hráč je na scénu připravený prostřednictvím předchozí části hry, která je interaktivní a typicky zahrnuje adrenalin. :) Jestli to bude fungovat stejně dobře, když se nakažení nebudou sápat přímo po divákovi, je otázka.

    • Derp_1337

      The Girl with All the Gifts - To zní zajímavě. Nemůžu hodnotit kvalitu, protože jsem to neviděl.

      Jak už to tak u britské produkce bývá zvykem, tak často dojedou na špatný marketing (jenom minimum lidí ve světě se o tom dozví) i když kvalitama často předčí Hollywoodskou produkci.

  • Poipop

    Tak pokud to bude TLOU part 1 převedený do podoby seriálu, tím pro mne seriál zabijí. Příběhy, které jsme zažili ve hře nechci znovu sledovat na obrazovce. A zatím se čím dál tím víc zdá, že přesně o to se snaží. Ok, bude to dobrý seriál pro někoho, kdo hru nehrál. Ale i ten, kdo jen koukal na playthrough, nebude mít důvod znovu na to samé koukat, tentokrát v podobě hrané. Moc škoda. Na tento projekt jsme se vážně těšil.

    • Derp_1337

      Ještě jsem nezažil seriál, který by byl 1:1 kopií herní adaptace. Myslím, že se nemusím obávat toho, že to bude až moc podobné hře. Určitě tam bude dost změn, aby to udělali zajímavější.

      Oni to musí udělat, protože některé herní prvky prostě do filmové/seriálové podoby nejde předělat a tak to musí změnit.

    • Chadzi

      TLoU miluju, je to pro mě jedna z nejlepších herních sérii a na seriál se opravdu těším a to i pokud bude kopírovat děj hry. Hlavně ať je to kvalitně natočeno. :) 

  • Derp_1337

    Držím palce. Tvorby se ujala HBO a ta si většinou umí pohlídat kvalitu. Není to Netflix. 😂

    • Oba dokáží vyprodukovat skvělá díla ale i totální odpad ,záleží na scénáři a režii , koment úplně mimo.

      • Derp_1337

        Není to mimo. Každá televize dokáže občas vydat seriálový odpad, to je logické. Tady ale jde % poměr dobrých děl vs. podprůměrná. Poměrově je HBO na tom lépe než Netflix.

        Tudíž statisticky jsou větší šance na úspěch u HBO.

        • Jenže do toho svého slavného poměru nezapočítáváš počet vydaných titulů , což je docela zásadní že….

    • MalyZeli

      Tak pokud jde o vizual, jo... Ovšem tam spíš záleží na tom kdo to píše, a pokud bylo možné naprosto zdemolovat např GoT, tak bych zas tak nejásal nad HBO.

      • Derp_1337

        Hele, když už chceš kritizovat, tak by jsi měl aspoň na správnou osobu. Fail u GoT stojí převážně jenom na jediné osobě a to je R.R.Martin!

        Když slíbí, že něco napíše a pak dalších 11 let to nedokáže vydat, tak to je jenom jeho problém. 5. kniha A Dance with Dragons vyšla v roce 2011 !!!

        • MalyZeli

          Si jen potvrdil co rikam. Dosla jim predloha, a pak netalentovani kaspari nedokazali dopsat a domyslet pribeh kterej jim serviroval skoro 5 sezon. Takze znovu, je jedno jestli jde o Netflix, HBO, Disney, Amazon, pokud to PÍŠE! kvalitni tym lidi, bude to solidni serial. Jen rikam ze kdyz je neco HBO, neznamena ze to bude kvalita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit