Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • netUSblb

    Ať si to nechají. Mám tolik her, starších a lepších než tzv AAA tituly. Nehledě na to, že není čas to hrát, když není pomalu za co žrát.

  • Paulika

    No ještě že na Steamu mám celou herní sbírku. Než to vše odehrají, bude ze mě stařec. Hrají teď už půl roku Fallout 4 s DLCéčkama a ještě nejsem zdaleka u konce.  Ve hře 150 hodin nahraných. Pokud dělám i veškeré side questy, tak je co hrát. A to mě ještě čeká: Skyrim, Oblivion, Kingdoms come, red dead redemption 2, Witcher 3, Dragon Age, Mass effect...no o zábavu fakt postaráno. 

  • Mikit

    No, proč ne, je to jejich rozhodnutí. Kdo bude mít zájem tak to zaplatí. 
    Já ale osobně moc nerozumím tomu, proč lidé tyto částky platí. Jsem tedy PC hráč.  Osobně jsem měl dlouho limit 4,99. Později 9,99. Dnes jsem ochotný dát za hru 15, ale to už musí být něco opravdu extra. Přes 20 euro jsem kupoval snad jen Dirt Rally, Zaklínače 3 (komplet), GTA V, Red Dead Redemption 2 a z nějakého nepochopitelného nostalgického zachvění Tekken 7. A i ty už byly s 50% dole. V den vydání, respektive v předobjednávce jsem kupoval jen Sonic Mania a ten byl asi za 18. 
    Zkrátka, nemám důvod investovat takové částky, když vím, že když počkám 2-3 roky, tak si za ty peníze koupím takové tituly 2-3, možná i 4, opravené a v kompletní edici. Možná je to i tím, že se nemám problém užít si velké množství žánrů, takže rozhodně nemám nikdy pocit, že v knihovně neměl něco co bych si chtěl zahrát a tím pádem mi nevzniká potřeba kupovat si novinky v prvních měsících. 

    • Já kupuje jen více méně sběratelky a to skoro vždy už u prověřených značek.  Jinak není důvod kupovat hned, jelikož jen na gogu mám 290 her a na steamu dalších 473. Většina samozřejmě čeká na dohrání 

  • triptich

    čakal výraznejšie navýšenie. niežeby 10€ nebolo dosť (skok z cca 60€ na cca70€), ale keď
    si uvážim, ako dlho sa o zvyšovaní cien hovorí + aktuálny rast
    nákladov... čakal som cenovky začínajúce niekde na 80€.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit