Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoreCzech420

    Až na to že ponorky už tam jsou asi přes půl roku tak dobrý😂

  • Lodě jsou údajně lepší než tanky,  nicméně jsem nenašel další odvahu pro hru od WG, jelikož ti dokážou zničit nezničitelné

    • Už dávno nejsou. Hra je rozbitá letadlovkama a teď i ponorkama. Plus to kazi wargaming stupidnima rozhodnutima.

      • Tak pěkně děkuji za informace 😀

        • To není úplně pravda. Je to otázka vkusu. Vyzkoušej a uvidíš. Já to hraju casual už ode dne vydání a ta hra udělala slušný progres. Za mě je to zpestření, protože tolik nežeru nějaký win ratio, ale hraju for fun. A na to to není špatné.

          • Derp_1337

            Ze zkušeností z tanků (WoT) můžu říct, že každý další update od Wargamingu je horší a horší, co se týče herní ekonomiky. Prostě čím dál tím víc různými úpravami herních mechanik tlačí hráče do toho, aby nakupovali nové prémiové jednotky a zlaťáky.

            Nemyslím si, že se jejich business model moc změnil u lodí.

            • Tanky jsem před lety opustil právě kvůli ekonomice. Lodě jsou na tom o něco lépe. V pohodě jde hrát top tiery a neprodelat kalhoty a hlavně není tam žádná prémiová munice apod. Je to prostě hratelné i bez investic. Ale jak píšu, já to mám jako relax.

          • Heh, taky jsem hrál casual... Tobě třeba nevadí, že máš lodě co nemají proti ponorkam a letadlům absolutně žádnej counterplay? Jakmile se na tebe jedna nebo druhá classa zaměří, vygumujou tě aniž by sis zahrál... A to bez jakýhokoli nebezpečí pro ně.

            • Jinak já to mám jako odreagování a relax po týdnu. Hňápnu flašu vína a u toho prostě batlím. To vztekání se už mám x let za sebou. Na to ta hra je pro široké masy. A kdo chce výsledky, hraje ranked nebo ty klanovky. Já jsem takový solitér, takže to mám na háku. A proto, když to někdo chce krát jako fun lodičky, doporučuji.

            • Nevadí, protože to tak nežeru. Za mě je to OK, když máš špatný los na tým, tak fakt smolík. Ale to je problém hráčů, že neumí spolupracovat nebo hrát jednotlivé classy. Kdyby to mělo být spravedlivé, tak by musely zůstat BB + CC a zbytek pápá. Pamatuješ na řev, kdy do hry přišly DD? A pak CV? A teď ponorky? Furt to samé, někdo má blbou hru a jde brečet na forum, jak je to na prd. 

              Já neříkám, že je vše ideální a problémy to má, ale já s tím v zásadě problém nemám. Já si to hraju pro zábavu a nemusím rantit pokaždé, co mě v bitevce vymaže DD nebo subka. Stejně je to většinou moje chyba, že jsem moc vepředu anebo že celý tým je na okraji a mě takový styl hry nebaví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit