Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

    Jakooo, bylo tu par her, kteri si na Gigera hrali,, ale tohle vypada, jako by maestro ješte žil :D :D....skutečne se tešim.

    Giger se par krat vyjadřil, že lituje, že delal větřelce, ptž pak ho považovali -jenom- za filmovyho vytvarnika a ne za skutečneho umělce, ale takovej zažitek, jako je Větřelec, nebo třeba tahle hra...doufam...ti žadnej obraz nebo socha neda, ani kdyby jich bylo 300.

    Sem moc rad, že se nakonec nestal umělec jenom pro zazobany zbohatliky, s hodne nemocnym vkusem a udelal to pro nas, pro všechny :D

    • twicer

      Trošku mi vtom designu chybí ta sexualita s kterou tak rád pracoval, ale velký giger svátek to bude itak, otom není pochyb :)

      • misho8723

        Videl si vídeá z hry? Lebo tam je dosť a dosť sexuálnych prvkov, tvarov a mechanizmov v hre 

        • twicer

          Jj koukal jsem zběžně v průběhu let. Já tam teda těch údů, nebo impregnovaných lidských těl moc neviděl. V jeho díle s těmito elementy pracuje téměř s železnou pravidelností a je to námětem minimálně poloviny celé tvorby.

          Řekněme, že to je taková méně násilná a lepkavá biomechanika, což se dá ale asi pochopit, když chceš vytvořit hru kterou by mohla hrát i širší veřejnost, místo těch pár bláznů s podobnou úchylkou, kteří by to chtěli ještě blíže k původnímu námětu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit