Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Co jsem četl, tak to jednostranné svalování viny na Iron Galaxy není úplně fér a na místě, jelikož měli v projektu roli konzultantů a vedlejší pomocné síly,  navíc byl najatý pouze malý tým. 

    Mrzká technická kvalita padá primárně na hlavu Naughty dog.

    • Lukyz

      Dvě slova:  Arkham Knight 

      • PatchmaN

        No, pokud Naughty dog tlačilo na rychlé vydání, dokud je hlad po hře díky seriálu, tak za to tvůrce nemůže. Pokud však za datem vydání stojí pouze Iron Galaxy, tak je to opravdu jejich vina.

      • twicer

        Wow, to otočilo význam mé předchozí reakce o 180 stupňů !

  • ALHAZRED

    Napíšu to ještě sem:

    Tahle hra mi jede krasně 1440p, mám 16Gb RAM a 8Gb VRAM, ale JENOM počas filmečků padá...

    Ale, já sem dostal nápad:

    Ano, tahle hra je nepochybně náročná na RAM, doteď mi 16Gb bohatě stačilo, ale teď už NE. Né proto, že by tohle byla opravdu NEXT GEN hra, ale proto, že
    tenhle port je TAKHLE udělaný...

    Takže: Můj systém mi přiradil automaticky 4Gb virtuální paměti, což je málo, tak sem si ji zvýšil na 15Gb a ejhle, vono to POMOHLO.

    Kto máte jenom 16Gb RAM, koukněte se, kolik máte vyrtuální paměti, a jestli
    jí nemáte alespoň 15Gb, zvýšte si ji na 15872Mb, musí to být přesně,
    jinak to blbne, na netu zjistíte jak...






    • PatchmaN

      Pokud má člověk SSD, tak je to asi řešení, akorát zbytečné zápisy zkracující životnost. Jenže v dnešní době, kdy nejlevnější 16GB RAM moduly stojí pod 1000 Kč, je 32GB už velmi dostupná kapacita (sám vlastním 64 GB, jsem trošku náročnější uživatel a Windows hlášky o nedostatku paměti mě donutily upgradovat před několika roky, aktuálně využito 45 GB :D)

      • ALHAZRED

        Tak to se divím, že ty Ramky používaš, a neskracuješ tím jejich životnost ? Looogika tohle...Já žádnej levnej šunt kupovat nebudu, když, tak 8Gb po 40€ x 4 to máme 160€, v přepočtu na vaše Kačky je to 3 761,19 CZK, starý ramky si strčím dopr... a můžu hrát TLOU 😬😍

        Nene, já negrebuju žádný videa, ani netežím crypto, mne zatím 16Gb RAM bohatě stačilo...

        • PatchmaN

          Ehm, nevím jak je myšlena ta první věta, protože SSD disky se opravdu zápisem opotřebovávají, u RAM jsem to nikdy neslyšel, navíc fungují úplně na jiném principu.

          Já jsem zase před 7 lety uznal, že na mé využití PC je 16 GB málo a před pár měsíci jsem přešel z 32 na 64GB.

          • Musim reagova, SSD se ti neopotrebuje jen nejakym zapisem, SSD disky hlavne ty M.2. hnijou v PC i kdyz se nepouzivaji. Zadny BFU to resit nebude, ale doporucil bych se na to podivat. Takze zadny nezapisovani je nezachrani.

          • ALHAZRED

             To je ale hodně špatně...vygoogli si laskavě, jak zjistíž kolik máš nastavený virtuální paměti a budeš se divit a je to na SSD !

            No a když nebyli SSD, tak kde byla ta virtuální paměť ??

            No na plotnových discích trpajzlíku, no to pak svapovalo jako běsný...nebo si myslíš že virtuálka, je ňáká nová nemoc ??

            Taky že SSD sa ničí zápisem je hodně stará pověra.

            Je ověřený testama, že kdyby ti svapoval SSD disk 24h denne, a to ti svapuje, pokud tam máš systém...vydržel by 120 let, tak to si piš, že ti ty ramky odejdou dřív... 😂


      • Derp_1337

        45GB RAM využito? To snad ani nejde zaplnit normálně, pokud to člověk nepoužívá profesionálně k nějaké úpravě fotek či grafickému designu?

        • PatchmaN

          Jde to úplně jednoduše, stačí být líný a počítač pouze uspávat, ona ta RAM se časem zaplní. Navíc čím víc paměti člověk má, tím víc si systém pro sebe zabere (nicméně, pokud je potřeba, systém ji zase uvolní).

          Navíc Visual Studio, menší databáze a pak stačí trošku náročnější hra (třeba Borderlands 3 klidně sežralo víc jak 10GB RAM) a 16 GB může být opravdu málo.

          • Derp_1337

            "stačí být líný a počítač pouze uspávat"

            To ale nejde z dlouhodobého hlediska. Když počítač pravididelně nevypneš (a nebo nerestartuješ), tak se začnou množit chyby.

  • frank.horigan

    Velká škoda toho startu. První dojem se odpáře jen velmi složitě, viž Cyberpunk. 

    Věřím že alespoň tu stabilitu co nejrychleji vylepší. Přestože mi hra opravdu běží téměř bez škobrtnutí, počítač to ždíme jako nikdy nic před tím.

    A to se obávám, že nějak nikdo neopraví. To vy to mohli zahodit a začí programovat úplně od nuly. Takže nároky opraví až čas :)



  • Derp_1337

    Tak dlouho dokud lidi budou kupovat hry bez ohledu na recenze a technický stav (např. i předobjednávky), tak dlouho budou hráči zároveň velmi neochotnými beta testery.

    Je to smutné, ale jedinou akcí, na kterou vydavatelé zareagují, jsou peníze.

    • PatchmaN

      Pravda, spousta lidí to koupí hned a když zjistí, že kvalita je špatná, tak často hru nevrátí, pouze počkají až vývojáři opraví největší chyby (často vidím recenze typu hra je špatná, počkám až ji opraví). Takhle je netlačí hru doladit, když tu hru stejnak lidí koupí, protože honem honem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit