Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Picard ne Pickard... :)

    • tuco

      Jako Star Trek kultista poznamenam, ze ST: Infinite nevyviji Paradox (napr Stellaris) ale Nimble Giant Entertainment (napr Master of Orion). I presto, ze se ST: Infinite odehrava par dekad pred ST: The Next Generation, tak trailer ukazuje postavy z ery TNG. No a v neposledni rade, trailer nam krome zminenych frakci ukazuje i dalsi (zrejme nehratelnou) frakci Borg, tedy takovy Shodan Star Treku.

      • Nevím, jestli bych Shodan přirovnával k Borgům. Její kyborgové jsou sice vizuálně hodně podobní, ale celkový princip je dost odlišný. Shodan nechce pohlcovat, chce ovládat a experimentovat. A i když existuje v celé počítačové síti, identifikuje se jako jedinec. Představa skupinového vědomí se jí vysloveně nelíbí a ve druhém díle jí hráč dokonce pomáhá proti něčemu takovému.

        • tuco

          Dobre, rekneme tedy, ze urcite podobnosti mezi zminenymi nalezt lze?

          Cyber-assimilation O/S Upgrade was originally called Borg, which was most likely changed due to copyright reasons, although the associated item that it allows you to find on destroyed robots is still referred to internally as "cheeseborger".

          https://tcrf.net/System_Shock_2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit