Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parádní článek, už chvíli přemýšlím kam položit dotaz - co Blood Bowl 3? Trošku mě překvapuje jeho nepřítomnost, jen letmá zmínka ve článku o hrách vycházejících v únoru. Co jsem viděl z hodnocení na Steamu, se úplně nedivím, ale byla by z toho podle mě moc pěkná recenze. A nejspíš moc nepěkná práce pro někoho :D.

  • Kvalitní poctivá novinářská práce!

    To není jak když to píše AI to pak bude katastrofa stejně jako tady: http://bore.cz/2023/03/08/recenze-need-for-speed-unbound/

  • vonTossis

    Nemuseli byste tak ignorovat a opomíjet Klei, ale asi tam nemáte žádného fanouška. 

  • Davies182

    Super popis denního chleba redaktora, který jako velmi zřídkavý pisálek na nejmenovaném webu o seriálech 😛 kvituji s povděkem!

    Respekt, že se tak dlouho držíte ve stejné sestavě, já osobně před několika lety a cca třech letech intenzivního psaní (témata, recenze, novinky) trochu vyhořel, pak navíc přišla rodina, a najednou už se do těch kolejí nedalo (a moc nechtělo) naskočit zpátky.

    Dodneška si pamatuju např. challenge v podobě ranního koukání na libovolnou premiéru US seriálového pilotu, a obratné psaní prvních dojmů do oběda 😄.

    Držte se!!

  • Zajímavý pohled do zákulisí. Tahle série je opravdu dobrý nápad, díky za ni. 🙂

  • nightborne

    Ještě si dovolím doplnit, že na informaci o tom, že psaní novinky může trvat "někdy i hodinu" je potřeba nahlížet s kontextem, že Patrik je maniak schopný psát nelidským tempem.

    Já, když se mi nějakým zázrakem povede napsat novinku pod hodinu, se zuřivě plácám po rameni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit