Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Do toho traileru bych dal datum: .. inspired by historical events that formed Great Moravia .. to nikdo nevi kdy bylo. Ted je dulezite aby to vedeli, zaujme to vic kdyz budou vedet? Myslim, ze by to neuskodilo vedet kdy se to odehrava, v jakych souvislostech.

    • Na Slovensku se to učí po založení matice slovenské dost jinak než u nás. Spousta ne úplně doložených věcí se tam vykládá , nebo spíš vykládala dost dogmaticky. Nevím, jestli to ještě platí, přece jen slovenský nacionalismus už není to co býval na přelomu tisicíletí. A vím, že i slovenští učitelé dějepisu se tomu často bránili (od nich to vím)

      • tuco

        To je pomerne zajimave. Pokud bys k tomu mel/a dalsi info, rad se na to podivam.

        Myslel jsem to spis jako vzkaz do sveta, jelikoz predpokladam, ze tam to budou chtit take prodat. Aby si potencialni zakaznik dokazal predstavit napr dostupny technologie a dalsi historicky souvislosti.

        Osobne mam rad kdyz vim jestli je to 3. stoleti, 9 nebo 12. Jako kdyz mi nekdo rekne, ze za Jindricha XY, tak dobre, ale pokud to v hlavne nemam, tak mi to nic nerekne a je to pro mne to stejny jak za Karla XY. Ale treba to neni dulezity, jen mne to tak napadlo. 

  • Určitě podpořím. A čím víc se to bude podobat Gothicu tím líp.

  • Že bych na dobrou noc ještě po letech přelouskal hrdinu Nika? Jedna z nej knih dětství. 

  • Stephano

    Krása. :) Osobně bych šel ještě dál. Třeba k Bójům nebo Markomanům. :) Hned, jak to bude možné hru podpořím. :) Držím palce. ♥ Už se těším, až si konečně zahraji Sacred Fire, Vivat Slovakia. Velvetist, Workers and Resources, nebo Beware. :) Mím hlad po "východních hrách" - škoda, že asi nikdy už nezvnikne Elvelon. Chameleon je taky skvělá hra. :)  Doropuručuji.

    • Moc ďakujem za komentár a pozitívny ohlas! :)

      Vážime si každej jednej podpory. Momentálne máme pred sebou ešte veľký kus práce, ale už teraz môžete hru podporiť wishlistom na Steame. 


      A kto vie, možno sa v budúcnosti pozrieme i do iného obdobia :)

      Ivan, Dire Badger Studio

      • Stephano

        Není zač, čím více atypických her tím lépe, máte koule.  :) A o takové hry je zájem. Trh je přesiceny High Fantasy. :) Držím moc palce. A kdyby jste potřebovali pomoct, napište mi na Stephanovalovy@seznam.cz Zabývám se historií od pěti let včetně folklóru, :) Bude mi ctí.  Pomáhal jsem už při vývovi Shadows Over Silesia jakožto Slezan :)

      • therejzak

        Ovšem toto oznámení mi udělalo velikou radost, úžasná doba a motiv pro hru, držím palce vývojářům, přestože na hry nemám v dnešní vůbec době čas, tak tenhle projekt budu určitě sledovat. 

  • rohlos

    Vypadá to moc dobře. Nezbývá, než držet palce, aby to dotáhli do konce.😉

    • Ďakujem! Palce budú potrebné! :)

      Veríme, že to máme nastavené zvládnuteľne a už teraz sa teším, až budeme zdielať ďalšie novinky. Ak by Ste zvážili podporu wishlistom na Steamu, tak nám to urobí obrovskú radosť :)

      Ivan, Dire Badger Studio

      • rohlos

        Tak jsem vás Wishlistoval 😉
        Rád podpořím, když se mně něco líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit