Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není to trošku overkill, článek pro každou epizodu? Celá značka mě
    jaksi minula, neberte to jako hate, jen se mi neustále vybavují jakési
    zmínky o nedostaku času na (např.) opakované hodnocení her s dlouhodobou
    podporou.

    Ale jo, jinak vám to všem přeju, jestli se konečně opravdu našla tak kvalitní televizní adaptace počítačové hry :).

  • dworkin

    Když se nakažení začali hrnout ze země jako průjem, tak jsem se začal smát a nepřestal jsem až do konce. Středeční Kaufland hadr. Bloatera ani nebudu komentovat, to přece vůbec nemohli myslet vážně.

    Těšil jsem se teda aspoň na diskusi o tom, jestli nakažený nadále existuje jako osobnost v těle, které ovládá houba.

    A dostal jsem mentálně retardovanou Ellie, která o smrtelně nebezpečném riziku pro jedinýho člověka, který ji může udržet naživu, nikomu neřekne, a pokusí se nákazu Cordycepsem vyléčit přikládáním pijavic kapkou svojí krve přiloženou na zataženou ránu.

    Nejhorší je, že to nejlepší z příběhu hry už je pryč, kromě úplného závěru. Čili nás čekají strašlivé vycpávky.

  • KronosDeret

    Na mě rozhodně nejvíc působilo podrytí klasického lidského hodnocení na ty zlé a dobré. Samozřejmě jsem měl lidovou milici za jasné zlo, ale autoři mě nehezky vypekli  s tím, že jde vlastně o ozbrojený odboj proti zdegenerovanému totalitnímu státu, kterému se povedla revoluce. To jak taková revoluce musí nutně dopadnout je prakticky nevyhnutelné. Krevní msta a všechno to "pěkné" okolo. Epizodní postavy na mě proběhly příliš rychle a jejich tragedie na mě tak nestihla zapůsobit. Prásk prásk a hotovo. To že je KC bez QZ odsouzená k záhubě mi došlo tak nějak mimochodem a nechalo mi to po titulcích mráz v zádech.

  • rohlos

    Kurnik, to už je třetí díl, kdy mě donutili si nějakou postavu/postavy oblíbit a rovnou ji/je v tom dílu i stihli poklidit. Po Sáře, Bilovi s Frankem ještě i dva sympatický černoušky... Well done!

    Vzhledem k tomu, že kladný body počítam pouze u happy endingu, kterému předcházela masáž, je tohle můj šálek piva. Ten systém, kterej mě nutí nad příběhem přemejšlet, jak by to šlo udělat, aby to takhle nedopadlo,  ještě hluboko do noci je přesně to, co od dobrýho seriálu očekávám.

    Ani jedna postava není černobílá. Nebyl tam zatím žádnej Mirek Dušín, ale ani Onkel Ády. Každej si s sebou nese něco dobrýho a něco špatnýho. Tak jako v životě. U všech je uvěřitelný, že jednají zjištně tak, jak je to naučil tenhle pokálenej svět. Well done again!

    Ať už jde o sympatie, či nesympatie všech postav, zahrané je to dle mýho bravurně. A velice kvalitní filmařina je předhozena čumícímu divákovi (rozumnějte mně).

    Hru jsem ale v životě nehrál, mám o ní jen všeobecné povědomí, takže se uchyluji jen a pouze ke komentáři seriálové podoby...

    Těším se na další a další.... Jako sviňa!🙂

  • Ja mel tu vyhodu, ze jsem ctvrty dil minuly tyden nestihnul. A tak jsem dnes dal ctvrty a paty na jeden zatah s curaci pauzou pres intro ve prostred. A je to sympaticka jednohubka, kdyz jsem videl jedno mesto/pribeh z ruznych pohledu. Bylo dobre to videt hned po sobe, ponevadz retrospektivni pohledy jsem mel jeste velmi dobre v hlave. Za mne velmi povedeny jeden dil rozdeleny na dve poloviny. A ten zaver pred domem je jak vysity ze hry, to bylo prijemne pomrknuti ;)

  • JohnyTheZik

    Já jsem pro změnu rád, že tempo tohohle dílu nebylo zpomalený dalšíma flashbackama (který by nevyhnutelně byly dost podobný situaci v Boston QZ).

    Hru jsem nehrál, konečný překvapení z mnoha dílů TWD tak překvapivý nebylo (i tak bylo ale výborný) a tohle by bylo podle mě úplně zbytečný. Maximálně by to možná z Kathleen udělalo vícedimenzionální postavu, ale takhle byl hlavní focus na Henryho.

    Společně s prvním dílem zatím to nejlepší, co jsme viděli.

  • Za mě naprosto boží díl, krásně vykreslené postavy Henryho a Sama fungují na jedničku. Je to neuvěřitelně emocemi nabité, osobně mě tenhle díl zatím nejvíc vzal za srdce. Tvůrci dost citlivě pracují s originálem a veškerý změny se do seriálový adaptace maximálně hodí i kvůli vydařenýmu tempu. A hlavně samotný herecký výkony na kterých to podle mě stojí jsou téměř dokonalý, zejména v podání Belley Ramsey, ale i poslední záběr na výraz a oči Pedra Pescala mě dostal, kde na něm bylo poznat jak se v něm probouzí ta pohřbená lidskost. Bomba 👍

  • Gulivera84

    Neherni kamaradka se ptala proc tam jako byl ten velkej, co to jako melo byt, a jaksi sem ji nedokazal odpovedet,  co aou zac ti Bloateri?

    • Jevo83

      To bol nas...ty neuspesny prezidentsky kandidat😁

    • Pavel Makal

      V podstatě jen další vývojová fáze, poměrně vzácná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit