Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý kdo tu hru hrál chápe, že přidat tam Fanfrfál není technicky možné. Hra je naprosto neoptimalizovaná a létání na koštěti je naprosto tragicky udělané.

    • axell1990

      No já teda nevím jak ostatní  co to hrály ale s optimalizací problém nemám a létání na koštětí je docela dobrý zejména po odemčení vylepšení kdy se to začne lépe ovládat.

      (ale je fakt teda že mám dost nadstandardní stroj a i ten se dost hřeje)

  • Snad časem, až doladí hru, začnou na něčem pracovat, asi také bude záležet, jak se k tomu postaví Warner, vlastník licence, jestli bude mít zájem na vydání dalších rozšíření, pokud ne tak to bude dost promarněný potenciál a i samotná hra by nějaké pořádné rozšíření potřebovala, i když je zábavná, tak pořád působí, že v ní něco chybí.

    • unicz

      Hra minula hype kolem 3. filmu Zvířat (který se nedostavil). Osobně předpokládám, že IP Harry Potter je teď u Warnerů "na nucené dovolené".

      • Hra vygenerovala svuj vlastni hype, a kdyz nepocitame hlasite extremisty na obou stranach spektra, zda se ze je velmi oblibena.

        Pokud mas pravdu, a nezmeni Warner nazor, tak budu cumet jak oko z gauce.

        • unicz

          Popularita na Twitchi a očekávané milionové prodeje jsou dva dost odlišné světy😉

          • No, nevim, o Twitch se nezajimam, takze o nem netusim. Co sem slysel, jde spis prave o ty milionove prodeje.

            • unicz

              O těch jsem zase neslyšel já. Nějak si nevybavuji souhrn únorových prodejů.

              • axell1990

                Reakce na příspěvek:

                tak to nevím co čtete ještě něž to vyšlo tak byly všude články o rekorních předprodejích a po vydání rekorní prodeje jak fyzických kopií tak na steamu.
                "Not only has Hogwarts Legacy beaten the record for biggest Harry Potter game debut, it's also demolished the first week sales of Elden Ring in the UK. Hogwarts Legacy's physical sales for its first week in the UK are 80% higher than Elden Ring's, which is incredibly impressive when considering just how big of a deal Elden Ring was at this time last year and the fact that the new Harry Potter game is only available on three platforms versus Elden Ring's five."

              • Reakce na příspěvek:

                Kdyz ti to v jednu dobu na Steamu hraje pres 800k lidi, tak to urcite minimalne milionove prodeje jsou.

  • Inquisitor

    Harry jdu do baráku!

  • dethro

    Nevím, to si neuvědomují ten obrovský potenciál světa Harryho Pottera? Spousta lidí si takovou hru přálo od doby, co četli knížky nebo viděli filmy.  Kdyby to nebylo ze světa Harryho Pottera, tak si troufám tvrdit, že to je dost průměrná hra. Ten prostor pro rozšíření je tam obrovský, tak je obrovská škoda to nevyužít.

    • 0011

      Hele já si taky kupuju DLC a různé season passy, ale upřímně radši si zahraju plnohodnotné pokračování než jeho oddálení pracemi na nějakém DLC. A zrovna famfrpál mě ve všech HP hrách lezl krkem, takže kdyby případný přídavek byl hlavně o něm, tak to stejně nekoupím.

      • unicz

        A hlavně, DLC mají desetinovou hranost proti základu. A to jim ještě přeju.


        Neví jiného je ve strategii přidat národ nebo mapu a neví jiného je v lineární hře přidat....co vlastně? Endgame? S tím, jak mizivé procento hry dohrává? Nějakou náplň? Do rozehrané hry? ?

        • 0011

          Předpokládám že je to psané na telefonu a že neví ale automatická oprava něco :) jinak souhlas, až na výjimky jako je třeba rpg Xenoblade chronicles 3, kde přidávají nové postavy a questy taky doprostřed hry, ale takový obsah je pro skalní fanoušky a nebo lidi, co kupují až goty edice

          • unicz

            Pardon, ano neví = něco.

            Přesně jak říkáš.

    • LessPh

      Ale to vis ze planuji, to je jen marketingova hra, kterou te nejdriv zbavi ocekavani vsech moznych rozsireni, ktery by si chtel a vysnil.. hned jak tvoje mysl se s tim nadobro smiri, tak oznami DLC s jakymkoli obsahem budou chtit a ty ho proste koupis.

      Trik je v tom, ze kdybys mel treba ocekavani ze DLC bude fanfrpal, a oni vydali treba "jen" zavody na kosteti, tak bys byl zklamanej a mozna to nekoupil, protoze by to nesplnilo tvoje ocekavani.. ale kdyz zadny ocekavani nemas, tak ti lehko prodaji zavody na kostatech, protoze budes chtit jen vic HL a kdyz nemas ocekavani, tak nebudes zklamanej..

  • Spolus GoW se nám tu začíná rozmáhat takový nešvar - vydavatelé si dovolují vydat kompletní a hotové hry :-D


    • GoW je uplne niekde inde oproti tejto hre. Pri Hogwarts Legacy mam naozaj pocit, ze nieco chyba a ze sa ku koncu osekavalo aby sa to stihlo konecne po 8 rokoch vydat. 

      Na PS5 je technicka stranka este ako tak dobra ( GoW je opat niekde dalej) ale animacie a hlavne celkova mimika postav je skor na urovni zaciatku minulej generacie konzol.

      Hra ma velky uspech a obrovske predaje. Spravit dodatocny DLC obsah dava zmysel, priestor tam je.

      Moj problem je skor ten, ze sa citim ako v Indii a nie na skole v UK pred 100 rokmi. 

    • N7N7

      Četl sis článek, nebo jen nadpis? Ta hra tak úplně hotová není, hodně věcí v ní chybí.

      • 0011

        Já jsem článek četl, ale hlavně jsem hru dohrál a je tam spoustu kvalitního obsahu a to i vedlejší ukoly. Co tam "chybí" je přání autora článku, nikoliv autorů hry, za mě bych naopak některý obsah ubral, hlavně merlin trials. Ministerstvo kouzel např. nedává smysl, teda pokud nechceš hrát supernudnou pasáž za profesora Figa jak vyjednává s úředníky.

        • axell1990

          jn nechápu tu potřebu mít mapu zaspamovanou nesmysly za každou cenu, za mě  merlin trialů by tam mělo být tak třetina a treasure vaulty bych úplně vyhodil stejně tam nikdy není nic zajímavýho.

      • LessPh

        Cetl jsem jen nadpis.. ten mi staci, vic nikdy nepotrebuju 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit